|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj v vrtec ob rojstnem dnevu?
17.12.2007 10:04:55   
maliva
Zanima me, kaj ponavadi nesete ob otrokovem rojstnem dnevu v vrtec? Sin je tam šele mesec dni in ne vem, kakšne so kaj navade...

V mislih sem imela muffine (s suhim sadjem) in pladenj, na katerega bi narezala sadje. Ampak - katero sadje? Melono, ananas, kaki, ???

In - ali nesete tudi kakšen sok?

Vrtec spada med zdrave vrtce in kakšne sladkarije niso dovoljene.

Hvala in pozdrav!

Če smrdiš po opicah, še nisi Tarzan.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj v vrtec ob rojstnem dnevu?
17.12.2007 10:07:12   
viv_
Če misliš muffine delat sama, potem pozabi, ker v vrtec se ne sme nosit doma pripravljenih jedi, peciva, ...

Sok nima smisla nosit, ker imajo v vrtcu pijače v izobilju.

Najbolje, da vprašaš vzgojiteljico, kako in kaj. Ponavadi se na roditeljskih sestankih dogovori glede praznovanja rd.

No, govorim, kako poteka pri nas...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu maliva)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.12.2007 10:09:24   
lukec
Pri nas je tako, da v zadnjem tednu praznujejo skupaj vsi, ki so imeli v tistem mesecu RD. En dan prej starši slavljencev prinesemo sestavine, otroci pa sami spečejo piškote. Prinesemo tudi sok. Točno na rojstni dan pa slavljencu še zapojejo!

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu maliva)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.12.2007 10:11:48   
Anuška79
Vprašaj vzgojiteljico. Pri nas prinesemo kak sok (za vsakega malo) - v vrtcu imajo le čaj, ter kako malenkost: kupljebe piškote, napolitanke, roladice ipd.

Naš je letos nesel en mali sok za vsakega, mini roladico ter napolitanko (mini pakiranje) za vsakega, v košarico smo pa nasuli še bombone, s katerimi pa so se potem sladkali še kak mesece. V bistvu preveč, a mali takooooo uživa v vrtcu, da je res z veseljem nesel. Meni je bilo pa njegovo veselje v veselje. user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.12.2007 10:20:17   
Spark
Mi smo odnesli skutke fruchtzwerge. Slavljenka je dobila svečko v svojo skutko. Lani sem po posvetu z vzgojiteljico odnesla čokolado Kinder, ki ima notri 8 reberc čokolade, in so bili otroci veseli. Letos pa sem dala napolitanke. 

(odgovor članu Anuška79)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.12.2007 10:25:44   
mert
Jaz pa sem mu prejšnji teden pripravila gorenjkine rolede - tiste za narezat, pa jagodni so in žele bonbone za posladkat.
Naši imajo navado pihnit svečke na kartonasti škatli in potem sede lepo počasi - kot torto pojesti kaj sladkega. Te rolede so zelo primerne za takšen način, pa seveda kozarček jagodnega soka, ki je pri nas zakon.

(odgovor članu maliva)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.12.2007 10:29:03   
dory
Mi ne smemo nosit nič. Le kake ustvarjalne igrače ( ala plastelin ) ali kaj podobnega,da lahko ustvarjajo otroci. Ponavadi naredijo torto iz plastelina in tako. Nobenih sladkarij ne smemo nosit, nič.

(odgovor članu mert)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.12.2007 11:11:12   
Gordana-3
prej vprašaj vzgojiteljico, kakšne so navade. ker namreč pri nas se tud nič ne nosi za jest, le kakšni lepši prtički, lončki, piščalke, kapce (npr. medo pu, lumpi ipd.) ....

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.12.2007 11:15:03   
lelaval
prej vprašaj vzgojiteljico, kakšne so navade. ker namreč pri nas se tud nič ne nosi za jest, le kakšni lepši prtički, lončki, piščalke, kapce (npr. medo pu, lumpi ipd.) ....

Isto je pri nas. Sem nesla le pisane papirnate krožničke (ker tistih kapic tako mali itak nočejo imet na glavi), potem pa so sami v vrtcu dali gor bobi palčke, smokije in suho sadje - to pa sami nabavijo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.12.2007 13:30:00   
nana 27
Pri nas se v vrtec nosi le kupljeno hrano.Naš je vrtec nesel sok, dvoje kupljenih otroških piškotov in lumpi kartonaste krožnike.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.12.2007 13:32:06   
Ninica
Mi pa imamo zmenjeno, da takrat prinesemo sadje (smo prinesli več različnega sadja in ga narezali na kockice), mogoče lahko tudi kakšno smetano in potem jejo sadne kupe, pa kašne suhe kekse, skratka brez sladkarij. Pa moram povedat, da so bili zelo veseli, da so praznovali. Pa čeprav je to bilo samo sadje.

LP, Ninica

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.12.2007 13:34:36   
Barči78
Nam so isto rekli, nobenega peciva, ne tort, kupljenih ali doma pečenih, sok imajo tam, da edino mogoče kakšne bombončke, da jih malo podelijo.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.12.2007 15:28:48   
Anonimen
Men osebno pa je najbolj všeč, da otrok prinese sadje, pa se delajo nabodala. Pa kakšne skutke so tud super.

(odgovor članu Barči78)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
17.12.2007 16:01:02   
bumerang
No, jaz sem za naslednji teden, ko ima moj rojstni dan, kupila naslednje:
- krožničke, kozarčke, prtičke in balone z motivom klovna,
- balone bom doma napihnila in jih spravila v ta velike vreče za smeti tako da vzgojiteljice ne bodo imele dela s pihanjem,
- dolg papirnat prt (1,5x3m), zavit v rolo, ki ga bodo lahko pogrnili na mizo, da bo gostija bolj svečana, in paket prstnih barv, s katerim bodo lahko ta prt potacali, ko bodo pojedli do konca,
- po dva paketa jabolčnih krhljev, bananinega čipsa, suhih marelic in bučnih pešk (majhni paketki),
- 3l 100% pomaračnega soka in 1,5l 100% jabolčnega soka,
- paket polnozrnatih keksov,
- paket kokic, ki jih bom doma naredila sama preden nesem vse skupaj v vrtec,
- paket večjih čokolatinov, ki so zaviti vsak posebej kot bonbon, in dva paketa napolitank z motivom Medvedka Puja (cca. 1 bonbon in 2 napolitanki na otroka),  nekaj čokoladnega pač mora biti zraven.

Upam, da se bodo ne samo najedli ampak tudi zabavali. So pa vsi tam okoli 3. let.

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.12.2007 16:47:12   
karmy
bumerang, to je krepko preveč za malčke...ne bodo vse pojedli, večino stvari bo ostalo, prta sigurn ne bodo uporabileuser posted image  

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.12.2007 18:04:53   
bumerang
Napisano sicer izgleda veliko ampak verjemi, da ni. So mali paketki suhega sadja, kar je pa sladkarij, pa pride en ali dva kosa na otroka.
Ko smo zadnjič bili na novoletnem živžavu so jedli ko veliki. Pa so bile palčke, slane ribice, čips,... polna miza.
Prt sem lani že dala in so ga uporabili. Imam slikano.

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.12.2007 18:10:05   
natasaom
mi v vrtec ne smemo prinest nič doma kuhanega-pečenega

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 17
17.12.2007 18:58:50   
Magi*
jutri nese:

- grisine
- bananin čips
- suhe marelice
- kinder happy hypo
- jagodne sokce

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu maliva)
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.12.2007 19:01:35   
natasaom
oprosti,ker smetim-sam a  ne greš ti jutri rodit?

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
17.12.2007 20:04:02   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

oprosti,ker smetim-sam a  ne greš ti jutri rodit?

jaz ja, Zaki ima pa rojstni dan. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 20
17.12.2007 20:32:36   
*bubi*
Mi smo dogovorjeni za sadje. Sem pa pred RD vprašala, če imajo kakšno posebno željo in sem dobila spisek sestavin za pečene banane. Tako da so si otroci sami naredili slaščico user posted image .

Zraven pa še tetrapak sokce in balone. Pa digitalca, da so lahko pofotkali user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?