Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kam v Ljubljani na kosilo z 10-mesečnikom?... 12.12.2007 13:24:02
|
|
|
|
pikecpokec
|
...na kosilo z 10-mesečnikom? V soboto gremo dopoldne malo pohajkovat po Ljubljani (ja, kad seljak dođe u grad ), pa bomo šli tudi na kosilo. Zdej me pa zanima, kje je kakšna fajna gostilna, kjer te ne gledajo postrani če prideš z malim otrokom. Picerija ne pride v poštev, ker ne more mali glih pice jesti, pa mehiška tudi ne, ker peeeečeeee! Mora pa biti gostilna nekje v centru LJ, lahko tudi v stari Ljubljani. Drugih posebnih zahtev nimamo, razen da ni predrago (tako da kakšen Chez Eric odpade). Prosim za kako idejo, punce! Hvala in LP
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 13.12.2007 14:04:32 >
|
|
RE: Kam v Ljubljani... 12.12.2007 13:28:49
|
|
|
|
April
|
Pri Škofu v Trnovem
|
|
|
|
RE: Kam v Ljubljani... 12.12.2007 13:28:49
|
|
|
|
madejka
|
Sem sicer štajerka, ampak vem za en lep plac. Mi smo vedno hodili k Jurmanu, se mi zdi da je na Zaloški. Nič niso čudno gledali ko smo prišli z vozekom not, še fajni plac so nam dali, da smo imeli dovolj prostora. Lepo je urejeno, fina hrana, velika izbira, ni predrago. En predlog pač
|
|
RE: Kam v Ljubljani... 12.12.2007 14:30:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Jah, Jurman ni ravno v centru. Romea odsvetujem (ker smrdi za bruhat tam kjer imajo speljano prezracevanje iz kuhinje ), pol imas pa se Luka Gourmet (majo vedno lepe torte v izlozbi) ... Aja, dobra hrana je se v Osmici oz. v gostilni ki je zraven (pozabila ime, spet - Osmica je picerija in ima vhod iz Nazorjeve, gostilna pa na enem dvoriscu, se pa drzita). A v Chez Erica pa ne bi sla? Ves kake lepe alkoholne zadeve imajo v izlozbi Pa ful guzvo vsak dan
|
|
|
|
RE: Kam v Ljubljani... 12.12.2007 14:53:15
|
|
|
|
piščanc
|
kaj pa samopostrežna restavracija v maxiju, pa Prešerna zdravljica zraven gosposvetske, pa tartuf na trubarjevi
|
|
RE: Kam v Ljubljani... 12.12.2007 15:22:52
|
|
|
|
madejka
|
Aja...sem spregledala, da mora bit v centru. Tartuf je fina izbira! Ko sem še bila študentka so tam imeli odlično hrano, samo malo malo prostora.
|
|
RE: Kam v Ljubljani... 12.12.2007 16:28:57
|
|
|
|
Pupa1
|
ALi poznaš restavracijo River? Je relativno nova, taka fajn lokacja in dobra hrana (sem že velikokrat videla mamice z vozički notri, sploh ob vikendih, se mi zdi, da ne bo panike). Je v stari Ljubljani, ob Ljubljanici, na bregu (tista stran, kjer je kavarna Maček, samo da greš čisto do konca- torej hodiš stran od centra). PRavzaprav je čisto zraven Akademije za glazbo. Priporočam.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
pitje otrokLelly28 RRKaj največkrat pije vaš otrok, ko je žejen?voda (
77%)
sladkan čaj (
0%)
nesladkan čaj (
17%)
kupljen sok (
0%)
domač sok iz sadja in/ali zelenjave (
6%)
Število vseh glasov: 35Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!