|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nosečnost in posteljne aktivnosti
6.1.2008 17:38:42   
petea
user posted image  sprošča, tako da če ni zdravstvenih težav, načeloma ni omejitev (razen, kar jih povzroča vedno večji trebušček user posted image ). Malo iznajdljivosti, malo domišljije, pa gre.

Midva sva v 1. user posted image  redno, pogosto, celo nosečnost, obema (vsem trem user posted image  (imamo pravega veseljaka)) je ful pasalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
6.1.2008 17:57:20   
Anonimen
Mene pa tudi nekaj zanima, se že nekaj sprašujem ... ali moj orgazem otročičku kaj škodi? Glede na to, da me na vrhuncu vedno premetava, se mi zdi skorajda bolje, če se temu odpovem. Ali ne? Drugih težav zaenkrat nisem imela...

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
6.1.2008 18:01:46   
Anonimen
Tvoj orgazem otroka pomiri, oziroma otroku to paše.. Dokazano oziroma prebrano v reviji za mamice..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
6.1.2008 19:38:44   
lilija*
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Tvoj orgazem otroka pomiri, oziroma otroku to paše.. Dokazano oziroma prebrano v reviji za mamice..

Točno! Kar paše mamici, naj bi tudi otročičku, ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
7.1.2008 11:13:48   
carly
Oj.Jest mam tudi tak problem kot anomimna. Sva v petek seksala pa sem na koncu opazila rjavkast izcedek, pa sem si misla da to ni nč tacga, v soboto zjutraj ga ni bilo, potem sem cel dopoldan intenzivno pospravljala pa popoldan še par km dolg sprehod s psom pa me je že vmes začel bolet pa spet se mi je pojavil izcedek potem sem pa v nedeljo počivala pa je bilo bolje ampak kdaj pa kdaj se rjavkast izcedek še vedno pojavi pa sem tudi že kar panična.

(odgovor članu lilija*)
Neposredna povezava do sporočila: 30
7.1.2008 14:58:15   
jaša2
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Tvoj orgazem otroka pomiri, oziroma otroku to paše.. Dokazano oziroma prebrano v reviji za mamice.

Točno! Kar paše mamici, naj bi tudi otročičku, ne?

ja, jaz sem tud slišala, da naj bi to pravzaprav "ugajalo" tud dojenčku.

midva sva bla tud skoraj celo nosečnost aktivna. meni se je med nosečnostjo še bolj "luštalo"user posted image , moj dragi je imel na začetku sicer nekam čuden občutek, ki pa ga je tud kar hitro minil.user posted image

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu lilija*)
Neposredna povezava do sporočila: 31
8.1.2008 0:50:58   
tweetek
Midva sva pa ratala ko dva stara zakonca in user posted image samo na dopustu al pa za praznikeuser posted image . No ja pakak vikend tud ampak povprečje bo enkrat do dvakrat na mesec. Pa ne da nama ne bi pasal zaradi user posted image , samo sva preveč utrujena, pa malo različen bioritem mava zdaj (on ob petih vstaja jaz grem pa ob treh zjutri spat) - to pa je povezano z user posted image , ker me namreč beba brca... Vsi    G pravijo da pri normalno nosečnosti nič ne škodi, je pa res da je dost žensk takrat bolj občutljivih (jaz tudi) in vse bolj čutijo tako da je hitro lahko preveč grobo.... 

(odgovor članu jaša2)
Neposredna povezava do sporočila: 32
8.1.2008 14:48:40   
Anonimen
jaz se pa ne morem znebiti občutka, da smo trije,
da nisva sama in se zato tud težje sprostim...
a ma kera tud s tem izkušnje, težave? kak nasvet?

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
8.1.2008 14:57:23   
Vidmajer
Nič bat..tudi midva sva se na začetku zelo bala kaj če mu kaj storiva...pa sem v materinski knjižici prebrala da ni nobenega objektivnega razloga, da bi partnerja spreminjala svoje spolne navade....namreč user posted image  je zaščiten bolje kot sem si mislila, tako da se mu niti ne sanja kaj počneta mami in atiuser posted image ,,,MIdva sicer to počneva vendar ne tako pogosto kot pred naročilom user posted image ...user posted image user posted image

Aprila bomo rodili

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   [Brisano sporočilo]
8.1.2008 17:32:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?