|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ni veselega decembra
11.12.2007 17:27:05   
trinity22
user posted image user posted image žal mi je, besede so odveč, pošiljam ti leuser posted image user posted image user posted image user posted image in ne obupat, pa čeprav je težko

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 26
12.12.2007 8:38:37   
suzugov
tako sem žalostna in vsakič, ko se zbudim, najprej pomislim, kaj pa če se mi je sanjalo.... in potem sem še vedno tu.

naj povem, da bi se mi včeraj najbrž še bolj rolalo, če osebje v bolnici ne bi bilo tako prijazno. in res, od prve do zadnje sestre - to se mi še ni zgodilo. lani nisem imela tako ok izkušnje z njimi - ker me je ena sestra že takoj na začetku neki nadirala in se mi potem, ko je vidla zakaj sem prišla, opravičevala... letos so bli še v operacijski ful prijazni.... ampak kaj mi to nuca - če bi bilo po  moje, sploh ne bi bila tam...

počutim se kot izmeček. počutim se kot, da bi nekje v podzavesti sama tasko hotela. spet razmišljam, kje sem ga polomila... ali sem jaz kriva? vem, da je narava poskrebla tako, da je prav. ampak, ali je prav tudi zame? meša se mi... čutim, kako del mene manjka.... in kako je lahko vse tako kruto in me prsi še zmerom bolijo... in imam še vedno filing, kot da sem si vse skup zmislila in sem še vedno srečka....

sej vem, da bo čas prinesel svoje, ampak meni se te stvari dogajajo že drugič v življenju in že drugič zapored... najhuje je to, ko že vse čutiš... ko se ti telo spreminja, ko ti vsi, ki ne vedo, govorijo, da žariš.... in se ti tok fajn zdi, ker samo ti veš zakaj....

in potem tole... k sreči tokrat nisva preveč povedala naokrog in sedaj za najino nesrečo ve čiso malo ljudi.... da me ne bodo spet vsi okol gledali s tisitm pomilovanjem... naj me vsi pustijo pr mir!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image
user posted image

Zdaj imam dva angelčka, ki pazita name...

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 27
12.12.2007 8:46:13   
*sanela*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vem, da ni besed s katerimi bi te lahko potolažila. Vedi, da obstaja angelček, ki čaka, da boš postala njegova mama.
Pošiljam ti veliko pozitivne energije, da boš lahko lažje šla skozi to teško obdobje. Ne pozabi; ZA DEŽJEM VEDNO POSIJE SONCE in tudi zate bo svetilo.

(odgovor članu suzugov)
Neposredna povezava do sporočila: 28
12.12.2007 9:18:40   
Bety upa
Hej suzugov.....user posted image user posted image user posted image

Vem, kako se počutiš....Nam so rekli, da tokrat mora biti OK in so prijtelji celo prinesli posteljico, obleke in voziček.....In potem se zgodba ponovi......In nimaš kaj.....

Dvigni glavo.....udari z roko po mizi in si prisezi, da boš močna Ženska....Saj to si....user posted image

In žarela boš zopet in tokrat bo zagotovo vse OK.....

Vedno in povsod si ponavljam kitajski rek....da

..."Naša veličina ni v tem, da nikoli ne pademo
    temveč, da vsakič ko pademo

vstanemo.........."....

Poberi se s tleh in  pripravi na nov boj.....Mi te podpiramo......Mi navijamo.....Vstani, suzugov...
Čaka te še dolga pot.....in na koncu eno bitje, ki mu samo ti lahko podariš življenje...

Tvoja virtualna prijateljica, Bety

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 29
12.12.2007 9:22:42   
cmokec
user posted image hudo mi je zate. 

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 30
12.12.2007 20:09:20   
suzugov
hvala vsem.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 31
12.12.2007 20:17:49   
lara light
Bety upa, še kako se strinjam s tabo! Le veliki ljudje to zmorejo! Drži se, suzugov in vso žalost usmeri v nujno potrebno moč, ki jo rabiš zate in za partnerja. Ne pozabi nanj. Naši moški včasih manj govorijo kot mi in težko pokažejo čustva, a jim je zagotovo grozno pri srcu. Bodita drug ob drugem, pogovarjajta se in naj vaju ta huda preizkušnja še bolj poveže!user posted image

(odgovor članu suzugov)
Neposredna povezava do sporočila: 32
13.12.2007 10:13:01   
mirabela
zal mi je user posted image  user posted image  user posted image , vem kako se pocutis saj sem na podobnem kot ti (izvenmaternična) user posted image  user posted image  user posted image .Edino kaj ti lahko recem je drzi se, pogumno v nove boje user posted image user posted image user posted image

Zelim ti cim prejsnje okrevenje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 33
13.12.2007 18:34:02   
suzugov
kot da ni že vsega slabega, hudega in groznega dovolj, sem dobila sms od svoje prijateljice, ki je na isti dan, ko sem imela jaz ss, pod umetnimi popadki morala roditi mrtvega otroka... grozno... jokala sem ko majhna, ko sem prebrala njeno sporočilo. hudo mi je... še bolj... in sploh ne vem, kaj naj ji napiem nazaj, ker še samo sebe ne znam potolažit. čeprav se je njej zgodilo še hujše...

za popiz**** vse skupaj. da bi kr bruhala...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu mirabela)
Neposredna povezava do sporočila: 34
15.12.2007 2:45:28   
suzugov
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

user posted image

(odgovor članu suzugov)
Neposredna povezava do sporočila: 35
15.12.2007 7:55:28   
Bety upa
heeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjj..user posted image .....Prosim te, suzugov........Umiri se.......

Pa slabe stvari se v življenju dogajajo...meni, tebi, njej......Ni načina, da se jim izogneš....

Te pač doletijo in se s tem moraš sprijazniti......

To ni nič drugega, kot eno samo življenje.......

Mislim, suzugov, da boš še zraven dobila kakšno gripo ali virozo.....Hitro v lekarno po vitamine, lekadol in persen......

Jaz sem tudi evo zboljela.....In kljub vsemu delam in se ne pustim premagati...user posted image

Hudiča, še sem živa......In dokler migam, se bom borila.....

Če se ne pobereš, bom prišla do tebe na razgovor....Ne smeš dovoliti žalosti, da te premaga...

......"Vzemi le en dan.....in daj ga na srčno stran.....
........To je bil tvoj dan ljubezni, najljepši dan, ki ne mine...nikdar....."

in tako naprej, je pisala naša Pika74......

Napiši kaj.....lahko tudi ZS.....in če rabiš telefon, piši....dobiš mojo številko....

Cmok! ti ti.....

(odgovor članu suzugov)
Neposredna povezava do sporočila: 36
17.12.2007 10:13:20   
byanca
user posted image  user posted image  user posted image  tudi zate bo prišel čas, verjemi. Žal nekatere doletijo tudi takšne neprijetnosti.  Verjamem, da bo nekoč sreča tudi na tvoji strani. Drži se! Sem s tabouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 37
17.12.2007 19:38:39   
Svet

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 38
19.12.2007 16:56:34   
suzugov
hvala vsem za vse pozitivne misli. še posebej tebi beti upa! hvala, si me malo spravila iz mojega stanja. se mi je že čist mešalo... nekaj dni vas tako nisem brala... nisem mogla, ker sem za vsako jokala... ampak, ko prespiš nekaj noči... zdej se mi zdi, da je vse že tako daleč za mano... čeprav še vedno boli...

in potem mi dajo še dodatno moč vaši posti... in ko sem prebrala pikino zgodbo...kapo dol.

moramo naprej. vse. skupaj z našimi user posted image , ki nam stojijo ob strani (in ne pokažejo, da tudi oni trpijo)...

tk, sem se odločila, da grem v soboto na izpit in zdej sem z mislimi čisto drugje...

(odgovor članu Svet)
Neposredna povezava do sporočila: 39
19.12.2007 17:58:35   
lara light
Ponosni smo nate in stiskamo pesti za izpit! Topel objemček!

(odgovor članu suzugov)
Neposredna povezava do sporočila: 40
27.12.2007 13:55:42   
suzugov
punce, sem včeraj zvedela - izpit sem naredila z 9!! to pa je mal motivacije....

papa

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 41
27.12.2007 16:40:02   
pika74
Čestitke suzugovuser posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu suzugov)
Neposredna povezava do sporočila: 42
27.12.2007 16:51:12   
kajsica
suzugov, ne bom ti govorila tolažilnih besed, ampak samo to, da te razumem in vem kako ti je pri srcu.

Tudi meni ta december ni prinesel kaj prida lepega. Prvič po 7 letih nama je uspelo in sem zanosila po IVF, pa se je na žalost moj 1.UZ končal zelo klavrno in to še na moj rojstni dan. Nikoli ne bom pozabila tega dne. So me pa potem še matrali še 10 dni, da sem hodila dajati kri in je beta rastla, GV pa na UZ bila vidna in ne bila vidna....utrgalo se mi je takrat skoraj in če ne bi bilo mojega user posted image  in moje mame, ne vem kako bi kaj bilo. No pred 6 dnevi pa so mi naredili abrazijo in se je moja kalvarija končala. Nimam volje, nimam motivacije, prazniki pa se me sploh ne dotaknejo....

Tako da punca, kaj naj ti rečem, sprijazniti se moremo, prebroditi tudi to izkušnjo in iti naprej. Jaz vem da tudi za nas obstaja nekje en angelček, ki bo prijokal v naše naročje.

Sem pa postala sedaj nekoliko jezna in sem se odločila, da grem takoj v začetku januarja po novo napotnico in dalje. Čeprav me boli in še vedno tečejo solze žalosti, ne bom izgubila upanja po svoji pikici in gremo dalje. Daj enako tudi ti.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 43
27.12.2007 18:23:23   
Anonimen
Tudi jaz sem še ena nesojena avgustovka.
Popolnima vas razumem.
Komaj čakam, da bom držala svojegauser posted image v naročju. Kdaj bo prišel moj čas?user posted image

(odgovor članu kajsica)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?