Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prometna nesreča 7,12,2007 11.12.2007 20:44:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Ničesar nisem našla.
|
|
|
|
RE: prometna nesreča 7,12,2007 11.12.2007 21:16:08
|
|
|
|
Doroty
|
Ja, nesreča je bila. Sem se peljala po avtocesti in preko oznak sem videla, da je zastoj na cesti. Midva z možem sva šla dol na Trojanah in na Vranskem spet gor. Tudi po radiu je bilo obvestilo, da so zastoji in da spuščajo promet občasno (da niso stali v kolonah v predoru). Pa ob kakih pol petih sem slišala spet po radiu, da je promet sproščen ... kaj točno pa je bilo, pa ne vem ... Lp,Doroty
|
|
|
|
RE: prometna nesreča 7,12,2007 11.12.2007 22:43:51
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lutka Sprašujem v imenu kolegice, zakaj pa rabi to informacijo pa nisem spraševala. lp najbrž preverja tipa, če se ni samo zgovarjal na prometno nesrečo, ker ga dolgo ni bilo domov.
|
|
RE: prometna nesreča 7,12,2007 11.12.2007 22:45:43
|
|
|
|
eya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Magi* najbrž preverja tipa, če se ni samo zgovarjal na prometno nesrečo, ker ga dolgo ni bilo domov. Ti si pa cela detektivka
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?