Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: fluorove tabletke in alergija na mleko 10.12.2007 12:40:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Bom drugače vprašala: ali ste pri zdravniku dobile te tabletke (kljub alergiji)?
|
|
|
|
RE: fluorove tabletke in alergija na mleko 10.12.2007 12:53:01
|
|
|
|
annie17
|
Ja, mi smo jih. Sploh nisem bila pozorna, da vsebuje laktozo. Sploh ne vem, kako sem lahko spregledala. Nam že AD3 niso bile naklonjene, mamo pikice non stop, pa mi je rekla pediatrinja, da nekaj pikic že ni tako grozno v primerjavi, kako pomembni so ti vitamini. Tak, da je čist možno, da so tudi te tabletke taaaaaaaaaaaako zelo pomembne! Tudi mene zanima več o tem...če ima kdo izkušnje!
|
|
|
|
RE: fluorove tabletke in alergija na mleko 12.12.2007 11:13:21
|
|
|
|
rose
|
v našem zd pa fluorovih tabletk sploh ne dajejo. ne samo alergikom, noben otroček jih ne dobi. ne vem že zakaj
|
|
|
|
RE: fluorove tabletke in alergija na mleko 21.12.2007 20:55:07
|
|
|
|
lunca2
|
tudi mi smo dobile te tabletke pa je tudi naš alergičen na kravje mleko. Star pa je 6 mesecev. Pediatrinja nam je rekla, da nekateri zobozdravniki svetujejo te tabletke, nekateri pa ne in da naj se sama odločim ali mu jih bom dajala ali ne.
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Pomagajte!пеперутка16Mojo sestro vara njen mož. Ujela sem ga s švalerko in ga slikala. Niso me videli. Kaj storiti? Vsak večer jočem, jemljem pomirjevala.Naj povem sestri. (
63%)
Naj povem mami. (
16%)
Naj zagrozim kretenu. (
18%)
Nekaj drugega, to je? (
3%)
Število vseh glasov: 38Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!