Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
A je k'tera mogoče za kofetk? 6.1.2005 20:16:19
|
|
|
|
tinkamiška
|
Jst sem pa grooozn lačna, pol bom pa gleda Sex v mestu:bravo::bravo::bravo: Fajn se mejte in se jutr kej beremo! Dijo Neva6! Tinka
|
|
|
|
A je k'tera mogoče za kofetk? 6.1.2005 20:39:07
|
|
|
|
miska2004
|
Tinka, hvala da si me povabla v debato, vendar sm bla full v zaostanku z ostalimi debatami, pa saj veš, kakšni firbci smo ženske, sm hotla najprej vse prebrat, kar se je zgodil dons, da ne bi slučajno kej zamudila... Pa dober tek! Ostalim pa mirno noč oz. tistim v plodnih dnevih :sloncek: ;)
|
|
|
|
A je k'tera mogoče za kofetk? 6.1.2005 21:39:16
|
|
|
|
Katja_48
|
A še je katera gori?
|
|
|
|
A je k'tera mogoče za kofetk? 6.1.2005 22:26:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Nism prebračla 4 strani umes...ZARA, lubica, nism tebe na male oglase pošiljala:):):) Ampak tisto, ki je temo odprla;) Tko da prosm nč čez mene klele tkole...bodo sankcije:)-:)-:)-hehe... lp,:fis:
|
|
|
|
A je k'tera mogoče za kofetk? 6.1.2005 22:40:32
|
|
|
|
Anitka
|
Uf ste spet razturale:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
A je k'tera mogoče za kofetk? 6.1.2005 22:42:39
|
|
|
|
mami Lea
|
Pa zakaj jaz vedno vse zamudim?:((:grrr:
|
|
|
|
A je k'tera mogoče za kofetk? 6.1.2005 22:44:43
|
|
|
|
Anitka
|
:)-:)- Jaz sem danes tud malce zamudila.
|
|
|
|
A je k'tera mogoče za kofetk? 7.1.2005 13:18:13
|
|
|
|
Urša76
|
hoj bejbe! jaz sem pa totaln vse zamudila... kaj hočmo - terenska sem zadnji teden... cist ste podivjale s temle petkovim kofetkom - nimam časa sploh vse prebrat... uživajte, u.
|
|
|
|
A je k'tera mogoče za kofetk? 7.1.2005 13:31:50
|
|
|
|
tinkamiška
|
Urša to je blo včeri, dans se pa še ni začel... Tinka
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?