|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pupika
6.1.2005 17:53:09   
Mirna
Povej mi, kdaj si imela zadnji dan M in kdaj imas predviden DP? Jaz 8.12. zadnji dan, torej se mi zdi, da tam ok.5.9.:duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pupika
6.1.2005 21:31:58   
Mirna
okrog 15.9.

(odgovor članu Mirna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pupika
7.1.2005 7:57:49   
pupika
Moja zadnja M je bila 5.12, mi je pa sestra rekla da naj bi bil rok okoli 12.9.

Kdaj imaš prvi pregled pri G?

Pazi nase in na :duda:

Kako se kaj počutiš, pri meni ni nobenih sprememb, razen to, da me pri tuširanju bolijo bradavice.

(odgovor članu Mirna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pupika
7.1.2005 8:08:05   
Pikabu
Se vama moram oglasiti. Čestitam srečke nosečke. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Mi vzbujata spomine. Jaz sem imela namreč lansko leto ZM 6. 12. in potem rok 13. 9., zdaj je pa eno leto po tistem, kat sem zagledala :modri:. Rodila sem točno na rok mojo prekrasno Emo.

Lepo nosečnost vama želim, uživajta v prelepih trenutkih. :rozica:

(odgovor članu Mirna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pupika
7.1.2005 8:13:18   
pupika
Pikabu havala, tvoja Ema je pravi srček. Me pa zanima, če je to v redu, ker nimam nobene slabosti.

Zate :rozica:in za tvojo Emo :rozica:

(odgovor članu Mirna)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pupika
7.1.2005 13:09:25   
Mirna
Zivjo, jaz se pocutim cisto obicajno. Edino to, da zdaj res nicesar tezkega ne dvigujem, ne laufam, ne hitim, skratka, ne trapam, ker mi je G.zabicala, da ne smem nic takega delati. Prvi pregled imam pa ze 11.1., to je ze drug teden. Mislim, da zato, ker sem ji omenila tisti cudni flek,pa je boljs, da sem previdna. Pa moram potrkati, tok, tok, da zdaj ni nic izcedka...Aja, pa ljubit se pa tud ne smemo nic zaenkrat hehe.

Najbolj hudo mi je, ker ne morem dvigat in pestvat in nest svoje puncke, ki ne razume, zakaj je tako.

Pa ti? Kako i ti kaj?
Jaz sem po tistem koledarcku, k sem ga enkrat dobila zraven revije, izracunala, da bo datum poroda 15.9. Itak pa ves, da je zelo majhna moznost, da rodit takrat, tocno na predviden datum. Svojo deklico sem rodila 6 dni po roku.

lp

(odgovor članu Mirna)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pupika
7.1.2005 13:10:33   
Mirna
Aha, zj sem se pa spomnila, jst mam tud enoooo spremembo, ki jo opazam malo...namrec ful cutim en pritisk v prsih,kot neka pekocina. Oh, kaj nas se vse caka, ampak, za :duda: se valda vse potrpi :sloncek:

(odgovor članu Mirna)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Pupika
7.1.2005 13:13:24   
baguSka
Mirna če je tvoj PDP res 15.09. se bo tvoj :duda: rodil/a na moj r.d. in ti moram povedat da nej te nikar ne skrbi da ti bo delal/a probleme, ker smo eni najbl čudoviti ljudje!:)-:)-:love::love:

(odgovor članu Mirna)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Pupika
7.1.2005 13:52:54   
pupika
O Baguska si devica po horoskopu, zelo lepo znamenje.
Baguska kaksen otrok si bila, zelo miren ali kar živ, jaz zaenkrat poznam vodnarje, ti pa so res živi kot otroci, pa še lepo so navihani. Samo ne vem, če je to kaj na tem kaj si po horoskopu.

:rozica:

(odgovor članu Mirna)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Pupika
7.1.2005 14:31:11   
baguSka
Ja mau je pa že, če vprašaš mojo mami.:)-:)-:)- Je rekla da sm bla zeeeeelooooo pridn otrok. Tja ko me je dala, tam sem ostala. Nč jokala in nardila vse kar so mi rekl. Edin mau sm bla trmasta, če sm hotla da je kej pomoje.:)
No jst se ne spomnem, ampak mami prau da sm bla res pridna!

(odgovor članu Mirna)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Pupika
7.1.2005 16:49:20   
Mirna
Baguska,mogoce pa res :) Me veseli, da ze vnaprej vem, kako bo priden -a :):):) Trma pa ne uide,bo gotov pobral-a po starsih :)

(odgovor članu Mirna)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Pupika
7.1.2005 20:06:15   
Pikabu
Za trmo bi že jaz za mojo Emo rekla, da je res. Drugače je zelo pridna, ampak če kaj ne doseže v trenutku, je pa takoj taaaaaaak jok, da je groza.

(odgovor članu Mirna)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?