Anonimen
|
Dobim položnico za vrtec za mojega mladiča... pač plačam, kolikor je... ampak še nikoli, do včeraj, nisem pogledala, koliko je pa sploh polna cena (za 2-letnika)... me je skoraj fršlok... 445€!!!... Ja ma kaj a se jim je strgalo al kako?!... OK, saj mi je jasno, da morata imeti oba, mož in žena, že poštene plače, da jima zaračunajo polno ceno, ampak še vedno, no... ogromno folka dela cel mesec za minimalca 380€!... Nenazadnje pa - tisti, ki bi, glede na dohodek, morali plačati polno ceno vrtca - saj se jim bolj splača najeti privat varuško oz. otroka voziti v organizirano privat varstvo, za katerega plačajo pol te cene, a ne?... a katera na RR to prakticira?... jaz eno poznam, ki ima svi**sko velik dohodek in ima svojega sina pri privat varuški za 8 ur dnevno in za 250€ mesečno... koliko bi jo ubrisali v vrtcu, pa raje ne pomislim. Potem pa imej otroke, ja... je**nti državo in njihovo nakladanje o kajpajazvemkakšnih subvencijah ... porkaduš... za stanovanja nekaj fantazirajo o nizkih cenah na m2 (1.800€ je res drobiž, ja, ***enti!), o dvigu socialnih transferjev (sami sebi ploskajo, ker jih bodo januarja, po enem letu, dvignili za toliko, kolikor je bilo inflacije v letu 2007 - full profita za prejemnike, ja ), subvencije so tudi zmagovalne (jih ne dobiš, če nimaš faxa končanega )... brezveze naštevat, no, ker to je vse skupaj en... g*oj.
< Sporočilo je popravil Mič RR -- 17.12.2007 23:59:42 >
|