Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
morda ne spada sem , je pa hudo... 6.1.2005 16:12:36
|
|
|
|
medvedki
|
(kopirano s foruma Domače živali) http://www2.bolha.com/oglas1037450 Za kuža trenutno skrbi soseda, lastnik se je odselil, ter psa privezal ven (drugače je kuža bival v stanovanju), ker mu na novem naslovu psa ne dovolijo, ga tako hodi občasno hranit, skratka zanj ne skrbi skoraj nič, je pa kuža prijazen in socializiran, soseda ga vodi tudi na sprehode, ker je zares ubogi in osamljen, bi si zelo želel v topel dom, so pa s primorskega konca, torej, če kdo pozna kakšno prijazno osebo,pri kateri bi kuža lahko lepo živel, naj pokliče njegovo skrbnico na mob.041 620 632, lp!
|
|
|
|
morda ne spada sem , je pa hudo... 6.1.2005 18:08:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Žal mi je da ne morem pomagat jaz jih imam pač že tri. Morda pa bi morali javit na Društvo proti mučenju živali bodo oni poskrbeli zanj. Lep pozdrav v upanju da bi se kužku čim prej nasmehnila sreča in da bi dobil topel dom in prave gospodarje. Neva6:rozica:
|
|
|
|
morda ne spada sem , je pa hudo... 6.1.2005 19:04:32
|
|
|
|
Seven*
|
:(( :(( :(( Clovestvo je v veliki krizi.
|
|
|
|
morda ne spada sem , je pa hudo... 6.1.2005 20:09:31
|
|
|
|
*
|
jaz sploh ne bom pogledala tega, ker bom tulila se ponoci..:((
|
|
|
|
morda ne spada sem , je pa hudo... 6.1.2005 20:50:34
|
|
|
|
Tejči
|
Bogi:( Meni se tak smili..mi je kr hudo, da nisem s primorske, bi takoj šla ponj:(( A ni nobene dobre dušice s primorske, da bi rešile ubogo živalco?
|
|
|
|
morda ne spada sem , je pa hudo... 6.1.2005 21:40:52
|
|
|
|
polona2
|
Tejči, če je samo prevoz problem... Kuža je bil do te zime vajen bivanja v stanovanju, med ljudmi, sedaj je pa privezan na verigi, zunaj, na samem in bolj kot zaradi pomanjkanja udobja trpi zaradi osamljenosti, vprašajte svoje znance in prijatelje, mogoče bi pa kdo vzel k sebi to prijazno pasje bitje,magari pošljite njegovo slikico vsem prijaznim ljudem, ki jih poznate, včasih že taka malenkost lahko pomaga k srečnemu razpletu pasje ali mačje zgodbe, lp!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?