Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako odvaditi piti mleko pred spanjem 11.12.2007 22:38:45
|
|
|
|
Anonimen
|
moja je nehala lulat ponoč ne glede na to da je spil apred spanjem 2,5 deci mleka. jaz mu ga ne bi vzela na tvojem mestu
|
|
|
|
RE: kako odvaditi piti mleko pred spanjem 11.12.2007 22:59:40
|
|
|
|
piščanc
|
se strinjam z laro. naj raje pije pred spanjem, plenička bo že še počakala. ko je dovolj star, zna zadržati kljub pitju pred spanjem.
|
|
RE: kako odvaditi piti mleko pred spanjem 12.12.2007 0:01:49
|
|
|
|
pravljica
|
naš ga spije vsaj pol litra (mu ga z vodo redčim, ker se bojim, da bi bilo vseeno preveč)...torej, imamo tudi tak problem, vse plenice do jutra spustijo, kaj bi bilo šele brez njih...le da naš tudi čez dan še ni popolnoma suh...na noč še niti mislimo ne
|
|
RE: kako odvaditi piti mleko pred spanjem 12.12.2007 8:25:50
|
|
|
|
qwasy
|
Ah, pusti ga. Meni je tako odveč it lulat ponoči, da bi si najraje sama plenico omislila ...
|
|
|
|
RE: kako odvaditi piti mleko pred spanjem 12.12.2007 8:57:11
|
|
|
|
*sanela*
|
Mislim, da je vredu če otrok spije mleko pred spanjem. Moj ga še vedno spije. Kar se tiče lulanja. Se bo že navadil, sej je še majhen. Pri fantkih to traja dlje.
|
|
|
|
RE: kako odvaditi piti mleko pred spanjem 12.12.2007 17:25:38
|
|
|
|
Lidy
|
qwasy , se strinjam. Pusti mu plenico sej ma še čas, mleka pa ne ukinjaj. Važno, da je čez dan brez in da zna povedat, čez noč bo pa tudi suh, ko bo pripravljen.
|
|
|
|
RE: kako odvaditi piti mleko pred spanjem 13.12.2007 15:35:36
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LARA moja je nehala lulat ponoč ne glede na to da je spil apred spanjem 2,5 deci mleka. jaz mu ga ne bi vzela na tvojem mestu enako.
|
|
RE: kako odvaditi piti mleko pred spanjem 18.1.2008 22:36:38
|
|
|
|
ninu
|
Mene pa zanima kdaj točno je mišljeno to mleko pred spanjem? Pijejo v postelji, po steklenički, ali prej iz kozarca? Sprašujem, ker me zanima kdaj jim umivate zobke oz. kako hudo se vam zdi za zobke, če pije mlekec v potelji in nato zaspi? Moja 18 mesečnica to prakticira in zobke umivava prej, ko jo spravim v pižamco. Je to velik "kriminal" za mlade zobke? Pozdravčke vsem!!
|
|
|
|
RE: kako odvaditi piti mleko pred spanjem 21.1.2008 22:05:12
|
|
|
|
žetev
|
..mi smo stari 3 leta...pa še zmeraj mlekec flaška...ne znam si predstavljati, kako bomo nehali...mlečni zobki so še bolj mlečni pred spanjem....umivanje je pač pred mlekom...
|
|
|
|
RE: kako odvaditi piti mleko pred spanjem 31.1.2008 17:25:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninu Mene pa zanima kdaj točno je mišljeno to mleko pred spanjem? Pijejo v postelji, po steklenički, ali prej iz kozarca? Sprašujem, ker me zanima kdaj jim umivate zobke oz. kako hudo se vam zdi za zobke, če pije mlekec v potelji in nato zaspi? Moja 18 mesečnica to prakticira in zobke umivava prej, ko jo spravim v pižamco. Je to velik "kriminal" za mlade zobke? Pozdravčke vsem!! midve isto prakticirava od zmeraj, ker brez flaške mleka skoraj ne zna zaspati. Pazim le na to, da ji v mleko dam čisto malo čokolešnika, sladkam pa ne. Pa ponoči ima poleg sebe še stekleničko vode, da pije po potrebi. Glede na to, da ima pri 25 mesecih zdrave zobke, bi jz rekla da ni "kriminal"
|
|
|
|
RE: kako odvaditi piti mleko pred spanjem 31.1.2008 17:28:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Glede na to, da ima pri 25 mesecih zdrave zobke, bi jz rekla da ni "kriminal" Hudo dobro pa tudi ne. Ti zobje morajo zdržat vse tja do šestega, sedmega, osmega leta, zato je bolje malo popaziti in ne nalivati otrok z mlekom pred spanjem. Zakaj pa ne morejo prej povečerjati?
|
|
|
|
RE: kako odvaditi piti mleko pred spanjem 31.1.2008 18:45:05
|
|
|
|
caillou
|
Ja, tudi mlečnim zobkom se je starostna doba razpotegnila tja v deveto leto, zato mislim, da je pazljivost zelo potrebna. Pred spanjem naj spije mleko, samo potem jih saj poplaknita z mlačno vodo.
|
|
RE: kako odvaditi piti mleko pred spanjem 3.2.2008 14:41:01
|
|
|
|
blak
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninu Mene pa zanima kdaj točno je mišljeno to mleko pred spanjem? Pijejo v postelji, po steklenički, ali prej iz kozarca? Sprašujem, ker me zanima kdaj jim umivate zobke oz. kako hudo se vam zdi za zobke, če pije mlekec v potelji in nato zaspi? Moja 18 mesečnica to prakticira in zobke umivava prej, ko jo spravim v pižamco. Je to velik "kriminal" za mlade zobke? Pozdravčke vsem!! Tudi mi smo tako delali, a nam je zobozdravnica svetovala, da to čimprej ukinemo. Tako da zdaj najprej spijemo mleko, operemo zobke in spat. Na začetku je malo čudno gledal, a se je kmalu navadil.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zato bi se morali otroci več igratiIgra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
Heroji furajo v pižamah8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?