|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zmanjkalo idej
11.12.2007 17:05:11   
kaya2007
naši user posted image  dajem za kosilo kuhano zelenjavo, ponavadi korenje, kolerabo, brokoli, cvetačo, zdaj tudi bučo (no, to je baje sadje), včasih tudi špinačo, ohrovt, rada ima krompir.

dala sem ji tudi že piščančka..

sadja ne mara preveč, trudiva se z jabolkom, banano, hruško, včasih tudi breskve in marelice itd., ampak tega poje itak samo po 3 žličke.

zvečer je razne rižolinote, jogurtov in skut tudi ne mara.

kupljenih kašic tudi ne mara, zelenjavnih ji pa sploh ne dam, ker so mi čist ogabne.

ok, in zdaj mi zmanjka idej! imam občitek da ves čas isto je, jaz pa pojma nimam kako naprej??

naj še povem, da se držimo "navodil", zato gluten in alergene stvari odpadejo.

hvala!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
11.12.2007 17:32:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kaya2007)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zmanjkalo idej
11.12.2007 19:44:57   
knedli
Jaz sem ji pogosto dajala pokuhana jabolka z rozinami (suhimi slivami, marelicami,...) dodaj mal ovsenih kosmičev (ali pšeničnih) pa mal cimeta. Vse skupaj mal pokuhaj in spasiraj s paličnim. Je ful dobro. Moja je to rada jedla.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.12.2007 22:00:59   
eya
Ja, polenta, pa riž, pa ajdova kaša še pridejo v poštev.

(odgovor članu knedli)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.12.2007 22:15:11   
kaya2007
kako pa zgleda ajdova kaša, kje se jo dobi? pa kdaj se lahko da pražen krompir pa take "pečene" stvari?

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.12.2007 9:26:11   
Brundula
Mene pa zanima poleg tega, kaj ponudite otroku za zajtrk in kaj za večerjo. Jaz sem do sedaj za kosilo mu dala zelenjavno kašico (isto zelenjavo kot ostali), za malico pa sadno kašico. Sedaj pa bi mu rada ponudila zajtrk in večerjo. Kaj za večerjo mu ponudim lahko rižolino, polento, gres...? Kaj potem pa za zajtrk?

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.12.2007 9:39:40   
Naja30
Meni se je tudi zdelo v enem obdobju, da ves čas isto je. Dokler ni pri 10m začela z nama jesti in od takrat je fajn, ker ni treba preveč razmišljat, kaj za njo skuhat.
Poglej malo recepte v opozarjamo, se najde marsikaj zanimivega.

(odgovor članu Brundula)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.12.2007 13:43:23   
januskica
Mi delamo tako kot knedli ... le brez kosmičev. aja, tamala je enako kot tvoja le še  poletno, purana, stročji fižol, por, blitvo in avokado ji dam. tudi meni se zdi da kar cel čas isto je ... ampak se trudim, da ji dam po dve al pa tri vrste zelenjave vsak dan ... tako, da se naslednji dan ne ponavljamo in dobi drugo zelenjavo ... pa en dan ji dam krompir, en dan polento ... potem samo meso ... in gre teden naokrog. user posted image  

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.