|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kruhomat
12.12.2007 16:48:54   
Nani-nani
Nameravam si kupiti kruhomat in bi rabila nasvet kateri je res dober. Prosila bi, da zraven znamke še napišete model, da ne bom mimo pihnila. Vem, da je že bilo veliko govora o tem, vendar bi rada, da če že kupim, da kupim v redu, zato rabim vaše nasvete, pa tudi kak recept ne bi bil odveč.

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 13.12.2007 11:46:54 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KRUHOMAT
12.12.2007 17:09:58   
NEVA-1
Mislim, da kakšne hude razlike med njim ni...

Mi imamo Clatronic, ker mi je bilo pomembno, da ima dve gnetilki in timer, in je bil edini takšen v našem Merkurju...zaenkrat je uredu

(odgovor članu Nani-nani)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.12.2007 17:33:00   
eya
Mi imamo tudi Clatronica, manjšega, na eno gnetilko.

(odgovor članu NEVA-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.12.2007 17:33:44   
biga
Enako kot NEVA-1, smo zadovoljni, ker se lahko zamakne čas za peko, pa tud veliko funkcij ima (vrste kruha).

Neposredna povezava do sporočila: 4
12.12.2007 18:09:40   
pikalonca
Enako kot NEVA-1 in biga.Mislim da je predvsem glavno, da ima dve lopatki za gnetenje.Vsaj na to so mene opozarjali pred nakupom.

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.12.2007 18:25:19   
sneška_
Jaz imam tudi Clatronik z dvemi gnetilki.Dela brezhibno in kruhek je super.

Za kruhek recept 

350 ml.voda

četrtina svežega kvasa

1 žličko soli

2 žličke sladkorja

malo olja in

500gr.moke.

In na koncu dam moka in uklopim hitri program.

Ne spomnim se kdaj sem zadnjič v trgovini kruh kupila.

Najdojenček

Neposredna povezava do sporočila: 6
12.12.2007 21:15:38   
Anonimen
Mi imamo tudi Clatronic z dvema gnetilkama. Milsim, da je sedaj v akciji v Merkurju. Imamo ga pa že zelo dolgo in nam še vedno dela brezhibno, razen posodo sem po dveh - treh letih zamenjala, ker so šli navoji. Lp

(odgovor članu sneška_)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
12.12.2007 22:57:14   
kew kew
Tudi mi imamo Clatronica na dve gnetilki. Je star ene 5 let pa dela full dobro.

Poglej, res je težko svetovat, ker te ne poznam in ne vem, kakšne potrebe imate glede kruha.

Če ste majhna družina in ne pojeste dosti kruha, bo tud kakšen manjši na 1 gnetilko dovolj - moja sestra ima Moulinexa in je full zadovoljna. Je pa med dražjimi ta aparat, kolikor vem.
Drugače pa ja, 2 gnetilki sta zelo priporočljivi - saj v njem tud manjši kruh lahko komot pečeš.

Glede tipov ne vem svetovat, sicer so pa med bolj pohvaljenimi znamke Clatronic, Kenwood in Moulinex - kolikor sem jaz spremljala te teme.

Priporočam ti tudi, da gledaš, kje so kakšne akcije. V Merkurju jih imajo velikokrat pa v Leclercu in tudi drugod.

Za tip se boš pa odločila glede na količino denarja, ki ga za to stvarco misliš dat - prav preveč šparat in kupovat nekaj za 30 evrov pa ti ne priporočam. Vsaj od 50 evrov naprej. Če je akcija, za ta denar dobiš že makino.

Če te kaj zanima, vprašaj. Receptov je pa na kulinariki full. Dober nakup ti želim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.12.2007 22:59:26   
kew kew
Še to sem pozabila... Meni se zdi fulllll praktična zadeva zdaj ti kruhomati, ki imajo ročaj za nosit. Mislim, da ga imajo manjše izvedbe, ne vem. Fajn je, če pač nimaš prostora v kuhinji in ga prenašaš.

(odgovor članu kew kew)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: kruhomat
13.12.2007 11:50:37   
Katrin
Tema že obstaja:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1858987

lp

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu kew kew)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.