|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Polna luna ali mlaj - porod
9.12.2007 17:04:46   
Anonimen
Pozdravljene.
Zanima me, kdaj ste kaj rodile, če ste porajtale (ob polni luni ali mlaju). Mogoče kakšna ve iz prve roke, da je takrat res "gužva" za rodit. Namreč danes se začne mlaj, jaz pa en dan čez rok. Lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Polna luna ali mlaj - porod
9.12.2007 17:13:26   
Divja vijolica
Naj bi bila takrat res malo večja gužva. Meni prvič nobena luna ni pomagala, pa sem bila  14 dni čez rok. Jih je pa dva, tri dni pred mano rodilo kar nekaj - bila je luna.  Saj bo kmalu, veliko sreče ti želim, ter zdravega user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.12.2007 17:22:19   
butara
Mojega sina pa je res polna luna dva dni čez rok prinesla user posted image Tudi v drugo računam na pomoč polne lune, je malo pred PDP-jem...

(odgovor članu Divja vijolica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.12.2007 17:59:43   
Anonimen
Mene je prvič izneverila polna luna, drugič pa prazna. Sem se na obe zanašala, pa ni bilo nič iz tega.

(odgovor članu butara)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.12.2007 18:50:09   
bodoča
jaz sem rodila en dan pred polno luno in je bila res huda gužva tisti dan. ne vem pa ali je rojstvo ob polni luni krivo da ima mali zdaj vsak mesec ob polni luni prave veselice in skor nič ne spimo.

mojeustvarjanje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.12.2007 21:17:56   
SašaR
Zelo umirjeno na luno ali mlaj, zelo ubitačno na krajce.

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.12.2007 21:27:03   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: SašaR

Zelo umirjeno na luno ali mlaj, zelo ubitačno na krajce.

A delaš tam?

Jaz nimam pojma pojma, vsekakor pa vem, da ni bila polna luna pri rojstvu nobenega od mojih otrok.

(odgovor članu SašaR)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.12.2007 5:36:21   
Lunca1
Ko sem bila prvič noseča, sem enkrat čakala na CTG in je bilo to nekaj dni pred eno od takih lun. Mi je babica rekla, da je ponavadi nekaj dni prej ali kasneje in ne direkt na luno.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.12.2007 8:11:02   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Ko sem bila prvič noseča, sem enkrat čakala na CTG in je bilo to nekaj dni pred eno od takih lun. Mi je babica rekla, da je ponavadi nekaj dni prej ali kasneje in ne direkt na luno.

a je rekla v kakem rangu okoli lune? mogoče mam pa še šanse. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.12.2007 8:16:32   
Anonimen
Mene je obakrat polna luna nosila in sem rodila, prvič 16 dni pred PDP, drugič pa 1 dan čez...

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
10.12.2007 8:16:44   
Marogica
Ko sem rodila(drugič) decembra 2004, je bil mlaj, na tisti dan, ko sem rodila(sem šla gledatuser posted image ), ker je bila pri nas resnično gužva. Ženske, ki so rodile so čakale celo na hodniku porodne, da so potem dobile sobo... Najprej sem rojevala sam, nato se je "vsipalo"....

Če ima to kakšno vezo luna in porodi, pa ne vem...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.12.2007 8:21:16   
Magi*
kdaj bo naslednja polna luna???

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.12.2007 9:01:09   
butara
24. december 2007,
22. januar 2008.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.12.2007 9:49:35   
Magi*
a šele takrat user posted image

upam, da bom prej rešena.

(odgovor članu butara)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.12.2007 9:57:03   
anju
vse lune sem ignorirala, žal...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.12.2007 12:08:58   
mateyka
naša je mela PDP 2 dni po polni luni, ampak si je zgleda rekla da je polna luna ok in je uletela na svet na polno luno user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.12.2007 15:39:57   
urssyy
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Meni je babica isto rekla na CTG-ju.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......