|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali jo vse opazite?
11.12.2007 19:40:13   
varci
Zanima me ali vse opazite plodno sluz med ovulacijo, kljub vsakodnevnim spolnim odnosom? Midva z user posted image  zdaj že 3 mesec intenzivno user posted image ko so plodni dnevi, to pomeni vsak dan. Ali je možno, da tako pogosti spolni odnosi prikrijejo sluz, da jo jaz ne opazim? Prej sem jo opažala ko še nisva delala na user posted image , zdaj pa je ni. Ja čutim povečano vlažnost in malo izcedka ,to pa je tudi vse. Prvi mesec si merim tudi BT. Pred ovulacijo je bila 36,5 sedaj pa je zrasla na 36,8.
Hvala za odgovore.

user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali jo vse opazite?
11.12.2007 21:01:26   
zarjica
Ponavadi sem med ovulacijo res opazila to sluz. No, v oktobru pa je nisem opazila oz. je niti nisem opazovala in proučevala, sam mislim da je ni bilo in ovulacije niti nisem zaznala....in sem zanosila. Tako je s to stvarjo...nikoli ne veš kaj bo...user posted image
Pa srečno!

(odgovor članu varci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.12.2007 21:04:14   
pikapoka2
jaz je nikoli ne opazimuser posted image , čutim pa tisto špikanje, ki naj bi bila O,
če je to to, pa ne vemuser posted image

(odgovor članu zarjica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.12.2007 21:04:55   
OliveOyl
Ne

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.12.2007 21:05:17   
astrea
Tudi meni se je podobno zgodilo sedaj v novembru...minimalna sluz, sem že mislila, da ne bo nič z O, pa sen zanosila

(odgovor članu zarjica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.12.2007 7:34:38   
pika_b
Ne.

(odgovor članu varci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.12.2007 8:15:01   
pikica36
jaz je nikoli ne opazimuser posted image  čutim pa pikanje v jajčniku kak dan ali dva pa še to ne vedno

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.12.2007 9:26:45   
Naja30
Zdaj ko delata na user posted image  itak vse opaziš bolj kot prej. Jaz te sluzi nisem opazila.

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.12.2007 10:43:09   
jazzz27
jaz sem jo prej ko nisva delala na user posted image  opažala, zadnje leto pa ne!! Mogoče enkrat! Ne vem, bojim se da psiha naredi svoje!!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.12.2007 13:03:38   
Andromeda
Se strinjam z jazzz , da psiha naredi svoje. Včasih jo opazim, včasih pa ne. Moj nasvet je da se s tem ne obremenjuješ, vsak 2. dan user posted image pa bo že ratalo.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.12.2007 14:43:06   
murkica
Jaz pa moram priznati, da sedaj od kar delamo na otročičku, jo opazim vsak mesec.
Mislim, zdej sem tudi pozorna na to, in v časih jo je res zelo veliko, tako da je niti ne morem zgrešiti.

Vendar sem zasledila, da sluz niti nujno še ne pomeni O ali je to res? Ker od česa pa naj bi potem bila?

Punce so tudi že napisale, da niso opazile sluzi, pa so kljub temu tisti mesec zanosile. Tako, da kar brez skrbi in samo sporoščeno user posted image , vsaj na 2 dni, ker drugače lahko zamudiš O. Pa ni hudič, da ne bo uspelo!

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.12.2007 15:15:06   
nf
Jaz večinoma kar opazim. Je pa res, da če ful intenzivno user posted image , potem manj opazim.
Murkica, imaš pa prav, da to še ne pomeni, da je bilo jajčece v foliklu. Meni je Reš rekel, da je lahko vse povsem normalno (tisti vzorec BT, sluz,...), ampak da pač ni jajčeca.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.12.2007 15:26:23   
baguSka
ko so plodni dnevi, to pomeni vsak dan

hahaha.. zdele si me pa nasmejala.. pa sej niso vsak dan plodni dnevi user posted image

sicer pa: vse je mozno..

jaz je se nikol nisem zaznala, ne prej, ne kasnej.. pa baje da jo mam.. ovulacijo mislm..

(odgovor članu varci)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.12.2007 18:14:19   
varci
BaguSka, Joj, mogoče sem malo dvoumno napisala. Nisem mislila, da so plodni dnevi vsak dan, ampak, da med njimi user posted image vsak dan.
Ja sem zdaj slišala, da pogostost spolnih odnosov in sperma spremenijo videz plodne sluzi in jo zato ne opazimo, je pa vseeno prisotna. Nekatere jo imajo po več dni, nekatere pa lahko samo par ur.
Skratka, jaz moram počakati še 10 dni potem bomo pa videli, ali smo kaj skuhali.user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.12.2007 20:09:27   
Hator
jaz je tudi ne opazim, je pa res, da sem zdaj bolj pozorna, pa da začutim neko špikanje v jajčnikih, ne vem pa, če je tisto takrat res O
se mi zdi da user posted image na prave dneve, pa nič ne rata in to me ful potre user posted image
sem si probala tud merit temperaturo, je bil v času O ful padec in nato zvišanje, ampak potem se temperatura čez par dni normalizira in tako še preden pride user posted image vem, da verjetno nisem user posted image , ker BT ne ostane povišana in potem sem sam še bolj down, tako da ...

user posted image

sorči za tolo jamranje, sam sem dobila user posted image , pa saj razumete...

(odgovor članu varci)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?