Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nosečnost in posteljne aktivnosti 6.1.2008 17:38:42
|
|
|
|
petea
|
sprošča, tako da če ni zdravstvenih težav, načeloma ni omejitev (razen, kar jih povzroča vedno večji trebušček ). Malo iznajdljivosti, malo domišljije, pa gre. Midva sva v 1. redno, pogosto, celo nosečnost, obema (vsem trem (imamo pravega veseljaka)) je ful pasalo.
|
|
|
|
RE: nosečnost in posteljne aktivnosti 6.1.2008 17:57:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa tudi nekaj zanima, se že nekaj sprašujem ... ali moj orgazem otročičku kaj škodi? Glede na to, da me na vrhuncu vedno premetava, se mi zdi skorajda bolje, če se temu odpovem. Ali ne? Drugih težav zaenkrat nisem imela...
|
|
|
|
RE: nosečnost in posteljne aktivnosti 6.1.2008 18:01:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Tvoj orgazem otroka pomiri, oziroma otroku to paše.. Dokazano oziroma prebrano v reviji za mamice..
|
|
|
|
RE: nosečnost in posteljne aktivnosti 6.1.2008 19:38:44
|
|
|
|
lilija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde Tvoj orgazem otroka pomiri, oziroma otroku to paše.. Dokazano oziroma prebrano v reviji za mamice.. Točno! Kar paše mamici, naj bi tudi otročičku, ne?
|
|
|
|
RE: nosečnost in posteljne aktivnosti 7.1.2008 11:13:48
|
|
|
|
carly
|
Oj.Jest mam tudi tak problem kot anomimna. Sva v petek seksala pa sem na koncu opazila rjavkast izcedek, pa sem si misla da to ni nč tacga, v soboto zjutraj ga ni bilo, potem sem cel dopoldan intenzivno pospravljala pa popoldan še par km dolg sprehod s psom pa me je že vmes začel bolet pa spet se mi je pojavil izcedek potem sem pa v nedeljo počivala pa je bilo bolje ampak kdaj pa kdaj se rjavkast izcedek še vedno pojavi pa sem tudi že kar panična.
|
|
|
|
RE: nosečnost in posteljne aktivnosti 7.1.2008 14:58:15
|
|
|
|
jaša2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde Tvoj orgazem otroka pomiri, oziroma otroku to paše.. Dokazano oziroma prebrano v reviji za mamice. Točno! Kar paše mamici, naj bi tudi otročičku, ne? ja, jaz sem tud slišala, da naj bi to pravzaprav "ugajalo" tud dojenčku. midva sva bla tud skoraj celo nosečnost aktivna. meni se je med nosečnostjo še bolj "luštalo" , moj dragi je imel na začetku sicer nekam čuden občutek, ki pa ga je tud kar hitro minil.
|
|
RE: nosečnost in posteljne aktivnosti 8.1.2008 0:50:58
|
|
|
|
tweetek
|
Midva sva pa ratala ko dva stara zakonca in samo na dopustu al pa za praznike . No ja pakak vikend tud ampak povprečje bo enkrat do dvakrat na mesec. Pa ne da nama ne bi pasal zaradi , samo sva preveč utrujena, pa malo različen bioritem mava zdaj (on ob petih vstaja jaz grem pa ob treh zjutri spat) - to pa je povezano z , ker me namreč beba brca... Vsi G pravijo da pri normalno nosečnosti nič ne škodi, je pa res da je dost žensk takrat bolj občutljivih (jaz tudi) in vse bolj čutijo tako da je hitro lahko preveč grobo....
|
|
|
|
RE: nosečnost in posteljne aktivnosti 8.1.2008 14:48:40
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz se pa ne morem znebiti občutka, da smo trije, da nisva sama in se zato tud težje sprostim... a ma kera tud s tem izkušnje, težave? kak nasvet?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.1.2008 17:32:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?