Anitka
|
Hojla! Sem spet tu. Me zvija ko :hudicek: zaradi te France,a jo bomo že preživeli in kmalu bo na seznamu nosečk tudi poleg imena Anitka krasen znakec: :nosecka: Bomo pa rodili v oktobru, tako kot moja sestra;) BIBA 77 zmenjeno za :torta: Zdaj se je treba le še zorganizirat, podat predloge v zvezi z datumi in Anitka bo spet mala organizatorka.:)-8):)- Biba ta vaša čaga pa ni olgo trajala:zmeden2: No pa jo jutri še lepo enkrat ponovite. Čez en teden pa bomo tudi zate močno stiskali :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: Upam, da bodo pozitvne novičke končno tudi spet pri fosilkah (Bambi, ti, Pika 74, pa Koala, Neni, Klarisa, Gea1, Bety..................................) SIMONAS upam, da dobiš za rojstni dan :darilo::modri::roza: A tebe pa že daje spomladanska utrujenost? Saj če pogledamo skozi okno je pomlad že skoraj tu.:):) CMOKEC lahko se zmenimo za knjige, ali pa če mi napišeš naslove pa bom skušala v knjižnici poiskati. Tudi zate :rozica::rozica::rozica: EMAMAIR tako se govori:bravo::bravo::bravo: Vsem nam bo uspelo! Enim že ta mesec, drugim drugi, tretji in tako mesec za mesecem, dokler ne pridemo vse na vrsto In ni vrag, da se ne bi natalitea dvignila:bravo::bravo::bravo: BAMBI tako, datum imata, jaz pa sedaj držim pesti, da vama uspe že ta mesec in bo napotnica res lahko romala v smeti. Za dr. Vlaisavljeviča sem že slišala veliko dobrega Se bo sigurno oglasila katera punca, ki je že bila pri njem. Sicer pa ga morda sploh videla ne boš, ker boš prej v 9nebesa Ja žal je pa res tako, da na prvem obisku imamo ženske samo razgovor, potem pa spet nov datum in novo čakanje. :grrr::grrr: PIA 73, PIKA 74, KOALA, TIA, GEA1, KLARISA, BETY, NENI.... kje se potepate?A si že naglejujete kaj boste kupile na razprodaji?;) Lepo se imejte in se beremo, Anitka z :hudicek: :metulj:
|