pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: TIA22 no, ko ste glih načele to temo, se opravičujem če bo katera mislila da jo smetim ampak rada bi povedala slednje: Gre se za mali kraj, kjer imajo po čudežu vrtec. Imeli so dve vzgojiteljici in ena od teh je živčni bolnik, ki je trenutno na zdravljenju. Ta vzgojiteljica je otroke pretepala, jih cotala, lasala in o vsem tem je bila obveščena in seveda pri njenih dejanjih prisotna tudi druga vzgojiteljica, ki je vodja vrtca. NIČ ni ukrepala. Sedaj imajo drugo vzgojiteljico. Vrtec ni nič ukrepal, čeprav so bili s tem seznanjeni. Šla sem po prijateljičino hči v ta vrtec in me je skoraj kap. Pridem noter, ko nova vzgojiteljica rešuje križanke, otroci sami tekajo po vrtcu ( to je pritličen vrtec, kjer imajo samo eno učilnico in vrata na dvorišče za vrtcom.), sami so skakali odzunaj kar v copatih in to je vrtec kjer ni ograde tako da lahko otroci letijo tudi na cesto, ki je v neposredni bližini. Stara vzgojiteljica pa je bila v pisarno zaprta in govorila po tel. No, jaz povem po koga sem prišla in mi jo takoj brez vprašanja da, in ko sem jaz to ubogo malečko pogledala...štrampeljčke in gatice je imela pod ritko, samo koliko si je lahko hlače potegnila sama gor , da ji ni ritka gledala ven. Umazana od žnodelca,po ličeku, vse je imela zasušeno.Jaz sem mislila da me bo KAP. ko sem to povedala prijateljici je rekla da to ni nič novega in da ona vsak dan na to opozarja vzgojiteljici ampak ni učinka. Želela bi povedati, da prav je da se borimo za svoje otroke, one so zato tam da skrbijo za naše otroke, da jih pazijo in pomagajo nam vzgajati. Ni pomembno kdo plačuje koliko vrteca, na vse otroke so dolžne gledati enako. Če pa ne znajo biti vzgojiteljice, pa naj grejo ceste pometati. še enkrat se opravičujem, ampak hvala da ste brale. P.S Moj sinko hodi v drug vrtec, kjer ima krasni vzgojiteljici. No, to me je pa čist šokiralo!!! In kako to, da ljudje opozarjajo in se nič ne naredi? Pa so potem kar zadovoljni s tem??? Jaz bi šla do konca... Do medijev, ministrstva,... Saj ne morem verjeti, kaj se še dogaja marsikje. Bogi otročki!