|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pregled
5.1.2005 19:51:28   
buškica
Ojla, punce povejte mi a se kej spoznate na tele rezultate.
LH 4,46
FSH 7,94
prolaktin 36,9
kaj pomenijo?
Danes sem bila pri drobniču in mi je rekel da sta LH in FSH v redu, prolaktin pa ne, in da moram dati še enkrat kri in da bom en dan na kliniki, ker naj bi kri vzemali na določene ure.
V petek moram tja. Kaoliko časa traja ali naj vzamem bolniško,..?
Ta sestra od dr.Drobniča je neprijazna in se dela kot da vse vemo.
Hvala
buškica
Neposredna povezava do sporočila: 1
   pregled
5.1.2005 20:00:44   
Anitka
Hoj BUŠKICA!

Tudi jaz sem imela enkrat prolaktin malo povišan in sem mogla še enkrat na odvzem. Kri ti vzamejo trikrat v presledkih 20 minut. Dobro je, da si čim bolj sproščena, saj na zvišanje prolaktina lahko vpliva tudi stres.
Najbolje je, da greš kar na oddelek, kjer ti bodo kri odvzeli in ti bodo dali točna navodila. Mislim pa, da cel dan že ne boš rabila biti v bolnici. Jaz sem sicer bila do popoldanske vizite, a zaradi HSG-ja, ki so mi ga delali istočasno.

Veliko sreče in čimprej na :modri::roza:

Anitka:metulj:

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pregled
5.1.2005 20:07:25   
buškica
Upam da bo res tako, bom pa ure koristila v službi. Če bo tako kot je rekel dr. Drobnič se lahko zgodi da bom nekje junija julija srečka nosečka.
Tako sem vesela da se mi kar smeji cel dan, pa še s bodočim možkom sva danes na najino drugo obletnico določila datum poroke.
Res en srečen dan zame.
Lp
buškica

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   pregled
5.1.2005 20:11:07   
Anitka
Buškica :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za obletnico in za datum poroke.

Kdaj pa se poročita?

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   pregled
6.1.2005 8:00:19   
pika74
naja78

Samo na kratk. Moj izbrani G je dr. Drobnič, s katerim sem nadvse zadovoljna. Do lani avgusta sem bila pri drugem, potem pa sem se odločila zanj. Človek se spozna na zadevo in všeč mi je njegov način podajanja informacij. Karkoli sem ga vprašala mi je odgovoril. Skratka človek na mestu. Pa naj ti povem, da se vozim na njegove preglede kar 40 km daleč. Vmes je najman ducat drugih ginekologov. Ampak dr. Drobnič je G, ki ni le za manjše probleme in vnetja, temveč opravlja tudi HSG, operativne posege (laparoskopijo, histeroskopijo...). Nočem, da se tako govori o njem. Mislim, da si narobe razumela zgornji post. Napisano je bilo nekaj čez sestro, ne pa čez dr. Drobniča.
Če bi se še enkrat odločala, bi se spet za njega odločila.

No, tako je moje mnenje, ti pa se lahko sama odločiš, kakšno mnenje boš imela o njem. Samo lepo prosim, ne a priori, temveč a posteriori.

Lp
Pika74
:metulj:

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   pregled
6.1.2005 10:37:23   
buškica
Naja78, moj post se je nanašal na sestre, ki so malce neprijazne še posebej če ne ves kako in kaj, kar se tiče Drobniča pa je zelo prijazen in vse se da z njim zmeniT. Je pa res da če je vse ok, si zelo hitro zunaj. Drugače pa si vzame čas.

Tako da kar ostani pri drobniču.

lp
buškica

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?