|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Naj ostanem ali grem
21.12.2007 16:49:52   
Anonimen
Tinakara
jaz mu roka ne bi omenila...raje tako kot si rekla, da mu boš dala čas (tako kot je napisala Taly) in potem ko veš oz. boš čutila da ne moreš več, pa četudi še ne bo konec leta 2008, enostavno poveš in greš...
srečno user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
21.12.2007 16:59:54   
Polonca s piko
Ko se bosta že pogovarjala, omeni tudi biološko uro. A mislita, da se bosta odločila za otroka, pa kar bo? Kaj pa če se to čakanje zavleče za nekaj mesecev/let... pa potem čakanje na umetno... Ne vem, no... Čas teče, tudi zanj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 52
21.12.2007 20:39:55   
Anonimen
Kaj, če bi ti malo premislila? Pomisli... Se bo odločil zaradi tebe za otroka, boš zanosila, donosila, potem pa ti ne bo pomagal? Ker še vedno ne bo imel želje po otroku? Pomisli, kako bi ti šele takrat bilo, tožila bi, da ne misli na otroka, ne nate.. Niso vsi za otroke, zaradi tega ga zapustiti... Nevem no.... Nisi pri sebi malo, če lahko to rečem...

Kaj, če bi bil neploden? Bi ga zaradi tega zapustila? Pa tvoja ljubezen do njega? S tem mu ravno ne izkazuješ ljubezni, če se ti gre bolj za spočetje otroka, kot zanj...

(odgovor članu Polonca s piko)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
21.12.2007 21:12:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Kaj, če bi ti malo premislila? Pomisli... Se bo odločil zaradi tebe za otroka, boš zanosila, donosila, potem pa ti ne bo pomagal? Ker še vedno ne bo imel želje po otroku? Pomisli, kako bi ti šele takrat bilo, tožila bi, da ne misli na otroka, ne nate.. Niso vsi za otroke, zaradi tega ga zapustiti... Nevem no.... Nisi pri sebi malo, če lahko to rečem...

Kaj, če bi bil neploden? Bi ga zaradi tega zapustila? Pa tvoja ljubezen do njega? S tem mu ravno ne izkazuješ ljubezni, če se ti gre bolj za spočetje otroka, kot zanj...

Točno tako. O tejle umetni pa to, pa bolje da se ne pogovarjaš z njim, ker ga boš odbila zaradi občutka, da je ON  neploden. Kaj hujšega kot nož v srce???

In postavljanje rokov je izsiljevanje. Ti boš gledala na datum in kolendar, on pa švical. Od vsega hudega še seksal več ne bo s tabo.  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
21.12.2007 22:30:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taly

In postavljanje rokov je izsiljevanje. Ti boš gledala na datum in kolendar, on pa švical. Od vsega hudega še seksal več ne bo s tabo.  

Točno. In jaz nebi prenesla, da bi gledala otročička, ki bi moral biti sad ljubezni, zraven pa razmišljala, da sem ga dobila samo zato, da je ugodil moji želji ali da sem ga izsilila. Ne vem no... očitno ima fant razloge, ker pri 34 letih, 9 letih zveze, skupnem življenju in službi še ne čuti potrebe po "koraku naprej". Mogoče nisi ti predmet njegovih pomislekov, nekateri moški se bojijo, da z otrokom izgubijo svobodo, da bojo mogli početi samo še družinske stvari.
Midva z mojim sva otroke sprejela kot nekaj čisto naravnega, otrok ne dajeva na prvo mesto, ampak skrbiva, da smo na prvem mestu vsi, da se vsi skupaj dobro počutimo... pa tudi če otrok kakšen dan ni skopan ali točno ob uri v postelji. Tako nisva imela nobenega napada panike niti po porodu niti kasneje, nobene krize, v bistvu otroci sploh niso tako močno spremenili najinega življenja, razen seveda na bolje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
21.12.2007 22:52:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinkara25

Razmišljam, naj mu rečem, da bom čakala do konca 2008 in če do takrat ne bo vedel, ga zapustim...

Kakšni roki neki.....imata se rada....ali pa se nimata, danes in tukaj, ne pa prisiljeno do nekega določenega datuma.

Ljubezen ni norma, ki jo je treba izpolniti do določene ure.

(odgovor članu tinkara25)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
22.12.2007 8:43:53   
tinkara25
Spet sem dobila nekaj mnenj, ki so mi dala misliti, ne veste kako vesela sem, da se lahko o tem pogovarjam z vami. Pa bom odgovorila na nekaj stvari;

- nekakšen rok torej odpade, sicer pa tudi sama nisem pristaš tega, je bil bolj (slab) preblisk...in je verjetno res, kot sem že tudi sama napisala, ko začutiš da ne moreš več, to enostavno poveš..

- ne želim si, da bi prišlo do situacije da bi se samo zaradi mene odločil za otroka in da bi potem ostala sama. želim si, da bi si to želel, ampak stvari so tako zmedene, da včasih več ne vem, kaj naj si mislim. On si otrok želi, o tem sva se že večkrat pogovarjala, najini cilji so enaki. Večkrat tudi v pogovoru omenja, kako bo če bodo otroci (kar pomeni da si to vseeno predstavlja?), ko ga povprašaš po najinem odnosu, ki je meni osebno všeč in nimam pripomb, tudi sam reče, da se nima za pritoževati in da mu nič ne manjka. Odnos do drugih otrok ne bi mogel biti bolj očetovski, vsakič ko sva v bližini otrok (od dojenčkov naprej) se veliko ukvarja in zabava z njimi in izgleda, da mu je res lepo.
Zaradi vseh teh razlogov sem zelo zmedena in se vprašam, kaj za hudiča je narobe? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
22.12.2007 8:46:48   
kovač
To se bosta pa morala s partnerjem sama pomenit. Če si pa res tako želiš otroka imet, ga pa postavi pred dejstvo ali otrok ali pa greš. Tu ti več ne bomo mogle svetovat. Pogovori se in bodi direktna in zelo odločna, da bo videl da misliš resno in ne cincaš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
22.12.2007 11:37:38   
Anonimen
Pa si se sploh pogovorila z njim? Si mu povedala, da opažaš,da ima rad otroke, in da ne razumeš, zakaj še noče imeti otroka? Mogoče je problem v tebi? Pogovor marsikaj reši, tako, da pogovorita se, da in ti in on vesta, na čem sta...

(odgovor članu kovač)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
27.12.2007 11:46:06   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
27.12.2007 11:50:32   
caillou
Če ga misliš silit, je boljše da se odločiš za opcijo grem, v nasprotnem primeru pa hiti počasiuser posted image .

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 61
27.12.2007 20:32:40   
VesnaLana
Moja izkušnja je ravno obratna tvoji, moj (sedaj bivši fant) si je želel otroka, skupaj sva bila že 5 let in stanovanje in oba službo. Pa sem kar naprej poslušala , da bi imel otroka. Upirala sem se z vsemi štirimi. Vedno sem govorila, da nisem še pripravljena - u bistvu pa sem se bala, nisem bila sigurna v naju in kot se je kasneje izkazalo sem imela prav.
Ko sem spoznala sedanjega moža nikoli ni bilo dvoma o ničemer, za otroka sem se odločila v trenutku in sedaj imava najlepšo pikico na svetu.
Nočem te nekaj strašit, ampak vsaka stvar zahteva premislek in svoj čas.

Vedno misli na to kar imaš in ne na tisto česar nimaš

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 62
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?