Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Polna luna ali mlaj - porod 9.12.2007 17:13:26
|
|
|
|
Divja vijolica
|
Naj bi bila takrat res malo večja gužva. Meni prvič nobena luna ni pomagala, pa sem bila 14 dni čez rok. Jih je pa dva, tri dni pred mano rodilo kar nekaj - bila je luna. Saj bo kmalu, veliko sreče ti želim, ter zdravega .
|
|
|
|
RE: Polna luna ali mlaj - porod 9.12.2007 17:22:19
|
|
|
|
butara
|
Mojega sina pa je res polna luna dva dni čez rok prinesla Tudi v drugo računam na pomoč polne lune, je malo pred PDP-jem...
|
|
|
|
RE: Polna luna ali mlaj - porod 9.12.2007 17:59:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene je prvič izneverila polna luna, drugič pa prazna. Sem se na obe zanašala, pa ni bilo nič iz tega.
|
|
|
|
RE: Polna luna ali mlaj - porod 9.12.2007 18:50:09
|
|
|
|
bodoča
|
jaz sem rodila en dan pred polno luno in je bila res huda gužva tisti dan. ne vem pa ali je rojstvo ob polni luni krivo da ima mali zdaj vsak mesec ob polni luni prave veselice in skor nič ne spimo.
|
|
RE: Polna luna ali mlaj - porod 9.12.2007 21:17:56
|
|
|
|
SašaR
|
Zelo umirjeno na luno ali mlaj, zelo ubitačno na krajce.
|
|
RE: Polna luna ali mlaj - porod 9.12.2007 21:27:03
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: SašaR Zelo umirjeno na luno ali mlaj, zelo ubitačno na krajce. A delaš tam? Jaz nimam pojma pojma, vsekakor pa vem, da ni bila polna luna pri rojstvu nobenega od mojih otrok.
|
|
|
|
RE: Polna luna ali mlaj - porod 10.12.2007 5:36:21
|
|
|
|
Lunca1
|
Ko sem bila prvič noseča, sem enkrat čakala na CTG in je bilo to nekaj dni pred eno od takih lun. Mi je babica rekla, da je ponavadi nekaj dni prej ali kasneje in ne direkt na luno.
|
|
|
|
RE: Polna luna ali mlaj - porod 10.12.2007 8:11:02
|
|
|
|
Magi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1 Ko sem bila prvič noseča, sem enkrat čakala na CTG in je bilo to nekaj dni pred eno od takih lun. Mi je babica rekla, da je ponavadi nekaj dni prej ali kasneje in ne direkt na luno. a je rekla v kakem rangu okoli lune? mogoče mam pa še šanse.
|
|
RE: Polna luna ali mlaj - porod 10.12.2007 8:16:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene je obakrat polna luna nosila in sem rodila, prvič 16 dni pred PDP, drugič pa 1 dan čez...
|
|
|
|
RE: Polna luna ali mlaj - porod 10.12.2007 8:16:44
|
|
|
|
Marogica
|
Ko sem rodila(drugič) decembra 2004, je bil mlaj, na tisti dan, ko sem rodila(sem šla gledat ), ker je bila pri nas resnično gužva. Ženske, ki so rodile so čakale celo na hodniku porodne, da so potem dobile sobo... Najprej sem rojevala sam, nato se je "vsipalo".... Če ima to kakšno vezo luna in porodi, pa ne vem...
|
|
RE: Polna luna ali mlaj - porod 10.12.2007 8:21:16
|
|
|
|
Magi*
|
kdaj bo naslednja polna luna???
|
|
RE: Polna luna ali mlaj - porod 10.12.2007 9:01:09
|
|
|
|
butara
|
24. december 2007, 22. januar 2008.
|
|
|
|
RE: Polna luna ali mlaj - porod 10.12.2007 9:49:35
|
|
|
|
Magi*
|
a šele takrat upam, da bom prej rešena.
|
|
RE: Polna luna ali mlaj - porod 10.12.2007 9:57:03
|
|
|
|
anju
|
vse lune sem ignorirala, žal...
|
|
|
|
RE: Polna luna ali mlaj - porod 10.12.2007 12:08:58
|
|
|
|
mateyka
|
naša je mela PDP 2 dni po polni luni, ampak si je zgleda rekla da je polna luna ok in je uletela na svet na polno luno
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......