Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
PEDIATER V LJUBLJANI!!!!!! 3.1.2005 17:06:33
|
|
|
|
Jutra
|
Jaz pa ti priporočam našo pediatrinjo, dr. Vesno Plevnik Vodušek (tista, ki tudi v reviji Ona odgovarja na vprašanja). Tudi dela s kocesijo v Pržanu. Nič ni potrebno plačati, če pa želiš da je dosegljiva tudi vsak dan do 21ih in čez vikende, plačaš 5.ooo za 12 mesecev. ;) Zakaj smo z njo zadovoljni? :bravo: Naročanje na uro (max. smo doslej čakali 20 min), zelo prijazna. Fajn dostop do ordinacije in parkirišče:):) Njena tel. št. pa je 512-1868. Lp, Barbara:sloncek::sloncek:
|
|
|
|
PEDIATER V LJUBLJANI!!!!!! 3.1.2005 18:25:34
|
|
|
|
lan
|
Priporočam tudi dr.Meto Finžgar-Perme.Mi smo zelo zadovoljni z njo.Aja,poleg tega,da ima vse te pozitivne lasnosti,ki jih je naštela xena,tudi ne komplicira.Super ženska in super zdravnica.
|
|
|
|
PEDIATER V LJUBLJANI!!!!!! 4.1.2005 13:19:21
|
|
|
|
Petra P.
|
Zdravo Martina! Kot ti, sem tudi jaz priseljena iz MB in sem imela pred nekaj meseci enak problem. Nam je sodelavec priporočal dr. Tratarjevo, ki dela v zdravstvenem domu na Viču. Smo šli tja in smo navdušeni. Umirjena, prijazna gospa, si vzame čas za tamalega, kadar nismo prepričani ali naj ga peljemo tja ali ne, se vse pogovorimo po telefonu... Pa še nekaj - meni in atiju je bilo pravo presenečenje, ko sva videla, da zdravstveni domovi ne zgledajo več tako kot v našem otroštvu. Namreč: tudi če je mali bolan, prej pokličeš in ti rečejo npr. pridi čez pol ure ali čez dve (se dogovoriš), da ni gneče. Prav tako sta vhoda za bolne in zdrave otroke zelooo ločena (druga stran zdravstvenega dome) ipd. tel: 426 - 18 - 72 ali 200 - 45 -14 (ta je od zdravstvenega doma, če dr. Tratarjeva slučajno ne dela). Dosti sreče s pediatrom, za kateregakoli se boš odločila, Petra.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?