Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sušilci za lase (nasveti) 15.12.2007 12:35:24
|
|
|
|
lelaval
|
Jaz nastavka z avečji volumen nikoli ne uporabljam, ker nima nobenega ućinka (no, vsaj pri meni ne ). Uporabi kar fen z navadnim nastavkom in veliko krtačo, pa boš dobila takšno frizurco. Če si ne znaš posušit, pa ti naj frizerka pokaže (ali pa jo opazuj pri delu), potem pa le vaja dela mojstra.
|
|
RE: Sušilci za lase (nasveti) 15.12.2007 13:38:31
|
|
|
|
2 Sraki
|
Dam lelaval čisto prav. Veliko krtačo, skozi katero zrak lahko potuje in fen z veliko močjo in veliko toplote, tako bo frizurca uspela. S tem nastavkom pa hmmm ne gre ravno najbolje. Morda ima kakšna prijateljica tak fen z nastavkom, da sprobaš, ker res ni ziher da ti bo delovalo.
|
|
|
|
RE: Sušilci za lase (nasveti) 15.12.2007 14:06:32
|
|
|
|
Magi*
|
tale difuzer ti samo kodre malo bolj definira, če imaš naravno skodrane lase in poleg tega še uporabiš kako kremco za kodre. ampak še v salonu jim ne rata vedno, kaj šele da bi meni. jaz si občasno s tem nastavkom posušim, da nardim kodrčke, pa si jih potem spnem, kot spuščena frizura pa mi ne deluje OK. za volumen pa jih jaz posušim najprej tako, da se priklonim in lase padejo navzdol - to jih privzdigne od korenin, potem pa v suhem stanju obdelam normalno še na krtačo.
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.