Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
prehod iz bolniške v porodniško 3.1.2005 19:15:01
|
|
|
|
modrooka
|
Punce živjo, vem, da mi boste nekatere pri tem vprašanju znale pomagati, zato se obračam na vas. Pred meseci sem o tem brala na forumu, sedaj, ko pa potrebujem to informacijo, pa ne najdem odgovora :). Torej. Konec januarja me bo ginekolog dal na bolniško. Rok poroda imam 8.4., tako naj bi s porodniškim dopustom začela 10. marca. Vem, da je neka finta, da je potrebno pred začetkom porodniškega dopusta prekiniti bolniško vsaj za en dan, drugače te dajo na porodniški dopust 45 dni pred rokom. Mogoče katera ve, kako to izpeljati (zelo bom hvaležna za natančen oris rešitve z datumi). VSem, ki mi boste pomagale, sem že vnaprej globoko hvaležna. Lep pozdrav, modrooka :sloncek:, 26 4/7
|
|
|
|
prehod iz bolniške v porodniško 3.1.2005 19:23:33
|
|
|
|
tana 1
|
Hoj Po novem zakonu ni treba da greš 45 dni prej, lahko izbiraš ali 28 ali 45 dni! Jest sem že skoz na bolniški in me je zadnjič sestra samo vprašala, kdaj želim porodniško 28 ali 45 dni prej. Sem rekla 28 in je tako tudi napisala. Lp :nosecka:32t
|
|
|
|
prehod iz bolniške v porodniško 3.1.2005 19:35:32
|
|
|
|
modrooka
|
Tana 1, hvala za prijaznost in hiter odgovor. Lep večer, modrooka.
|
|
|
|
prehod iz bolniške v porodniško 3.1.2005 19:54:15
|
|
|
|
mala maja
|
Ja samo potrdila bi odgovor TANE 1. Tudi jaz sem na bolniški že od oktobra in imam rok 8.3 nastopim pa porodniško 8.2. Sama se odločiš za 28 ali 45 dni. Pa se mi zdi da tudi če bi ti ginekologinja ali kdor koli napisal 45 dni prej bi te na CDS-ju prepričala da pojdi po nov listek s 28 dnevi. LP mala maja 31t
|
|
|
|
prehod iz bolniške v porodniško 3.1.2005 20:17:43
|
|
|
|
anaj
|
Jaz sem bila tudi na bolniški potem pa sem šla na porodniško. Po novem zakonu od 1.1.2004 ti ni treba prekinjati bolniške. Na porodniško greš 28 dni pred rokom :kuza:
|
|
|
|
prehod iz bolniške v porodniško 4.1.2005 13:29:52
|
|
|
|
bivka
|
Jaz nastopim z porodniško 26.01.2005 in ko sem urejala dokumente, mi je gospa na CSD na obrazec (predvideni datum poroda) sama obkrožila 28 dni. Lp, B 33t
|
|
|
|
prehod iz bolniške v porodniško 4.1.2005 21:32:53
|
|
|
|
SU
|
Tudi moja sodelavka je šla na porodniško 28 dni prej, četudi je bila prej 2 meseca v bolniški! LP, Saša
|
|
|
|
prehod iz bolniške v porodniško 4.1.2005 21:38:44
|
|
|
|
@
|
Madonca, vas je veliko na bolniški! Jaz bom pa verjetno še v porodno sobo šla z mobitelom in laptopom! :) :)- :) Ravno na koncu me čaka najbolj noro delo (pač glede na letni čas in naravo mojega dela). Kdaj pa bom knjige o previjanju brala????? :zmeden::zmeden::zmeden: ;) Cmoka vsem, Afna 28T3D
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?