Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ima katera metuljčka? 11.12.2007 14:11:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: nivess Kaj če mi neki metulji, če mam zdrave prste. Potem tudi moža ne potrebuješ. Ja, no prste si glih ne bom v usta tišala.
|
|
|
|
RE: Ima katera metuljčka? 11.12.2007 14:51:14
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: nivess IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: nivess Kaj če mi neki metulji, če mam zdrave prste. Potem tudi moža ne potrebuješ. Ja, no prste si glih ne bom v usta tišala. A moža maš izključno za to, da ti ga v usta tiši, prste pa za pičipokico.
|
|
RE: Ima katera metuljčka? 11.12.2007 14:56:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Ni zanimivo k ne moreš regulirat moč vibracij. Pač ne paše skoz isto močno vibriranje. Lahko reguliraš vibracije..... Kako pa A ma gor za štemat al kaj, k to zna bit ful nepraktično. Bi mogl bit na daljinca . ja, je na daljinca hm...zanimivo....morem božičku pisat
|
|
|
|
RE: Ima katera metuljčka? 11.12.2007 14:58:12
|
|
|
|
Mešamdrek
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: nivess IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa IZVIRNO SPOROČILO: nivess Kaj če mi neki metulji, če mam zdrave prste. Potem tudi moža ne potrebuješ. Ja, no prste si glih ne bom v usta tišala. A moža maš izključno za to, da ti ga v usta tiši, prste pa za pičipokico. Pičipokica pa kje najdeš te izraze?
|
|
|
|
RE: Ima katera metuljčka? 11.12.2007 18:35:14
|
|
|
|
Čupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Obljubljeni so izjemni užitki. Zelo si ga želim, a si ga nekak ne upam naročit. Ima kdo to in uporablja? Je res tk kul? Mogoče mi ga božiček prinese? Za tiste, ki ne veste kaj to je: http://www.venera-shop.si/trgovina/?page=shop/flypage&product_id=260&category_id=4dde4fe555e46aabccc9796ea070990b Jaz ga imam ja! Luštkana igračka. In precej učinkovita . Kupila sem si ga sama že pred časom. In ja, tudi na mojem se da nastavljati moč vibracij. Meni je super. Ni bila zgrešena investicija
|
|
|
|
RE: Ima katera metuljčka? 11.12.2007 18:45:27
|
|
|
|
Čupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nivess Kaj če mi neki metulji, če mam zdrave prste. zdrave prste uporabiš za kaj drugega...
|
|
|
|
RE: Ima katera metuljčka? 12.12.2007 10:09:44
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mešamdrek Pičipokica pa kje najdeš te izraze? Ne vem. Kar tak ... pridejo.
|
|
RE: Ima katera metuljčka? 14.12.2007 8:15:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Bom mogla še jaz nekaj nabavt,ker je suša doma
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?