|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zamuda- pesti!!!
13.12.2007 9:14:59   
pilar28
Dan- danes je prvi dan zamude moje M, ker nikoli ne zamuja, upam, da ji je vlak pobegnil in je ne bouser posted image user posted image še vedno borka decembra, ki se ne da!!!!
Upam, da bo na testu user posted image , prejšnji teden ni pokazalo nič, ampak kaj to pomeni???user posted image
cmok vsem upnicam
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zamuda- pesti!!!
13.12.2007 9:18:41   
T1979
Naredi danes še en test in hitro sporoči. Držim pesti, da bo user posted image .

Lp

(odgovor članu pilar28)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.12.2007 9:28:42   
murkica
Test naj bi tako ali tako nosečnost pokazal šele prvi dan zamude M, pa še takrat ni rečeno, da bi ti pokazal nosečnost kljub temu, da bi bila, saj bi lahko bilo še premalo nosečniškega hormona. Tako, da ponovi danes ali pa jutri zjutraj test in boš videla pri čem si.

Držim pesti, da zagledaš user posted image user posted image

LP

Murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.12.2007 9:34:21   
METULJ1
Dobro jutro,

na tvojem mestu bi ponovno naredila test. Hitro nas obveščaj.
Držim pesti, da si srečka user posted image .

Pozdravčki

(odgovor članu pilar28)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.12.2007 9:53:25   
Serendipity
Že držim!

user posted image

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.12.2007 9:56:07   
mirabela
user posted image user posted image user posted image drzim pesti da bos user posted image , pa hitro javi kaksen test je. user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.12.2007 10:07:54   
Pingvinčica
Test in poročaj. Držim pesti, da zagledaš debel +.

(odgovor članu mirabela)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.12.2007 10:08:02   
~Biba~
držim pesti, lažem, trenutno jih ne, ker moram tu tipkatuser posted image
toj toj toj da siuser posted image

(odgovor članu mirabela)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.12.2007 11:42:44   
Blejka26
a si že naredila test?smo nestrpne kajne..no sporoči nam 

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.12.2007 11:51:14   
sončnica24
Tudi jaz ti držim pesti, pa če ti danes prvi dan zamuja bi jaz še kak dan ali pa dva počakala da boš potem bolj ziher.

Pa eno pikapolonico za srečo še ti pošiljam user posted image

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.12.2007 12:15:37   
pilar28
ojla- hvala, ker tako zelo pomagate in me spodbujate...pridem ob 18 ih in takrat javim, kakorkoli, drugače pa med januarske upnice:(
Ko bi vsaj bilauser posted image  in potem šeuser posted image  juhuhu!!!
Malo potrpimo skupaj...papa

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.12.2007 12:17:51   
sončnica24
Bomo držali pesti brez skrbi, da zagledaš user posted image

(odgovor članu pilar28)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.12.2007 13:40:26   
katra55
Tudi jaz držim pesti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.12.2007 15:24:04   
amor real
Držim pesti, da dobiš najlepše darilo za božič user posted image  in sevedauser posted image  za srečo

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.12.2007 15:27:11   
lučka 25
Že držim! user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.12.2007 16:16:29   
*sanela*
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.12.2007 18:33:45   
Anonimen
Pilar, dejmo... držim pesti... ura je pa tudi že več kot 18.

(odgovor članu *sanela*)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
13.12.2007 18:34:05   
emina83
živjo!

in pilar, a so kej pomagale naše pestke?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: upamo dalje
13.12.2007 19:07:30   
pilar28
user posted image ahoj, sem bila pri ginekologinji- me je naročila drugi teden, da bo pogledala, kaj je tisto, kar pač je....juhuhu sem vesela, ampak bom počakala na rezultatuser posted image user posted image Hvala za pestke vsem mojimuser posted image
test je rekla naj opravim v petek, zaradi Bhcg-ja, ki ga sodeč še ni dovolj.....zauser posted image .......................................joj, ko bi bil drugi teden jutr................upam da bo vse OK.........................zdaj pa še ostale!!!!!!

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 19
15.12.2007 15:28:44   
Colicka
Pozdravljene, forumke!

Jaz sem pa nova tukaj in se bom najprej še malo lovila, kam kaj vpisat!
Z možem delava na dojenčku tri mesece :), za nama sta dve M, NE čakava pa zdaj treje!
Prvič je prišla pravočasno, drugi mesec mi je 4 dni zamujala! user posted image  - test jebil pa vseeno negativen ...
Nekje sem enkrat brala o splavu, da je v čist začetnem obdobju kot menstruacija ...ampak najbrž ne bi blo možno, da sem bila nosečka, pa da je bil tisto spontani splav? Resje, da sem ravno takrat eno jutro se ful namatrala, ko smo morali ene težke ploščice prenašati iz garaže na drugo mesto. Bi lahko s tem dvigovanjem težkih stvari kaj povzročila? Kokerkoli, potem je 32. dan prišla ... teta s Krvavca ...
Zdaj je situacija podobna, danes je npr. 34. dan, in M še vedno ni! user posted image  Naredila sem test 32. dan in 33. dan, pa je bil negativen! user posted image  
Ali se noseča? Je katera bila kdaj v podobni situaciji? Včeraj zjutraj sem prvič imela v ustih nek čuden kovinski občutek, danes ga imam že cel dan, slina se mi malo lepi, izcedek iz nožnice je podoben belemu toku, samo malo bolj rumenkast, ne duha ne sluha o M!user posted image
Ali je torej možno, da jaz nimam ovulacije na sredini ciklusa (kakor ginekologi teoretično predvidevajo), da sem zanosila kasneje in zaradi tega test še nič ne pokaže, ker je še premalo hormona? UPAM ...

Hitro odgovorite, ker sem na trnih! user posted image

Colicka

Novorojena deček in deklica sta s štorkljo letela nad deželo k svoji družini. Pa se oglasi deček: "Si tudi ti zdaj prišla na svet?" "Kaj si mislil, da sem tvoja stevardesa?" se je oglasila deklica.

(odgovor članu pilar28)
Neposredna povezava do sporočila: 20
15.12.2007 16:55:09   
lučka 25
Colicka, vse je možno. Lahko, da si imela kasneje O. Še malo počakaj in čez par dni ponovi test. Upam, da ti bo v tretje pa pokazal željeni user posted image user posted image . Je pa res, da je kar nekaj punc imelo 0odobne znake in so bile potem res user posted image . Naj bo pri tebi tudi tako. Pa še eno veliko user posted image  za srečo, da vama uspe že sedaj. user posted image

(odgovor članu Colicka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
15.12.2007 18:24:10   
bastian111
Iskrene čestitke pilar28!Zdaj se pa pazi in sporočaj vsako malenkost.user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 22
25.12.2007 11:25:49   
Colicka
Tečka je prišla po 10 dneh zamude!
Ko so bili testi -, sem dobila že listek za laboratorij v ZD, da mi še oni pogledajo urin, no pa je potem tisto noč prišla baraba ...

PULAR28 ČESTITKE!
Poročaj o vsem, kar se dogaja ...

Colicka

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?