Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
non stop lulat tišči.... :))) 5.1.2005 13:26:24
|
|
|
|
Grascakinja
|
Hej nosečke :nosecka:, se nisem že dolg razpisala, pa da mal primerjamo izkušnje... S pikico :bravo: in atijem :love: smo v 14 tednu in mene zadnje čase blazno lulat tišči ;). Včasih sem lahko mirno zadržala kakih 15 minut ali pol urce :bravo:, zdaj pa ni kaj. Najbolj smotano mi je, ko ponoči :( vsaj 2x vstanem, pa po štengah dol na wc, vmes se spotaknem ob psa in zbudim pol bajte, in to za par kapljic... Jest bi pa tkoooooo celo noč spala....:zaspan: Sej ne me narobe razumet, vem, da ni nič hudega, je pač jasno, da maternica na mehur pritiska in se tam not vse seli in dela prostor za bebo :duda:. Samo zanima me, kako kaj ostale s tem shajate in ali gre s trajanjem nosečnosti na boljše ali na slabše. Pijem še vedno vsaj 2 litra tekočine na dan, poskusla bom več pit dopoldan pa manj popoldan in zvečer, da ne bo nočnih vaj v takem obsegu... še kak nasvet? Pupe moje, želim vam čim več tako lepih sončkastih dni kot je danes pa lepo pridno buške božajte!!! Pupa25
|
|
|
|
non stop lulat tišči.... :))) 5.1.2005 13:33:51
|
|
|
|
pravljica
|
pupa, midve sva na istem z rokom, ampak meni še nič tako grozno na mehur ne tišči :zmeden:...bolj kot je normalno že, ampak ponoči mi pa ni treba vstajat...verjetno premalo pijem
|
|
|
|
non stop lulat tišči.... :))) 5.1.2005 13:41:46
|
|
|
|
barby*
|
Ojla:zajcek: ja Pupa, kar navadi se:sloncek: Še boš dežurala, zna bit da vedno bolj...vsaj tako je pri meni..."samo" 2x na noč je veleuspeh...3-4x pa normalno...najbolje jo odnesem če grem spat bolj pozno, ker je potem noč krajša:)-:)-:)- takrat se zgodi "2x"... Pij pa vseeno veliko ( jaz stankam 3-4l)dnevno, včasih kar na silo, ampak kakor hočem malo pogoljufat (koga:)- ) me hoče pečt mehur...pa hitro pol litra na eks in je vse OK... Nasvet? mogoče kahlica ob postelji...:)-:)-:)- (pa brez zamere...tudi jaz sem razmišljala o tem:)-:)-:)- ) pa pa barby:metulj: in :love:28t5d
|
|
|
|
non stop lulat tišči.... :))) 5.1.2005 13:47:27
|
|
|
|
pika78
|
Tudi mene non-stop tišči lulat. Sem imela pa pred časom slab urin (preveč bakterije E. coli) in me je še grozno peklo, ko sem šla na vodo, tako da sem morala antibiotik amoksiklav jemat. Zdej pa ogromno pijem... in skoz hodim na WC, včasih za nekaj kapljic. In po parih minutah, ko vstanem z WC-ja, me spet tišči. Je pa res zoprno ponoči vstajat - tudi jaz nimam WC-ja čisto zraven spalnice in moram kolovratit naokrog. Upam, da bomo zdržale. Če samo na WC hodimo, je vse ok (meni je glavno, da me ne peče zraven)... Lp, Pika in :duda:18t
|
|
|
|
non stop lulat tišči.... :))) 5.1.2005 14:02:15
|
|
|
|
lelaval
|
Tudi jaz moram hodit vsak čas lulat (a ne le par kapljic).:( Jaz imam pač to srečo, da kopalnice nimam tako daleč od spalnice. Mogoče pa bi lahko spala kje bliže kopalnici? Mogoče pa za ponoči pomaga, da ne piješ preveč zvečer. (zame žal to ne velja, ker imam steklenico vode še ob postelji - da lahko ponoči pijem ne da se vstajam).:):) Očitno je to pač slabost v nosečnosti, da moramo tolikokrat na vodo. :( in me ženske vse prenesemo, sploh, kadar gre za naše :duda: Uživaj v lepih sončnih dnevih in svoji krasni nosečnosti.
|
|
|
|
non stop lulat tišči.... :))) 5.1.2005 14:26:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem zadnje mesece nosečnosti vstajala od 7 do 10 krat na noč, da sem šla lulat!
|
|
|
|
non stop lulat tišči.... :))) 5.1.2005 14:35:04
|
|
|
|
bivka
|
Jaz imam na srečo wc v bližini, ampak bi bila zelo srečna, če bi šla ponoči samo 2x. Jaz hodim 4 do 6x! Lp, B 33t
|
|
|
|
non stop lulat tišči.... :))) 5.1.2005 14:43:24
|
|
|
|
barby*
|
Alja, ne straššššši:zmeden: mislim da bo 4x dovolj... :)-:)-:)-
|
|
|
|
non stop lulat tišči.... :))) 5.1.2005 16:07:13
|
|
|
|
Teya
|
kdaj pa so se začeli tako pogosti obiski wc-ja?
|
|
|
|
non stop lulat tišči.... :))) 5.1.2005 18:24:21
|
|
|
|
piščanc
|
mislim, da se zna to tudi še popraviti jaz pa ne hodim ravno veliko ponoči na wc, pa se tudi nalivam s tekočino, otroka nosim zelo nizko in če premika roke me brca točno v mehur, takrat pa letim na wc ninatj36t
|
|
|
|
non stop lulat tišči.... :))) 5.1.2005 19:43:16
|
|
|
|
Alina
|
Mislim, da imamo kar vse ponoči enake težave. Tudi jaz moramnajmanj štirikrat na stranišče. Spijem ogromno tekočine, tudi ponoči sem zelo žejna. Vesela sem, da moj trdno spi, tako sploh ne sliši kdaj imam jaz nočni tek po progi, do stranišča. Alina 36t
|
|
|
|
non stop lulat tišči.... :))) 6.1.2005 9:12:03
|
|
|
|
pia1
|
tud jest mam ze od zacetka tole lulanje hudo pogosto. bi ti pa rekla, da nikar ne upaj, da bo bolje. jest moram zdej ponoci kr vsaj na vsako uro enkrat lulat. ampak, sej ni vec dolg, bo ze!
|
|
|
|
non stop lulat tišči.... :))) 6.1.2005 9:27:07
|
|
|
|
barby*
|
Teya, pri meni se je začelo kar kmalu na začetku nosečnosti...pa tudi dvomim da bo kaj bolje... No, bomo že potrpeli, ane;)
|
|
|
|
non stop lulat tišči.... :))) 6.1.2005 11:34:14
|
|
|
|
Tina26
|
Hojla Pri meni se je tudi zacelo takoj na zacetku da sem sla 3x na noc. Nasa :duda: je spuscen zelo nizko ze od 20 tedna in takrat se je sele dobro zacelo :)- Dobro da imamo kopalnico zraven spalnice ker hodim na 45min do 1h ponoci. Zraven pojstle pa flasa z vodo ker sem skoz zejna :ups: Pa reklame med filmom so tudi moje najboljse prijateljice po novem - komaj jih docakam :)- :)- :)- L.P. Tina in :roza: :duda: 36(2/7)
|
|
|
|
non stop lulat tišči.... :))) 6.1.2005 11:46:00
|
|
|
|
barby*
|
:bravo::bravo::bravo: Se strinjam Tina26, reklame so zakon:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
non stop lulat tišči.... :))) 6.1.2005 12:13:30
|
|
|
|
pia1
|
ja tole z reklamami... lohk bi jih blo se vec :)-:)-:)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?