|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bolečine v križu
5.1.2005 8:31:32   
binica
Pozdravček vsem 9nebesa,

zanima me ali ima katera od vas težave z bolečinami v križu :hudicek:. Noseča sem 23t, so sedaj sem pridelala 5,5kg in poskušam čimveč migati - kljub temu pa nič ne pomaga. Zanimivo je to, da me med hojo križ boli še bolj kot pred sprehodom, tako da pridem domov čisto gotova.

A morda katera od vas pozna kake vaje za ublažitev bolečin? Razmišljala sem že celo o Kosmodisku :)-:)-:)-

Lep dan vsem,

Binica in :duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   bolečine v križu
5.1.2005 9:53:24   
pika78
Hoj!
Tudi jaz imam občasno težave z bolečinami v križu, zlasti ko vstanem iz kakšnega nižjega stola. Samo potem je pa malo bolje, ko se shodim...
Kako bi te težave lajšala, ne vem, se pa tolažim s tem, da bodo minile. Enkrat so me namreč zagrabile že v začetku nosečnosti, pa so minile po 2-3 tednih (ko sem že skoraj obupala).
Čim manj misli na njih!
Lp, Pika in :duda:18t

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   bolečine v križu
5.1.2005 11:45:40   
pia1
mene manj oz nic ne boli ce se sprehajam tko, da ni skoz po ravnem, mal gor mal dol. ce pa hodim po ravnem je pa hudo. poskusi

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   bolečine v križu
5.1.2005 12:06:20   
tinčica
ojla! mene je križ zagrabil v 28 t in to kar na lepem prvi dan malo bolečin potem pa vsak dan hujše tako da po parih dneh nisem skoraj več stala na nogah.
potem sem šla do g. in je rekel počitek to je vse.
mene je pa tako bolelo da se nisem mogla premikat ne leže ne stoje v postelji so mi morali pomagati da sem se obrnila bolelo je pa tako da sem samo jokala.

Ker ni bilo nič boljš sem klicala g. on pa me je poslal v porodnišnico na pregled, tam so mi napisali nalgesin tablete lahko pa bi ostala notri da dobim inekcije v križ. potem pa mi je ena od sester rekla da naj probam plivit B1 vitamin, ker je ona imela iste probleme in da so ji pomagali. grem jaz drug dan nazaj do g. na pregled in mi reče da nalgesin ni dobro vzemati samo v nujnih primerih da pa vitamin pa lahko kokr želim. potem sva se zmenila da če ne bo bolj da grem nazaj v porodnišnico ker taka ne morem bit doma ker tudi stala nisem več oz. bila sem ko invalid. vitamine sem jemala redno vsak dan in po 1 mesecu je končno bilo boj samo ne vem ali od vitaminov al se je pa otrok že takrat obrnil z glavco navzdol in mi ni več pritiskal na živec ( v porod. so mi rekli da lahko otrok tako leži da mi pritiska na živec in me zato tako boli).jaz sem tudi probala s telovadbo pa je bilo še slabše tako da ne vem kaj bi ti svetovala lahka pa probaš te plivit b1.

pozdravček!

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   bolečine v križu
5.1.2005 12:13:08   
Anonimen
Mene je tudi proti koncu enkrat tako križ zagrabil in to sredi sprehoda, da sem komaj do avta prišla.

(odgovor članu binica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?