|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lumpi - plenice in robčki
4.1.2005 11:11:45   
Špela
Zanimam me vaše mnjenje o blagovni znamki Lumpi(Mercator)? Nekaj dni nazaj sem prvič kupila njihove robčke, in se mi zdijo kar dobri. Do zdaj sem uporabljala Pampers in Fixis, občasno Niveo. Ali katera uporablja pleničke Lumpi? Teh sicer ne mislim uporabljat, ker sem s Pampers zelo zadovoljna, tudi prepuščajo ne.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Lumpi - plenice in robčki
4.1.2005 11:20:51   
Jutra
Mi smo uporabili Lumpi planice samo 3x. Žal se niso obnesle, ker je šlo vse mimo:( Probali smo tudi Pamperske, pa nam tudi ne ustrezajo. Prisegamo pa na Huggies. Naša :roza::duda: pa bo čez en teden stara 3 mesece.:)

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Lumpi - plenice in robčki
4.1.2005 11:21:21   
nejcko
Pred kakimi dvemi, tremi leti sem jih poskusila pri sinu in so zelo prepuščale, zdaj pa sem jih poskusila še pri hčerki in se mi zdijo čisto ok. Se mi zdi, da so jih malo izboljšali. Robčki se mi zdijo pa tudi ok, čeprav jaz večinoma uporabljam sparove. Sicer pa sem jaz bolj preproste sorte, pa moji otroci, hvalabogu, tudi, tako, da nimajo z nobenimi izdelki nobenih težav, haha. Njuni ritki vse dobro prenašata, haha.

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Lumpi - plenice in robčki
4.1.2005 13:37:16   
Una
Probala sem Lumpijeve plenice, pa mi niso v redu, robčki so mi pa ful fajn, pa velik cenejši od ostalih.

PS: no, u bistvu jih nism jst probala :zmeden2::zmeden2:, ampak moj sinko.

LP, Una

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Lumpi - plenice in robčki
4.1.2005 13:56:28   
BARBARA R.
Ojla! Mi smo oboje uporabljali le na morju,ker mi je vsega zmanjkalo.Nisem bila zadovoljna.

:muca:

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
4.1.2005 14:41:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Špela)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Lumpi - plenice in robčki
4.1.2005 19:26:38   
Gina
Pamperske so tanke in se zgužvajo. Vsak dan jih ima pod popkom, pa mu ne bi smele biti premajhne, ker ima 10 kg in uporabljamo plenice od 9-18kg. Sem pa zadnjič kupila Lumpija za probat. So bolj mehke, se ne zgužvajo, držijo dobro, skratka ok. Najboljše se mi zdijo pa fixies vijolične, samo so drage....

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Lumpi - plenice in robčki
4.1.2005 21:01:16   
LORELAJ
:(Živjo!
Do sedaj smo uporabljali Pamperske, a so me sedaj razočarale. Kupila sem dvojni jumbo paket v Interšparu - rezultat - moja pupika ima skoz vneto ritko. Že ko sem odprla paket so se mi zdele sumljive - precej neprijeten vonj imajo - tega pa prej nisem zaznala. Tako da imam sedaj italijanske pamperske:bravo: in nemške iz Mullerja:bravo:. Neprimerno boljše - vsaj ne smrdijo in po njih moja pupika nima težav. Lumpi plenic nisem še probala a sedaj jih mislim, ker iščem nadomestek za Pamperske narejene na Poljskem ( nemških na našem - Vipavskem koncu se ne dobi).
Lumpi robčki so super.

P.S. A slučajno katera ve če se v Vipavski dolini kje dobi nemške Pamperske?

lp, Lorelaj

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Lumpi - plenice in robčki
4.1.2005 21:55:41   
Anja167
Mi imamo trenutno Lumpijeve plenice 4-9 kg, ker so nam Fixies Active Fit za tako težo premajhne, za naslednjo težo pa prevelike in oboje puščajo. Lumpijeve nam pa zaenkrat zdržijo vse hude izbruhe... :pujs: So pa na notranji strani na otip, ko jih otrok polula, malo bolj mokre kot Fixies. :( Pa tudi bolj plastične so na otip. :( Ampak pikic pa ni. :bravo:

(odgovor članu Špela)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?