|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gastro
14.12.2007 17:17:53   
pikam
4,5m hčerka mora na gastro na preiskave (kri v blatu, napet trebušček, sluz v blatu). Pa me sedaj zanima ali bo morala ostati čez noč in ali sem lahko tudi jaz zraven, čeprav je nič več ne dojim. Kakšne so vaše izkušnje tam. Pa še to...oglasiti se moram v sprejemni (nujni primer) pa me zanima kako tam delajo (najraje bi šla že jutri). 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: gastro
14.12.2007 17:20:57   
Rivi
Če piše nujno, pojdi že jutri.
Kolikor vem, boš lahko 100% zraven, tudi če ne dojiš (samo plačala boš bivanje).
Če bo ostala čez noč je odvisno od preiskav.

pa srečno.

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

(odgovor članu pikam)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.12.2007 17:25:21   
Naja30
Če piše nujno, pojdi kar jutri.
Glede bivanja pa tudi mislim, da boš lahko z otrokom.

(odgovor članu Rivi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.12.2007 17:25:28   
eya
Zjutraj se oglasiš v sprejemni, ko prideš na vrsto, jo najprej sprejemna P pregleda, tebe pa povpraša vse za nazaj. Potem jo preoblečeš v njihove cunje in gresta na oddelek, tam jo bodo znova pregledali. Če sta blizu doma, bosta lahko po vsej verjetnosti šli tudi domov prespat. Ti si lahko zraven, samo doplačat moraš, če bosta spali.

(odgovor članu Rivi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.12.2007 17:35:23   
pikam
Koliko približno pa je potrebno plačati? Zdravstvene usluge ponavadi niso ravno poceni, da vem kaj pričakovati.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.12.2007 17:39:05   
Rivi
IZVIRNO SPOROČILO: pikam

Koliko približno pa je potrebno plačati? Zdravstvene usluge ponavadi niso ravno poceni, da vem kaj pričakovati.

cca 20 eur na noč

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

(odgovor članu pikam)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.12.2007 17:42:50   
pikam
No sej to pa ni tako veliko. Sem se ustrašila, da bodo veliko višje cifre. Važn, da bom lahko zraven moje miške. Mi je šlo kr na jok, ko sem slišala, da bo verjetno par dni tam in sem mislila, da bo čist sama. Midve ne moreva ena brez druge.

(odgovor članu Rivi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.12.2007 21:54:48   
lex
moj je lani plačal 70€ za 4 dni sobivanja z malim v bolnišnici, ker v bistvu plačaš hotelske usluge (hrano, posteljo) ampak to ni nič proti temu kaj otroku pomeni da je nekdo ob njem. Boge tiste mamice, ki letos iso mogle biti poleg zaradi gužve na oddelku (je bila "epidemija" rota virusa in nafilan oddelek do konca)

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu pikam)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.12.2007 22:36:00   
Rivi
IZVIRNO SPOROČILO: lex

ampak to ni nič proti temu kaj otroku pomeni da je nekdo ob njem.

To je res. Če se le da, bodi z njo.

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.12.2007 2:47:27   
tejcek19
jaz imam z gastro oddelkom slabe izkušnje, še posebno čez vikende, ko noben od zdravnikov ničesar ne počne

na gastro se je naš fantek pri 6 ali 7 tednih okužil s calicii virusom in je imel potem posledice še več mesecev (kri v blatu, nizek hemoglobin, ...)

torej, katerakoli gre tja, naj res pazi na higieno, ker tam mrgoli prebavnih bolezni in nihče ti ne pove, kaj imajo ostali otroci na oddelku - na noben način ne kopajte v skupni banjici, previjajte pa tudi raje na svoji posteljici, pa ves čas si razkužujte roke ...

(odgovor članu Rivi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?