Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Svetujte mi glede plenic... 6.1.2005 17:46:37
|
|
|
|
nita
|
Drage mamice!!! Tudi jaz bom to kmalu postala (čez kakšen mesec), nabavljeno imamo že v bistvu vse, kupila nisem še edino plenic. Danes sem v Mercatorjevem katalogu videla, da imajo akcijo Huggiens plenic in se mi zdi kr ugodno (2400 sit za velik paket), vendar me zanima, kakšne so vaše iskušnje s temi plenicami??? Sicer vem, da otroci različno odreagirajo na plenice in da je odvisno od posameznika, vendar, če jih bosto veliko pohvalile ali popljuvale, se bom lažje odločila za nakup. PRav pa bi mi prišlo tudi mnenje o drugih vrstah plenic. Upam, da vas ne obremenjujem preveč in že v naprej hvala za odgovore!!! Čez kakšen mesec se vam pa pridružim :love::love::love::love: L.P. Anita
|
|
|
|
Svetujte mi glede plenic... 6.1.2005 17:54:41
|
|
|
|
Miško
|
Hi Sicer s temi plenicami nimam izkušenj,ti pa ne svetujem, da kupiš kakšnega zelo velikega paketa ali celo več paketov najmanjše številke, ker če se bo otročič rodil velik oz. tako zelooo hitro rastejo, da kmalu ugotoviš, da najmanših plenic (newborn) ne stlačiš več na rit. Mi smo v 14 dneh prešaltali iz newborn na pampers št 2 in nato kar na 3, pa se mi zdi, da bomo kar kmalu šli na 4 (pa imamo 3 mesece). Pa čim lažji porod ti želim. Lp Miško&Matija
|
|
|
|
Svetujte mi glede plenic... 6.1.2005 18:02:09
|
|
|
|
bini
|
9nebesatudi mi še nimamo izkušenj s temi plenicami - čaka nas en zaprt podarjen paket... drugače sem jaz zelo zadovoljna z babylove iz DMja, pa Pampers tud niso tako slabe, sicer pa boš itak sama videla kako bo dete sprejelo kakšno znamko - mogoče to sploh ne bo pomembno... sicer pa si najbrž že zelo neučakana, hehe... veliko sreče v zadnjih dneh pred dnevom D :)
|
|
|
|
Svetujte mi glede plenic... 6.1.2005 18:05:47
|
|
|
|
African queen
|
Hojla, Meni so Huggies plenice zanič...Naše pamperske(zelene)so nam večkrat premočile,tako,da sem jih jaz kupovala v Italiji, pri nas pa v Mullerju(imajo uvožene iz Nemčije)Drugače pa so mi bile v redu od DM Babylove ali pa Fixes iz Baby centra..srečno pri porodu! LP,Sara
|
|
|
|
Svetujte mi glede plenic... 6.1.2005 18:06:32
|
|
|
|
zoli
|
hojla! Svetovala bi ti samo to,da si čisto za prvič ne kupiš ravno velikega paketa.(če mu oz.ji slučajno ne bi pasale na kožo,potem nimaš kam z njimi.) Mi smo naprimer za začetek kupili en mali paketek pampers za novorojenčke,potem smo pa atija pošiljali po nakupih z raznimi željami. Kar se pa tiče Huggiens,pa nimam posebnih pripomb,le enkrat se mi je zdelo(ko je bila ravno tako akcija),da je bila ena serija malo slabših,ker so ful puščale.Isto je ugotovila tudi kolegica,ki jih še vedno uporablja,pa pravi,da je zdaj vredu. srečno do konca:nosecka::bravo::bravo:
|
|
|
|
Svetujte mi glede plenic... 6.1.2005 18:28:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Kupila sem plenice z Dm, Mullerjeve, Pamperske (govorim o new born pleničkah). Najboljše so, vsaj pri nas, tiste z Dm. Mullerjeve puščajo odtise elastike na stegnih, Pamperske pa so nekajkrat prepuščale.
|
|
|
|
Svetujte mi glede plenic... 6.1.2005 18:29:33
|
|
|
|
Lunca1
|
Ojla! Huggies so menda dobre zelene, ne kupuj pa roza. mi uporabljamo nemške Pamperske iz Mullerja. sem imela tudi poljske, pa so enkrat zatajile. drugače pa pohvalijo tudi Babylove. Lp Lunca
|
|
|
|
Svetujte mi glede plenic... 6.1.2005 18:37:57
|
|
|
|
piščanc
|
jaz sem tudi še nosečka, kolegica pa je popolnoma proti Huggies, njen novorojenček je dobil grozno vnetje ritke zaradi njih in sta se komaj pozdravila.
|
|
|
|
Svetujte mi glede plenic... 6.1.2005 18:42:52
|
|
|
|
Blanka77
|
Jaz sem tudi proti Huggies. Smo jih imeli samo enkrat, pa mi niso bile všeč. Kupujem pa poljske Pampers, pa so čist OK. Najprej kupi le en paket. Če ti bojo všeč, jih boš lahko še naprej, če pa ne, pa lahko zamenjaš, ker ne boš imela velikih zalog. Dobre so tudi Babylove.
|
|
|
|
Svetujte mi glede plenic... 6.1.2005 18:45:27
|
|
|
|
ZARA
|
Pampers activ-fit...samo mislim da so samo od 4-8 kg ...manjsih ni... huggies sem mela (dobila) ene vijolcne al kaksne ze,so ble ziva katastrofa...:grrr: za druge pa ne vem...zdej ravno sprobavamo Lumpi plenice, pa sem kr mal razocarana...k smo dobil za probat 3 plenicke v bolnici so se mi zdele uredu :zmeden:...
|
|
|
|
Svetujte mi glede plenic... 6.1.2005 19:08:17
|
|
|
|
Primoza
|
Trenutna akcija so lumpijeve plenivce v Mercatorju 1999 SIT velik paket. Plenice so povsem spodobne - poskusi, če jih prenaša.
|
|
|
|
Svetujte mi glede plenic... 6.1.2005 19:18:21
|
|
|
|
Natasa-6
|
Mi pa uporabljamo bombažne od Štorklje in smo zelo zadovoljini:bravo:!!!!
|
|
|
|
Svetujte mi glede plenic... 6.1.2005 20:09:42
|
|
|
|
HuAnita
|
Bombažne od Štorklje... :muca: zelo moti, ko je mokra, zato velikokrat previjamo, ampak bojda se bo potem kmalu navadila na kahlico. Ritka še do zdaj ni bila nič vneta (3 mesece stara), k sreči...
|
|
|
|
Svetujte mi glede plenic... 6.1.2005 20:15:04
|
|
|
|
mehurčica
|
Zelo fajn so New born Pamperske. Sploh tiste v rumenem paketu(v Mullerju). Ampak New born so menda vse bolj mehke-tudi v Šparu jih menda imajo. David je imel do številke 3 Pamperske-nemške!(najbolj vpojne za prve mesece)nekje na robu je modri žig. Ponavadi jih prodajajo v Mullerju ali v Avstriji. Tudi DM in Fixies so nam fajn služile prve mesece. Sedaj uporabljamo čez dan Babylove od DM ali Babydream od Mullerja(ZELO ugodne), za ponoči pa vijolične Fixies ali Pampers-ActiveFit. Dokler bo imel tvoj dojenček še bolj tekoč kakec(če boš dojila)boš morala kupit pač malo boljše pleničke, da ga ne boš rabla vsake tolko celega umivat, ker bo pokakan zadaj preko pleničke. No, včasih pa še najboljša plenička popusti.:)-:hudicek: ...ti morem povedat, da je mene moj dragi nekaj časa klical pleničke.com, ker sem skoraj doktorirala iz njih!:)-:)-:)- LP:miska:
|
|
|
|
Svetujte mi glede plenic... 6.1.2005 20:38:49
|
|
|
|
janjja
|
Se strinjam z Zaro da huggies niso nevem kaj. Pravzaprav zanič so,:( poskusla sem tudi plenice od spara - še večja katastrofa,:(( lumpi so malo boljše. NAj rečejo karkoli hočejo pampers so zakon,:bravo: zelo vredu so tudi pampers sensitive - so izjemno mehke in z raztegljivimi trakovi. super.:bravo:
|
|
|
|
Svetujte mi glede plenic... 6.1.2005 20:40:22
|
|
|
|
mehurčica
|
Ja, Pampers Sensitive so narejene tako kot Pampers Active Fit, s tem da so prepojene z aloe vero..al nekaj takega-da je blagodejen učinek. Mi jih še nismo probali.
|
|
|
|
Svetujte mi glede plenic... 6.1.2005 21:49:15
|
|
|
|
kepica
|
Ko smo že ravno pri plenicah.Velikokrat sem že pri teh debatah zasledila,da govorite o Babylove plenicah od DM-a. Če jih že primerjate s Pamperskami,pol so verjetno dobre.Katere so pa cenejše?
|
|
|
|
Svetujte mi glede plenic... 6.1.2005 23:12:53
|
|
|
|
mehurčica
|
Hm..se ne spomnim točno. Mislim, da pride 80kom(jumbo paket)3800sit. Koliko pa pridejo navadne Pamperske pa ne vem. Babydream od Mullerja pa je približno taka cena: 44kom=1650 sit(ne vem točno)in meni se zdijo zelo fajn.
|
|
|
|
Svetujte mi glede plenic... 7.1.2005 8:24:22
|
|
|
|
ajda11
|
lp Babylove od DM so 3800 sit in gre za jumbo paket, polovička pa stane 1999 sit. Tudi Pamperske, ki so v jumbo paketu so 3800sit, (kaki tolar gor ali dol, količina pleničk v paketu pa pri obeh skoraj eneka), navadni paket pa okoli 2800sit. Odvisno kje jih kupiš, se pa zadnje case cenovno izplača, če vzameš dvojne skupaj je razlika za 20%. Tudi meni osebno so DM boljše. Trenutno imamo Hugis zelene-freedom, ki so vsaj meni boljše od "poljskih" Pampersk in so pleničke vredne svojega denarja. Navadne, rdečo modre Hugiske pa še tistih dvatisoč tolarjrv ne, ker je to metanje dnarja skozi okno. Čisto zanič. Suzana
|
|
|
|
Svetujte mi glede plenic... 7.1.2005 9:18:25
|
|
|
|
Tashaia
|
Meni so najbolj všeč babylove od DM-a. Pamperske se mi zdijo preveč plastične (sem probala samo te,ki se dobijo pri nas - mislim, da so Poljske). In Fixies iz BC so tudi super.
|
|
|
|
Svetujte mi glede plenic... 7.1.2005 11:20:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Prvi mesec smo uporabljali Pampers, potem je dobila hudo vneto rito, ki je nikakor nismo uspeli pozdravit. Potem smo menjali plenice in se odločili za Babylove, ki jih uporabljamo še danes, zelo zadovoljni, ugodna cena. Vmes sem enkrat spet kupila Pampers, pa nisem bila zadovoljna, so premočile. Huggies nismo nikoli probali.
|
|
|
|
Svetujte mi glede plenic... 7.1.2005 14:00:17
|
|
|
|
zmaga
|
Mi imamo bombažne Racmane in smo zelo, zelo zadovoljni. Ponoči pa uporabljamo Pampers sensitive in so tudi fajn. Iza ni imela nikoli vnete ali rdeče ritke.Sem probala tudi hugis in nisem bila zadovoljna z njimi.
|
|
|
|
Svetujte mi glede plenic... 7.1.2005 15:02:08
|
|
|
|
Pupica
|
Mi smo mel na začetku navadn pamperske new born. Potem pa navadne pamperske, vendar je vse premočilo, vsak jutr vse preoblečt. Potem smo meli pri nas kupljene pampers sensetive, so odlične, a mal drage. Potem pa smo začeli v avsriji kupovati pampers fit aktiv.Jih ne zamenjam za nobene ddruge. Nič več zažemkov na nogicah, pa nič ne pride skoz...9nebesa :rozica:
|
|
|
|
Svetujte mi glede plenic... 7.1.2005 16:54:34
|
|
|
|
andrejaz
|
Jaz sem skoraj doktorat naredila iz plenic, ker je bil kar naprej moker, pokakan,... Najslabše plenice: Huggies roza barve in Babydream od Mullerja Povprečne plenice: navadne pampers, babylove od DM Malo boljše plenice: huggies freedom - zelene, fixis vijolične Zelo dobre plenice: Pampers aktiv fit Mi smo tako pristali na pampers aktiv fit, tudi če so malo dražje od vseh ostalih. Glede na to kolikokrat ga je bilo potrebno preobleči, cunje oprati,zlikati... mislim da se ta razlika v ceni izenači. :sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?