|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poročna obleka
10.12.2007 18:26:52   
pikecpokec
Kaj mi predlagate?
Da naštejem moje želje: NE klasična poročna obleka, NE kostim.
OK, kaj pa JA? mogoče tunika čez hlače (a so lahko klasične črne hlače in kakšna tunika bolj žive barve-npr oranžne). Hmmm, tukaj se moje ideje končajo. sem pa precej športen tip človeka, to je pa treba upoštevati.
aja, poročila se boma pa najverjetneje sredi januarja (se mormo še z župnikom dogovorit). tko da rabim še kako idejo kaj obleči čez (a lahko črn kratek (do riti)  volnen plašček?

Nimam pojma, nimam idej! Pomoč!
Hvala

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Poročna obleka
10.12.2007 18:54:21   
Naja30
Midva sva se sicer poročila junija, ampak želje glede obleke sem imela podobne. Delat sem si dala hlače (nosečniške, ker sem bila 4 mesece user posted image ) in čez tuniko na naramnice. Super je izpadlo.
Po moje če boš imela kaj takega, samo tuniko z dolgimi  rokavi, bi lahko dala čez plašček. In bi bilo super.

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.12.2007 19:21:14   
pikecpokec
No, to! Sam zdej rabim pa še konkretne ideje. jah, bo treba mal po trgovinah/butikih/salonih pogledat.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.12.2007 19:27:12   
Anonimen
Joj, tu pa res ne morem NIČ svetovat.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
10.12.2007 20:29:44   
riders
Sori, pikecpokec, ne znam ti pomagat, ampak ti moram povedat, kako je bilo z mojo sestro, ki se je poročila letos maja.

Imela je iste zahteve kot ti: NE klasična poročna obleka, NE kostim. Z res velikim Ne-jem. Poročila pa se je v roza (bljak - tko je rekla hkrati s tistimi NE-ji) korzetu in dolgi kikli, da je zgledalo kot ena lepa dolga roza klasična poročna oblekca. Je rekla, ko jo je kupila: ja kaj, če sem se pa zaljubila vanjo user posted image

Tko da poročaj januarja in daj kakšno slikco v album!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.12.2007 20:48:23   
mojsoncek
Kaj pa kaksne lepe hlace in srajcka, cez  srajcko pa korzet?

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu riders)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.12.2007 21:45:44   
pikecpokec
Hja, bomo vidli. Glih veliko časa nimam, tko da upam da se bom tudi jaz zaljubila v kako obleko. sicer si pa sploh ne predstavljam, v kakšni obleki bi se lahko poročila januarja user posted image . krzneni user posted image

(odgovor članu riders)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.12.2007 7:42:51   
petja
Jaz sem si dala krilo in tuniko delat k Urški Draž. Skupaj je zgledalo kot obleka, lahko pa pa vsak kos posebej nosim. Pa po poroki sem oboje kar nekajkrat oblekla. Sem izredno zadovoljna s tem kompletom, tako da pojdi do nje, seveda če ti finance dopuščajo. Da si znaš predstavljati glede cene - za mojo obleko, možev zgornji del in mojo tobico sva leta 2005 dala 200.000,00 SIT

Pač ne maram belih poročnih oblek user posted image .

Lp, petja

Neposredna povezava do sporočila: 8
11.12.2007 8:57:57   
pikecpokec
Pletenine Draž so mi tkoooo lepe. Ampak je drago ko user posted image . A se njene stvari tudi kje izven Lj prodajajo (mislim za Celje)?
Čeprav-če mi naredi eno lepo tuniko, jo lahko potem nosim še čez kavbojke in izgleda bolj športno. Hmmm, bi bilo treba razmisliti...

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.12.2007 9:48:58   
Magi*
Draževe pletenine so sicer res pregrešno drage, ampak jih potem lahko nosiš ohohoho cajta, kombiniraš na vse živo... jaz imam samo njihov šal, tak ogromen (tolk so mi finance takrat dopuščale) in prav vsak povprečen outfit naredi edinstven.

poročno obleko je meni delala Tanja Devetak (Devetka), sem bila tudi zadovoljna (daleč od klasike user posted image ). ampak kaj dosti kobinirat je pa več ne morem. pa tudi raztegljiva ni, kot so to pletenine. user posted image   tako, da bi si sedaj sigurno rajši privoščila nekaj pregrešno dragega iz Draža in potem zadovoljno nosila to do konca svojih dni. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 10
11.12.2007 10:23:19   
petja
Jaz sem res zadovoljna, da sem se odločila za Urško Draž, cena je res višja, ampak je pa to zadeva, ki jo bom po moje imela do konca življenja.

Pa takrat sem malo preračunavala, izposoja obleke, ki je bila meni všeč, bi me prišla dobrih 80.000,00 SIT, pa naslednji dan bi jo morala nazaj nesti. Zato se meni izposoja zdi pregrešno draga user posted image .

Pri Urški se lahko zmišljuješ vse - jaz sem prišla tja, povedala katere barve bi rada imela, potem pa so mi pripravili 5 vzorcev, in sem se na podlagi tega odločila. Pa vsakič, ko sem prišla tja, si je vzela čas zame, sva pomerili obleko, je sproti označevala, kaj bi mi spremenila, vedno mi je znala dobro svetovati, kako narediti in na koncu je vedno obveljala njena, ker ima res občutek in je obleka res bolje zgledala, kot pa če bi upoštevala samo moje želje.

Tudi moj mož je bil ful zadovoljen s tistim, kar so naredili za njega!

Lp, petja

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.12.2007 11:47:25   
Magi*
petja, zdaj si me pa tako "narajcala". joooj, sam trebuha se rešim, pa si grem nekaj za dušo privočit. user posted image

PS: ja, glede izposoje se strinjam. toliko daš skoraj za unikatno dizajnersko obleko. OK, Draževa zna bit mičken dražja ;)

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu petja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.12.2007 19:34:48   
pikecpokec
Evo, da poročam: bila pri Urški Draž, naročila tuniko v rdeče-oranžno-zlati kombinaciji. Noro dobre stvari ima! Zdaj samo upam da bom nekje našla eno majičko v šampanjec barvi, da jo bom lahko oblekla spodaj, drugače bom zmrznila. Bo pa vse skupaj prišlo precej živih pisanih barv. Juhu, komaj čakam da bo narejeno. Mam pa probo šele po novem letu.
Pa drago bo, ampak računam da bo nosljiva zadeva, tako da bo z mano do konca mojih dni user posted image .

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.12.2007 19:53:58   
petja
Bravo za "pogum". Verjemi, ne bo ti žal! user posted image

Lp, petja

Neposredna povezava do sporočila: 14
15.12.2007 20:03:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec

Evo, da poročam: bila pri Urški Draž, naročila tuniko v rdeče-oranžno-zlati kombinaciji.

Bere se super user posted image  user posted image , bravo.

Seveda pričakujemo slikice :)))).

Neposredna povezava do sporočila: 15
15.12.2007 20:13:53   
pikecpokec
Slikice bojo...po porokiuser posted image . Ne sme noben videt obleke prej. A ni to kao neka tradicija? Al je sam ženin ne sme videt? hmmm, to bo težko, ker skupaj živiva. hja, bom pač omaro zaklenila user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.12.2007 20:22:56   
Anonimen
Slikice bojo...po porokiuser posted image . Ne sme noben videt obleke prej. A ni to kao neka tradicija? Al je sam ženin ne sme videt? hmmm, to bo težko, ker skupaj živiva. hja, bom pač omaro zaklenila user posted image .

Ja, po poroki user posted image user posted image .

Draževo boš komot skrila, razen če ji niso dodali steznika :).

Kakšne ima pa cene?

Neposredna povezava do sporočila: 17
15.12.2007 20:32:47   
pikecpokec
Nima steznika user posted image .
Cene pa... tunike (v bistvu bolj kratke) tam, od 250 EUR naprej. sej sploh ne vem če se temu reče tunika. no, jst bom mela malo daljšo, tko, čez rit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
15.12.2007 20:44:43   
Anonimen
Kolk so pa obleke pri Drazevi? Tista, ki je v izlozbi in je meni vsec, je bojda 860€ user posted image user posted image user posted image user posted image Pac, kratka oblekca, ne do tal (tam do kolen npr.)

Neposredna povezava do sporočila: 19
15.12.2007 21:18:37   
pikecpokec
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR

Kolk so pa obleke pri Drazevi? Tista, ki je v izlozbi in je meni vsec, je bojda 860€ user posted image user posted image user posted image user posted image Pac, kratka oblekca, ne do tal (tam do kolen npr.)

Aaaaaaa? joj, upam da cena za mojo ne bo poletela v nebo! a veš da oblek pa nisem gledala. že tko sem imela težave da sem se odločila za vzorce, barve, kroj...
Kot že rečeno, take kratke tunike (sploh ne vem če se jim reče tunike ker v bistvu so bolj kratke-pač zgornji deli) so tam od 250 naprej, bolero je od 170 naprej...
za obleke pa res ne vem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.