|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   očala
10.12.2007 20:18:45   
Anonimen
kakšna očala so zdej moderna? kaj je in? ma ne sončna,ampak ta z dioptrijo.
joj,ju3 imam pregled po 5 letih,kr ful slabo vidim in si bom morala nova očala nabavit.
in kakšne so kej cene? samo da vsaj približno vem,kolko € pripravit.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: očala
10.12.2007 20:48:18   
Anonimen
Ti bodo tam vse povedali in pokazali pri optiku. Izbira je res velika. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.12.2007 20:52:39   
orhideja

Mi smo jih naročili v petek za hčerko. Sicer so brez deoptrije, saj jih bo rabla samo za v šolo in za gledanje TV, saj ima probleme samo z ostrino vida (tako nekako). Očala so plastična (okviriji in leče) so taka ozka - moderna in smo plačali zanje 130 evrovuser posted image . Taka je cena za otroška očala. Meni se zdijo kar draga.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.12.2007 21:04:02   
lojzika
Cene so različne od 50€ za okvije pa do 500€ se najdejo

Najboljše je da z optikom preizkušata katere ti najbolj pašejo Se mi zdi da imajo ti optiki full potrpljenja. Poiskusila boš full okvirjev in se potem odločila

(odgovor članu orhideja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.12.2007 6:39:07   
Anonimen
Cene okvirjev res  ful variirajo. Odvisno a hočeš met firmo, pa kvaliteto pa...

SE pa da dobit kvalitetne okvirje tudi že za dokaj nizko ceno. ne bom govorila o cifrah, ker je že kr lep čas odkar sem jaz nabavila nove. Pojdi po optikah in se razglej. vse ti bodo povedali. In pokazali.
pa vzami s sabo še koga, da ti bo povedal a ti okvirji res pašejo. ker tako na daleč sam sebe res ne vidiš (sploh če maš večjo dioptrijo).

Je pa res ful izbire.

(odgovor članu lojzika)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
11.12.2007 9:55:35   
Magi*
sam ne se zgledovat samo po modi. očala boš sigurno nekaj let nosila in je veliko bolj pomembno, da ti pašejo na obraz.

jaz sem se letos mal "nat..." in so me v optiki prepričali, da moram nujno vzet pač nek okvir, da je moden in mi paše (sam, kaj ko jaz brez špeglov ne vidim a mi paše al ne in sem jim bolj ali manj na slepo zaupala). nikoli se v tistih špeglih nisem dobro počutila, nazadnje sem jih pa spravila na polico, ker sem se zaradi teh špeglov skoraj zaletela. imajo široke ročke (to, kar se za uho zatakne) in v avtu enostavno ne vidim čez ramo, se naredi slepi kot. user posted image

klinc pa moderni, dragi špegli. spet trogam stare, ki so že skoraj razpadle.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.12.2007 12:33:20   
helloKitty
Ena neumesna, ker smo glih pr očalih mene tud zanima.
Rabim ena sončna očala z dioptrijo (za v avto). Dioptrijo mam res minimalno. Zanima me, kakšni morajo bit okvirji da ti potem vstavijo leče z dioptrijo? A si lahko recimo pr optiku sam zbereš na primer Dior očala z okvirji, potem ti pa optik not vstavi leče user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.12.2007 12:37:20   
kofetek2010
Seveda se da. Kolegica ima Cavalli-jeva sončna z dioptrijo.

(odgovor članu helloKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.12.2007 12:40:01   
Magi*
ja in če imaš malo dioptrije lahko izbereš skoraj katerakoli očala. če si čorav kot jaz, pa je izbor manjši, ker šipce ne morejo bit tolk ukrivljene in debele...user posted image

PS: še zdaj furam stare špegle. prihodnjo sezono pa zopet v lov.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu helloKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.12.2007 12:51:42   
kofetek2010
Magi* - imam tele Cavalli-jeve in imajo šipce potegnjene nazaj proti ročkam, tako da vidim tudi v stran user posted image

http://ashleyklein.com/jucamojceyco3.html

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.12.2007 13:21:59   
Magi*
ja, sam za mojo dioptrijo ne morejo bit tako ukrivljene šipce user posted image

resno razmišljam, da bi šla na operacijo. pa ne samo zaradi lepšega, me špegli motjo tudi pri športu, plavanju,... sam še tale porod in dojenje dam skozi, potem pa gasa.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.12.2007 13:23:14   
kofetek2010
Ja, pol je pa res najbolj operacija.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.12.2007 13:26:51   
Magi*
sem se že pozanimala in pravjo, da bo šlo, sam vsa ta hormonska nihanja moram dat skoz. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
11.12.2007 14:45:16   
Taula
Če imaš stalno dipotrijo..da ti ne narašča, pol operacija. Ni poceni sicer, a se splača če te ovira dioptrija.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.12.2007 20:08:17   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

Magi* - imam tele Cavalli-jeve in imajo šipce potegnjene nazaj proti ročkam, tako da vidim tudi v stran user posted image

http://ashleyklein.com/jucamojceyco3.html

jaz mam tud cavalija z dioptrijo, še večje od telih,se res super vidi,
korekcijske pa s tankim kov okvirjem, dvojnim na strani, so mi prve sedle in so po vseh probah pri meni ostale...optik ti bo svetoval....pa še koga vzemi s seboj, če jim ne zaupaš...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 15
15.12.2007 13:36:06   
Anonimen
eko,danes sem jih dobila.
MOJA OČALA
tadruga,oranžna. tamala se mi kr skoz reži,kakšna smešna da semuser posted image .
za rojstni dan si kupim še sončna z dioptrijo,pa bo.

(odgovor članu citrončica)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

ime
Erin

Ime Nastja vam je bolj

dekliško ime (84%)

moško ime (5%)

ime za oba spola (11%)

Število vseh glasov: 309

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!