|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nekaj, kar ni v zvezi z zanositvijo
6.1.2005 17:41:04   
tinkamiška
No na temo pesekov se pa še jaz oglasim, čeprav za "bernije" nevem nobenega legla. Sem pa tudi sama imela psičko brez rodovnika in je bila moja največja prijateljica, bolana samo na stara leta. Zdej je ni več. Je pa mama kupila novega, z rodovnikom in je tudi zdrava, iste pasme.
Za tega možaka iz Zoo Are, pa tudi jaz vem, sem že šla k njemu domov pogledat psičke in vem, da so zaprti v takih grdih boxih. Sem takrat hotela enega vzet samo, da bi šol od tam, pa sem imela premalo dinarčkov. Je pa pred leti moj bivši kupil tam Baseta in je bil celo življenje zdrav in zelo zelo lep. Baje je bil iz Češke.

Neža, želim ti, da bi našla psička, zdravega in socializiranega, to je zelo pomembno.:rozica:

Tinka

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 26
6.1.2005 18:21:58   
CUKRČEK
OJLA,
naj še jaz dam svoje mnenje. tudi mi imamo bernija, ki smo ga dobili konec maja letos. je z rodovnikom. Moram priznat, da sva tudi midva hotela sprva kupit enega čistokrvnega brez rod., toda hvalabogu ga nisva. Saj je res, da je pes pes in, da moraš imeti za vsakega čas in ljubezen, toda: pri moževih starših imajo tudi bernija malce starejšega kot je naš, vendar sta si ful različna. Oni tam je pol manjši, nerazvit in popolnoma nevzgojen iz legla. Delstvo je , da se pes "kulture" nauči že v leglu od psice in 1.lastnika oz vzreditelja. Tako njihov pes npr. "serje" vse povprek, naš pa se nikoli ampak nikoli ne ponečedi notri, čeprav je celo noč zaprt v pesjaku. Kultura obnašanja je povsem drugačna kot pri njihovemu. Res je, da je vse odvisno od tega, koliko se ukvarjaš s psom, toda osnove pes prinese iz legla. Tako je mnogo "vzrediteljev", ki pse prodaja po tekočem traku, psi so požlahtani iz tega izvirajo mnoge bolezni.... Tako, da vama toplo svetujem, da za psa malo več odštejeta in kupita rodovnik.

Glede "gospoda" iz celja pa: NIKAKOR ne kupita psa pri njemu. Tudi midva sva se že menila z njim, toda na srečo sva spregledala, da je navaden goljuf in mučitelj živali.

Moje mnenje je, da raje vzamem enega mešančka na cesti, kot pa kupim kao čistokrvnega psa, za npr.
80 000sit. Ker ljudje ful služijo na psih. Pa še nekaj: če bosta kupila rodovnik, takoj ob prevzemu psa zahtevajta papirje, ker jih kasneje ne bosta dobila. Poznam take, ki so obljubljali papirje po pošti, toda do danes jih še niso dobili (pa je že 2 leti od tega)

Če te še kaj zanima mi privat piši, da izmenjave številke, ker ti bi rada dala še kako informacijo. Lahko pa ti dam nasliv kluba za bernske planšarje, da dobista kvalitetnega in zdravega psa.

lp, cukrček

v albumu imam 2 slikici našega :kuza:, ko je bil še mladiček. Sedaj je pa to že zverina, ki je kot tele. :)

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 27
6.1.2005 19:31:15   
Neža81
Hvala za tvoje informacije. Ful si želim tega psa. Doma imam kokeršpanjela, ki je razvajen kot otrok, a pred 9 meseci sem se preselila v stanovanje k fantu (nov prizidek k taščini hiši) in sta kokeršpanjela obdržala moj oče in mama.

Zanima še me, od kolko do kolko se giblje cena takega psa. Opiši še mi prosim, kakšen karakter je tvoj pes, kako ga vzgajaš, kaj in koliko poje...

Hvala, Neža

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 28
7.1.2005 10:43:06   
Sibil_
Mislim da je pri bernskih planšarjih tudi ZELO pomembno, da se vidi rentgenska slika kolkov, ker so napake na kolkih zelo pogoste.In resni vzreditelji ti poleg psa dajo ne samo dokumente ampak tudi te slike.
Zahtevaj jih!;)
LP,
Sibil

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?