Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Frizura, a kej predlagate? 12.12.2007 18:12:28
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Pred novim letom mam namen it k frizerju. zdej sem si zanalašč pustila tko mal bolj dolge lase - 10-12cm (drgač mam tam nekje 4cm), rada bi pa imela hm, kako naj razložim, neke ravne linije s trdimi resami? A me kdo razume? Imam pa platinasto blond lase. A lahko kje ktera kakšno slikco izvleče, da bom jaz to znala obrazložit, kaj čem met.??? tko imam v glavi, recimo ko so spodnji čist na kratko postriženi, preko so pa dolgi ravni prameni.. No, dejte s slikcami na plan prit. lahko pa še s kakšnimi novimi predlogi, sam dolge ne morem met.
|
|
|
|
RE: Frizura, a kej predlagate? 12.12.2007 19:35:01
|
|
|
|
Salja
|
To kar ima MEG JE FUL LEPO, AMAPK VSAKL DAN MOREŠ LASE LIKAT UPS VELIKE ČRKE
|
|
|
|
RE: Frizura, a kej predlagate? 12.12.2007 19:51:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, tale od Meg ni za Jagodko....ona mora imati čisto kratke s kakšnim HUDIM fr-frujem....pa hudo barvo. Danes se ne počutim ok, bom jutri kakšno slikco probala najti.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.