|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   uvajanje rižolinota
11.12.2007 10:03:51   
MSSD
Čau, mene zanima če mi lahko katera pove, kako ste začele z uvajanjem rižolinota. Na vrečki namreč piše da gre 5 žlic v 200 ml, pa me zanima kako začet, da prideš na samostojen obrok. Sem nova tle gor, pa se še malo iščem...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: uvajanje rižolinota
11.12.2007 11:59:42   
eya
Naredi po občutku, na začetku (če user posted image  še ni jedel GH), naredi bolj redko maso, kasneje pa gostejšo.

(odgovor članu MSSD)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.12.2007 19:46:48   
only_me
ja jaz naredim deci mleka, pol pa po občutku dam kašico not - kake 4 žličke, tak da je ravno prav gosto. Devam pa po žlički.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.12.2007 21:31:52   
Naja30
Začela sem z zelo redkim obrokom in sicer v flaški. Kasneje pa vedno bolj gosto v krožnik.

(odgovor članu only_me)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.12.2007 10:47:44   
MSSD
Only_me ma kaj 1 dcl mleka je pol en cel obrok goste hrane? Je dovolj? Jaz namreč ne vem koliko je količinsko potrebno narediti da zamenja mleko. Mleka mu naredim 180 ml.  

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.12.2007 14:59:37   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: MSSD
Jaz namreč ne vem koliko je količinsko potrebno narediti da zamenja mleko. Mleka mu naredim 180 ml.  

Po moji logiki - če popije 180ml mleka, potem je to tudi obrok goste hrane. Samo nasiti ga za dlje. Vsaj pri nas to nekako velja. Obrok GH je bil pri malem 160-200ml, enako zdaj pri tamali. Seveda to velja za začetek, kasneje se povečuje.

(odgovor članu MSSD)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.12.2007 22:28:57   
only_me
IZVIRNO SPOROČILO: MSSD

Only_me ma kaj 1 dcl mleka je pol en cel obrok goste hrane? Je dovolj? Jaz namreč ne vem koliko je količinsko potrebno narediti da zamenja mleko. Mleka mu naredim 180 ml.  

mah mi2 še nimava samostojnih obrokov. Ko tole poje (čeprav redko vse), pol še imava dojenje.

(odgovor članu MSSD)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.12.2007 8:09:09   
kristinaj
200 ml je zelooo preveč. na začetku ti bo pojedla zelo malo in je tudi 100 ml preveč. kar navadi se, da bo ogromne hrane šlo v smeti.

jaz sem začela s 50 pa je bilo preveč. zdej ima 8m in poje cca 150.

kupi milupinega ker se dela z vodo.

(odgovor članu MSSD)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.12.2007 11:00:41   
MSSD
Hvala kristinaj za nasvet. Bom res probala počasi. Zdej sem mu začela dajat v mleko po eno veliko žlico, s tem, da sem zmanjšala količino melka iz 180 ml na 150 ml. Je pa res težko začet, sej ko enkrat steče, pol kr gre... Sam kolko mleka je pa pol vseeno treba da spije čez dan ko ima že več gostih obrokov? Nekje sem prebrala da med 500 ml in 800 ml. Sam meni se to zdi nemogoče.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.12.2007 11:04:41   
petra a
meni 200 ml ne poje, ji naredim iz 100 ml, pa 2,5 žlice ga dam...pa tudi tega ne poje, če ni notri piškot ali pa sadje...pol ga pa tako zmaže da je veselje

(odgovor članu MSSD)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.12.2007 11:08:29   
MSSD
petra a, koliko obrokov goste hrane pa mu daš čez dan in koliko mleka ti spije. Jaz mu trenutno dajam še sadje, zelenjave pa nisem še začela uvajat. Začnem drugi teden.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.12.2007 11:08:53   
petra a
na mojmu listu od patronažne piše 6-8 obrokov,od tega 3x250 ml mleka...moja ga 250 ml spije samo zjutraj, čez dan nikoli, pol pa drobim po malem, včasih (se trudim) prideva do te količine,včasih imava pa tudi od 100-150 ml premalu,če noče...samo to je tako na splošno...en lahko toliko poje in spije, drugi ki je bolj drobčkan pa ne,silit pa tudi ne moreš,če vidiš da noče in da je sit

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.12.2007 11:13:05   
petra a
midve imava en obrok sadni (lahko samo sadje ali pa z žitnimi kašicami), enega z zelenjavo (včasih tudi z mesom),pol pa še ponavadi gres z piškotom ali sadjem,pa 1x na dan spije malo sadnega ali zelenjavnega soka,ostalo malo zeliščnega čaja (ne istant) in pa seveda mleko...jeva oz. pijeva na 3 ure

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.12.2007 11:13:35   
MSSD
Moj fant dosti poliva, tako da mu več kot 180 ml niti ne dam, edino zvečer 210 ml, zato mi je pediater predlagal, da ga čimprej navadim na gh, ker po njej ne poliva, sam se bojim, da bo potem premalo mleka spil čez dan... Jooj, sej ne veš kaj nardit...

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.12.2007 11:15:42   
petra a
tud jaz sem včasih v dvomih...ji pa kar dajem mleko,če noče,potem pač zlijem stran

(odgovor članu MSSD)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Vzgoiteljice v vrtcu
Admin

Ali ste zadovoljni z vašo vzgojiteljico v vrtcu

da, nimam nobenih propomb (71%)

ne (8%)

pričakovala bi boljšo (12%)

boljše ne bi mogla pričakovati (9%)

Število vseh glasov: 182

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!