|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Masaža presredka
4.1.2005 12:07:16   
Dolina
Ojla :nosecka: in ne-:nosecka:,

mene pa zanima, če si katera masira presredek? Jaz sem brala en članek o tem, kako naj se masira, pa mi ni čist jasno :zmeden: (ko bi bile vsaj kakšne slikce zraven).
Poleg tega piše, da naj se uporablja kakšno olje za to masažo, pa v to nisem najbolj sigurna. Že tko mam skoz probleme z glivicami, tako da ne bi glih uporabljala kakšnega olja ali krem?:zmeden:

Lep sončen dan vsem, pa pobožajte bušije. :rozica::rozica:

Lp, Dolina 31t
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Masaža presredka
4.1.2005 12:39:04   
Jančika_
Kr neko olje, sam da je. Moj mož si je celo 2x vzel čas, da me je zmasiral, sami se mi ni dalo, ker sem težko prišla zraven - pa evo vraga, sem bila rezana in šivana. Če on ne bi bil tak lenuh, bi bilo mogoče bolje! :)-:)-:)-

Finta je verjetno bolj v tem, da masiraš, ni toliko važno, kako. Pojma nimam, če to res kaj pomaga...

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Masaža presredka
4.1.2005 12:48:45   
ksenjak
Jaz mislim, da lahko uporabiš kar navadno kuhinjsko olje, ki mislim, da ne bi smelo vplivati na glivično obolenje. Je pa fino mastno in enkratno za masiranje.

Lp, Ksenja

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Masaža presredka
4.1.2005 13:25:24   
barby*
Ojla:zajcek:
Drugače imajo pa v DM-ju olje namenjeno prav za masiranje presredka, mislim da je "Wella" ali nekaj takega (oranžna škatlica). Jaz mam že nagledanega, drugi teden grem v akcijo (upam da bo kaj efekta)

Pozdravček
pa pa
barby:metulj: in :love:28t4d

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Masaža presredka
4.1.2005 13:26:02   
Jančika_
Weleda:).

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Masaža presredka
4.1.2005 13:26:30   
bivka
Jaz si presredka ne masiram, so nam pa v materinski šoli povedali, da se kupi olje v lekarni-naj samo rečemo, za mazanje presredka.
Lp, B 33t

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Masaža presredka
4.1.2005 13:26:34   
sa
Jaz sem uporabljala mandljevo olje,nisem bila sivana:bravo::bravo::bravo:
lp8)

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Masaža presredka
4.1.2005 13:27:45   
barby*
:bravo::bravo::bravo:bravo Jančika:bravo::bravo::bravo:
to bo to

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Masaža presredka
4.1.2005 14:12:08   
Dolina
No, pol bom šla pa kar v DM to olje prečekirat al pa v lekarno. Pa upam, da bo imelo masiranje pozitivni učinek - mene je zaenkrat še najbolj strah prerezanega presredka.

Lp, Dolina :rozica:

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Masaža presredka
4.1.2005 14:15:46   
barby*
Se ti kar pridružujem Dolina...samega poroda me ni strah...prerezan presredek pa zbuja grozzzzo:zmeden: ampak pravijo da itak nič ne čutiš ko je vse razboleto spodaj...upam da je temu res tako, oz. upam da nama bo masaža kar najbolj pomagala:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Masaža presredka
4.1.2005 14:37:03   
kofetek2010
Takrat, ko prerežejo res ne čutiš, zato pa potem toliko bolj! :((:grrr:

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Masaža presredka
4.1.2005 14:47:53   
lidia
ja, nam so v ta namen v Šoli za starše tudi priporočali weledo. Po mojem je primeren tud kak nevtralen vazelin, ki se drugače npr. uporablja za prijetnejše spolne odnose...

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Masaža presredka
4.1.2005 14:53:40   
barby*
Pa sporoči kaj boš kupila...da vidimo kako je s cenami

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Masaža presredka
4.1.2005 15:00:02   
barby*
Punce, ne strašit:zmeden:

Sicer bo pa moja:roza: itak kar ven skočila, ko bo čas za to, brez zapletov...tako se "dogovarjava":)-:)-:)-

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Masaža presredka
4.1.2005 15:05:58   
lidia
he, he, jaz se tud pogajam z mojim korenjakom, da naj bo taka faca, da kar ven skoči, hop :kuza:, mami bo pa fejst potiskala, ati pa zobe stiskal...8)

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Masaža presredka
4.1.2005 15:09:22   
Seven*
Kar se tice prerezanega presredka. Mislim, da je vseskupaj ful odvisno od tega kako se ti rane na splosno celijo. Sama sem bila FUUUUL vrezana, ker sem imela vakuum, imela sem notranje in zunanje sive, ginekologinja se mi je opravicevala, ker me je morala tako fejst vrezat. Pa sem ze drugi dan brez problema sedela. Sivi me niso NIC!! boleli. Tako da, vse je odvisno od primera do primera.

Baje pa masaza presredka resnicno pomaga. Sem slisala za eno, ki si redno masirala in rodila brez enega siva.

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Masaža presredka
4.1.2005 15:21:39   
katarina2004
Ojla "Dolina"!

ne vem mogoče si že zasledila vendar vseeno ti pošiljam naslov , kjer je podrobno opisano kako in kaj z masažo presredka: http://www.spolnost.com/index.php?page=masaza_presredka

upam, da ti bo v pomoč in lep pozdravček vsem!

Katy

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Masaža presredka
4.1.2005 15:56:02   
Lunca1
Ojla!

Jaz poznam 2 ki sta si masirali, pa nista bili nič šivani. jaz sem si sicer tudi masirala, pa sem bila šivana, ne pa rezana. strgala sem se noter in malo presledka. s sedenjem pa nisem imela večjih problemov. so pa notranji menda manj boleči. Masirala sem si pa z weledinim oljem iz DM.

Lp Lunca

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Masaža presredka
4.1.2005 16:40:00   
Anonimen
jaz sem si masirala presredek nekje od tridesetega tedna dalje z mandljevim oljem, po navodilih iz revije Mama.
Nisem bila šivana, pa je bila kar velika (3800g).

(odgovor članu Dolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   Masaža presredka
4.1.2005 17:40:21   
pravljica
pri meni je prišlo do raztrganine, ampak me ni nič bolelo...niti potem ni blo nobenih problemov, ne vem od česa je to odvisno, upam pa da bo tokrat isto (vsaj pri tej stvari)

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Masaža presredka
4.1.2005 19:31:20   
Dolina
Katy sem našla ta članek ja. Pa ko to berem, me že vse boli... :)-:)-

A tako barby in lidia, kar zmenili sta se z vajinima :duda:, da bosta ven skočila brez problemov? :bravo: :bravo: Jaz tud to delam že celo nosečnost... mogoče bo kej pomagal, da devet mesecev prosiš - konec koncev je to kar dolga doba! :)-:)- :)-

Pa itak bo šlo vse kot po maslu. :sloncek::sloncek:

Bom poročala, kaj bom nabavila in kako bom uspešna z masiranjem. mogoče bi kar dragega zaposlila, sej itak nima kej delat. :)-

Lepe sanje, Dolina

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Masaža presredka
4.1.2005 21:41:04   
SU
Joj, kako si pa masirate?!? Jaz sem se skušala, v soboto, spodaj malce "sfrizirati", pa me je mogle moj dragi-nisem prišla zraven :)- :)- ... Bo tudi to verjetno on prevzel! :) LP, Saša (26,2/7)

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Masaža presredka
5.1.2005 7:35:00   
barby*
:)-:)-:)-
Jaz sem odkrila da je lažje (beri: bližje) sede...vsaj pri meni...no na srečo mam tud dolge roke, tako da frizerski salon zaenkrat še obratuje...:)-:)-:)-

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?