|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rabim nasvet
4.1.2005 17:45:08   
buškica
Lepo pozdravjene vse RR-jevke v letu 2005, želim vam da bi čimprej videle :modri:ali:roza:.
Zanima me nekaj.
Jutri sem naročena pri dr. Drobniču, pa sem danes dobila :hudicek:. A nej grem vseeno ali naj pokličem da se prenaročim. Moram pa izvedeti rezultate, sem dala kri za hormončke. Kaj naj naredim?

Pa še en nasvet. Jutri imava z mojim bodočim možekom 2 obletnico pa nimam nobene ideje s čim naj ga presenetim. Help please!!

hvala
lp
buškica
Neposredna povezava do sporočila: 1
   rabim nasvet
4.1.2005 17:51:36   
Anitka
Hoj!

Kar mirno pojdi h G, ker pregleda verjetno itak ne boš imela, če greš k njemu zaradi izvidov.

Hmm ideja za obletnico:zmeden2::zmeden2: Kaka večerjica, morda polnočni sprehod.... Če se kaj konkrtenega spomnim ti še sporočim.

PŠa pa,
Anitka:metulj:

P.S. Tudi tebi želim v letu 2005 čimprej :modri::duda::roza:

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   rabim nasvet
4.1.2005 17:56:29   
buškica
Hvala, si me kar malo potolažila. Tisti dan ko dobim :hudicek:sem čisto na tleh. Sloh sedaj ko vidim mojega da komaj čaka da se nama pokažejo:modri::roza:. Vem da sem vedno bližje cilju ampak taki dnevi me pa čisto iz tira vržejo, še dobro da me moj tolaži.

Večerja bo že tako ali tako, je že rezervirano tam kjer sva se spoznala. Ampak kakšno malenkost:darilo: bi mu rada dala.

buščica

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   rabim nasvet
4.1.2005 17:56:56   
buškica
zdej že pisat več ne znam, hahaha..

buškica

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   rabim nasvet
4.1.2005 20:53:52   
miska2004
Živjo,
kakšno masažo mu privošči po večerji, pa bosta oba zadovoljna;)

lp

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?