|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   2 crtici po 15 minutah?!??!
4.1.2005 18:04:31   
Mirna
Danes, sicer sele 28.dan, sem poskusila baby check mini, to pa zato, ker sem opazila en flekec, ki ni podoben nicemer...pa sem bla tko zalostna, da sem si rekla, naj mi se test potrdi, da se bo vsak cas ulila :hudicek:.
Pa cakam minuto, dve, pa grem nekej stimat, pozabim malo, po pb.15 minutah pa nazaj pocekirat. Pa tam vidim :roza:Ena crtica ful ocitna, pa ena, tista, "ta prava", cisto rahla, ampak opazna.
Fora je v tem, da na navodilih pise, da po 10 minutah ne smes vec "brat" testerja. Kaj zdaj? A sta tisti dve crtici cisto bz? Jst sem cist :zmeden:

Prosim, kaj veste o tem (lepega) povedat?
Neposredna povezava do sporočila: 1
4.1.2005 18:06:05   
Anitka
Mirna ne vem kaj naj ti rečem?:zmeden2::zmeden: Svetujem ti, da narediš še en test in držim pestke :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da si srečka :nosecka:

Anitka:metulj:

(odgovor članu Mirna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.1.2005 18:08:42   
Mirna
Ja, jst tud ne. Sej ne vem, lohk pa da sta bli mogoce tud po 7 minutah, al pa 9 ali pa 12...kva pa vem, k sm bla prepricana, da nc ni, pa nisem tam stala, pa gledala...

A mogoce ves zakaj tam pise, da ni rezultat veljaven po 10 minutah? Ko sem kdaj v preteklosti probala cb, in mije pokazal eno crtico, se tud po 1 uri ni spremenila v 2...A je drugace narejen baby check?

(odgovor članu Mirna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.1.2005 18:17:59   
Anitka
Vem samo, da na večini testov piše, da test po določenem času ni veljaven. Jaz mislim, da si ti srečka :nosecka: a za ziher še ponovi enkrat test in srčno upam in ti želim, da bo spet pozitiven.:rozica::miska::rozica::miska::rozica::miska:

:metulj:

(odgovor članu Mirna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.1.2005 20:01:44   
Mirna
Groznaaaaaa sem. Sem sla se ta 2. test probat. Cakala in buljila notr 8 minut...jst ne vem, a sem kej vidla ane...si predstavljas, kako je, ce buljis v list papirja nepremicno in se ti skoraj gotovo zacne dozdevati, da ze nekaj vidis...no, po 15 minutah pa ta crtica spet taka, kot pri 1.poskusu. Ohhh, bomo videli. Z veseljem bi delila novico z vso vesoljno Slovenijo, ce bo le pozitivna. Mislim pa, da je danes, 28.dan se mogoce res malo zgodaj za test.lp

(odgovor članu Mirna)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.1.2005 20:53:03   
Anitka
Hej Mirna!

Nisi grozna, sploh ne. Verjamem, da vsaka, ki dela test bulji 8):)- vanj in si želi videti le pozitiven rezultat. Jaz ti predlagam, da zdaj lepo malce počakaš in v četrtek zjutraj ves postopek ponoviš s CB-jem. Držim pestke:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: še naprej in pa seveda poročaj.

Anitka:metulj:

(odgovor članu Mirna)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.1.2005 21:00:38   
miska2004
Mirna, predlagam da test ponovno opraviš čez par dni! Da boš ziher:)
Jaz sem ga do zdaj naredila samo dvakrat - sem bila 99,9% da sem noseča, ker mi je M zamujala par dni - pa je bil negativen... In sem se odločila da bom od zdaj naprej raje počakala kakšen teden, preden ga naredim. Saj veš kako si vse želimo, da zagledamo :roza::modri:, včasih imam občutek da smo / predvsem sem / kar obsedena s tem.

Ti pa iz srca želim da si :nosecka:

lp

(odgovor članu Mirna)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
5.1.2005 7:36:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mirna)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
5.1.2005 13:45:28   
NikaJan
Jaz sem vsega skupaj naredila tri teste v življenju (vsakoktrat ClearBlue). Prvadva testa je bila črtica takšna, da ne vem ali sem jo samo jaz videla ali kaj. Ko sem jo kazala sestri, se njej ni ravno zdelo, da bi bila črtica. Obakrat sem delala test dva do tri dni zamujanja menstruacije in obakrat sem bila noseča. Zdaj tretjič pa mi je po 5. dneh zamujanja pokazalo križec, tako da je sigurno. Čakam samo še na pregled pri gin.

Počakaj še kakšen dan in poskusi še enkrat. Ti držim pesti, da bo pozitivno.

Lp
Tadeja

(odgovor članu Mirna)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.1.2005 14:43:30   
Mirna
:bravo:Jaz pa zdaj resnicno ne vem, pri cem sem. Kot sem ze omenila, sem danes imela spet nek flekec, pa ne vem, a to res pomeni najslabse:zmeden:
Zanima me, kateri testi pa poleg CB in Baby check-a se obstajajo? Da probam v parih dneh, ce ne bo tete.lp

(odgovor članu Mirna)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.1.2005 14:51:55   
Anitka
Mirna :zmeden::zmeden2: daj počakaj še dan ali dva in naredi test s CB-jem. :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Mirna)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.1.2005 15:11:11   
Mirna
Ja, bom. Lahko pa si mislis, kako se clovek pocuti, ko 5 krat na minuto skorajda pomislis,kdaj se bo pokazala :hudicek:

(odgovor članu Mirna)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.1.2005 15:17:45   
*KAJA*
:rozica:Živjo!:rozica:
Po mojem mnjenju je velika možnost,da si srečka:nosecka:.Če je črtica bolj rahla,je lahko vzrok prehitro opravljen test.Na tvojem mestu bi šla dat urin v laboratorij in bi bila najbolj sigurna.
Držim :miska: ,da bo rezultat takšen kot mora biti.
Srečno!

(odgovor članu Mirna)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.1.2005 15:20:14   
Mirna
*KAJA*, bom poskusla mal dat to iz glave, sej prevec tuhtanja ne naredi cist nc dobrega. Bomo videli, obicajno dobim M ponoc ali pa Zj, ko vstanem, pritece v litrih.

(odgovor članu Mirna)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.1.2005 21:16:33   
buča
Men je CB kazal neg,Intim test pa pozitivno,še sedaj kaže pozitivno in je star 28 mesecev.Ne ni pomota,moja srečka je stara že 19 mesecev,test intim pa sem pospravila za spomin in ti svetujem,da ti storiš isto.:duda:

(odgovor članu Mirna)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.1.2005 22:31:05   
Mirna
Tudi moj 1.test je potrdil nosecnost in tudi mi imamo spravljenega. In sem trenutno kar pomirjena, nisem cez dan nic kaj o tem razmisljala...Bila bi kar prepricana, da sem nosecka, saj 2 testa pa tudi ne moreta pokazat napacno? Ali pa???? Gre za to, da dvomim in da v strahu pricakujem, kaj mi bo prinesel tisti izcedek sumljive barve. Zaradi tega pa tudi ne vem, na cem sem.
Seveda sporocim. Drzite :miska:

(odgovor članu Mirna)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.1.2005 22:32:30   
Mirna
:sloncek:Da ne bo pomote, pred dobrimi 3 leti:sloncek:

(odgovor članu Mirna)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?