|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jok pred spanjem
3.1.2005 21:59:24   
ksenija.
Moja Zala zadnje dni vedno pred spanjem grozno joka (samo podnevi). Joka včasih tako hudo, da postane kar hripava. Brez joka skoraj ne more zaspati. Imava pa čez dan takšno rutino:
- spanje
- dojenje
- kupčkanje
- previjanje
- igranje
- jokanje dokler ne zaspi
Ta obred traja ponavadi 2,5 ure, ko se spet vse ponovi

Se kateri dogaja podobno!!

LP Ksenija
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Jok pred spanjem
3.1.2005 22:13:58   
žorž
Ksenja, verjetno je Zala po igranju oz. pred spanjem že tako utrujena, da joka (ker ne more več zaspat). Poskusi jo dat spat malo prej, mogoče bo bolje :zmeden: . Meni so rekli, da če so otročki "prečuti", jočejo in ne morejo zaspat. Če je Vasja preutrujen je tudi namreč grozen jok, potolaži ga pa to, da ga pristavim (no, zdaj sem ga na žalost že tako razvadila, da ga moram pristavit vsakič pred spanjem - ne da zaspi, ampak da se malo pocrklja).
LP!

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Jok pred spanjem
3.1.2005 22:17:31   
Jančika_
Se strinjam z Žorž, verjetno je že preutrujena. Poskusi jo dat spat prej.

Mimogrede, Žorž, lepo ime ima tvoj sin:).

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Jok pred spanjem
3.1.2005 22:23:38   
žorž
A ne?! Tudi jaz pri tvojem sinku vedno to pomislim! ;) Pravijo pa, da so Vasje od :hudicek: - da imajo vsi mevle v riti ;)

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Jok pred spanjem
3.1.2005 22:33:46   
Jančika_
Ej ne vem, naš je pravi:angel::angel::angel:. Spi, papa in se smeji:)-. Jokat ga čuješ enkrat na 14 dni (pa še takrat zato, ker ga smotana mama ni dala pravi čas spat). Po moje je to kak umazan trik8). Bo kasneje zobe pokazal:). Je pa levček, že zdaj vem, da mi bo srce strl:zmeden2:.

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Jok pred spanjem
4.1.2005 21:12:21   
Anja167
Ja, pri nas je podobno. Zdaj se mi že počasi zdi, da ga sploh ne znam več uspavat tako, kot sem ga prej (z guncanjem, z glasbo, s petjem). Ali pa da preprosto noče več toliko spati. V glavnem, joka, nič ni dobro, ne mami ne postelja ne igračke, nič.

Še ugotavljam, kaj to je, ampak se mi zdi, da ni nujno, da gre spat prepozno. Lahko da jih hočemo dati spat prezgodaj. Pri nas je tak hec predvsem zjutraj. Če vstanemo ob 6.30, si bo očke mel že ob 7.00. Čeprav ne bo hotel spati. In potem - ravno tako v joku - zaspi npr. šele ob 9.30, in to ne glede na to, kako dolgo ga prej poskušam uspavati (zadnjič smo tudi jokcali eno uro). Manj joka in hitreje zaspi takrat, ko je res utrujen od igranja. :zmeden2: No, v glavnem, Ksenija, niste edini. :(

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Jok pred spanjem
4.1.2005 22:32:27   
ksenija.
Tudi meni se ne zdi da je preutrujena, ker včasih potem neha jokat pa tudi ne zaspi. Sem tudi že probala s tem, da bi jo dala na ziziko in bi tako zaspala, pa sploh noče. Najprej mora malo spati, pa če tudi 5 minut in šele potem lahko je. Tudi meni se zdi, da hitreje zaspi, če jo z igranje čimbolj dolo zaspi in je že ful utrujena in se ne more več dolgo jokat.
No vsaj nismo edini!

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
POZOR: Previdno s fiziološko raztopino in ...
Prepogosto izpiranje noska s fiziološko raztopino in uporaba med mamicami priljubljenega nosnega aspiratorja prinese tud...




1. november
Michonne RR

Koliko nagrobnih sveč ste prižgali ob letošnjem prazniku?

1-3 (27%)

3-5 (9%)

5-10 (8%)

10 ali već (4%)

Nobene (46%)

Namesto sveč smo na grobove položili rože, kamenčke... (6%)


Število vseh glasov: 78

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!