|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   srbenje po nogah in rokah
7.12.2007 9:57:17   
rokapi
Prosim za pomoč. A ima katera takšne izkušnje? Sem v 15. tdnu in zadnje dva tedna se mi dogaja, da me vse bolj srbi koža na nogah in tudi na rokah. Na nogah še posebej. Sem najprej mislila, da so vzrok najlonske nogavice, a tudi, če sem brez ni povsem dobro. Dobila sem tudi nekaj majcenih mozoljčkov po nogah. Nič kritičnega, pa vendar. Kaj menite? A mi manjka kakšenga vitamina? A bi se morala mazati s kakšni oljem ali mlekom za telo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: srbenje po nogah in rokah
7.12.2007 10:02:31   
TinkiBinki
Jah, to je normalno raztezanje kože, rade popokajo tudi kapilare in se pojavijo kake krčne žile na nogah. Maži se s kako mastno kremo proti strijam, vprašaj v lekarni, če imajo oni kako natur narejeno, ni treba kupovat znamk Avent in Loreal, ker je to larifari. Poskrbi za prekrvavitev, dovolj tekočine in noge v zrak. Pa uživaj, če se pa kaka strija pojavi, pa tudi nič ne moreš... to je del tega.

(odgovor članu rokapi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.12.2007 10:08:14   
špelin@
Ja, žal je to klasika v nosečnosti user posted image  Mene so poslali na vse možne (jetrne in ne vem kakšne še) teste, ampak je bilo vse ok, mene pa srbelo za znoret user posted image  Za ublažitev srbečice sem uporabljala Bepanthol losjon in bodyfresh kremo od justa (fino pohladi srbečo kožo).

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu TinkiBinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.12.2007 10:56:19   
popi
Enake izkušnje v drugi nosečnosti.Me je srbelo,da sem se spraskala do krvi.Noben test ni pokazal nič.Pomagala mi je le navadna hladilna krema
lp

Pleši na glasbo,ki jo slišiš.

(odgovor članu rokapi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.12.2007 11:19:19   
maja_
Lahko je tud povišan sladkor, pri meni je biluser posted image . Zdaj sem na "sladkorni dieti" in ni več srbenja. tudi na predavanju na diabetološki kliniki so nam povedali, da je lahko srbečica pogojena s diabetesom.

(odgovor članu rokapi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.12.2007 12:59:05   
Naja30
To srbenje omeni G, da te za vsak slučaj da na preglede. Sicer je pa normalno. Že prvič me je vse srbelo, zdaj pa se tudi začenja. Pa suho kožo imam tudi. Pomembno je, da se redno mažeš s kakšno vpijajočo kremo, da koža ne bo suha. Boš vidla proti koncu, kako te bo trebuh srbel!user posted image

(odgovor članu maja_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.12.2007 16:32:41   
*sanela*
Mene so tudi v visoki nosečnosti grozno srbele noge. Nard sem imela dobesedno krvav od praskanja. Ko sem dobila popadke sem tudi po nogah bila vsa flekasta. Poletje je bilo in jaz sem zgledala kot da bi bila kužna user posted image ! Mesec dni po porodu se je vse zacelilo.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.12.2007 21:49:00   
klarisima
Meni pa je g rekel, da je to od tega, ker se nabira vodauser posted image
Je pa res, da bolj, ko se bliža konec bolj srbiuser posted image
Pa še dobra novica, vse mine s porodomuser posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela...še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. Ti si moj čudež življenja.

(odgovor članu *sanela*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.12.2007 15:42:11   
Ayo
Tudi mene skozi celo user posted image  vse srbi in kot je rekla moja predhodnica, bolj sem proti koncu bolj srbi!! user posted image user posted image  Sem cela v hrastah, ker se praskam do krvi!! Za znoret, pomaga pa nic!

(odgovor članu klarisima)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.12.2007 13:03:47   
ppika
Mene pa že dva dni srbi desna dojka. Opazila sem, da imam drobne mozolčke in en del kolobarja je kot bi ga prerezal svetlejši (1 cm le na zunanji strani). To me je pa kar zaskrbelo. Ima katera kakšne izkušnje oz. informacije o tem? Prosim za odgovor.

Lp

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.12.2007 18:24:20   
rokapi
Punce, hvala za odgovore. Sem zdaj redno mazem po telesu in je precej bolje. Pa pazim, da jem čim manj sladkega.

(odgovor članu rokapi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.12.2007 21:58:45   
BOJTKA
Hvala bogu da srbi še katerouser posted image   Sej se hecam.    Ampak mene tudi začne srbeti po rokah in nogahvedno po tuširanju. Enostavno se namažem z losijonom in je pol kul. Po moje je za nosečnice to čist neki normalnega (hormoni..itd.)   Pa lepo nosečnost ti želim. user posted image

(odgovor članu rokapi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.12.2007 18:23:33   
Kofi
Zdravo punce!

Jaz sem zdaj v 34. T in sem po celem telesu že en teden rdeča in pikasta. Nimam pojma kaj to je. Lahko bi po mojem telesu pisali, tko sem rdeča kot da bi me ožgalo sonce. Pikica pri pikici, srbi me ko user posted image . Ne morem spat ne nič. Sem klicala G mi je rekla naj grem k osebnemu zdravniku, sem klicala osebnega zdravnika, mi je svetoval naj se pri G posvetujem, da ta najboljš ve, kaj lahko kaj ne smem v nosečnosti. Pa da naj ne hodim v ambulanto, ker bom še kako virozo fasala, ker je vse nabito. user posted image  Zdaj sem pa sama sebi prepuščena, da ugotovim na kaj sem alergična. Tudi mene zanima, če se to prenaša na plod...da ne bi škodilo mojemu malemu slučajno. En cajt sem mislila, da je to zaradi sadja, ki sem ga tolko pojedla...sem ga že umaknila iz prehrane za cel teden...nič...zdaj mam v mislih svinjsko meso...ga že umikam...zdaj pa že opažam, da lahko je to res zaradi cukra...tega sem pojedla te dni v neskončnost...sej veste..prazniki...še to umaknem...
že zdaj ko to pišem, komaj sedim, ker me bedra tako srbijo. Mažem pa se trenutno z ničemer ne, ker me tako peče in srbi...bom skočla še v lekarno po kako hladilno kremo.
Upam samo, da ni kak diabetes. Samo da ne bi na moje user posted image  kaj vplivalo!user posted image

(odgovor članu BOJTKA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.1.2009 19:50:14   
sunfinder
zivjo punce! srbi neskoncno :( ampak res pomaga, ko izves, da nisi sama edina v podobnih tezavah!!!user posted image
hvala za nasvete in zelim vam, da je temu cimprej konc user posted image

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.1.2009 20:03:10   
dodi
Bo bolje...če ne prej,ko rodiš.;))
Mene pa je včasih srbel trebuh za znoret...pa vse mine...

< Sporočilo je popravil dodi -- 11.1.2009 20:05:04 >

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu sunfinder)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.1.2009 20:19:57   
Gina
Pegica, kaj pa pralni prašek? Jaz sem vseskozi uporabljala ariel ali persil, potem pa kar naenkrat pikice v nosečnosti....za znoret, srbelo... vse sem probala. Mi je rekla G naj probam zamenjat prašek. Sem rekla da to že ne more biti, ker imam stalno istega. Pa nisem zamenjala. Pa me je še kar srbelo in srbelo. Potem me je pamet srečala, pa sem opustila omenjena pralna praška. In čudežno so pikice izginile. ko sem po porodu spet probala zamenjat prašek za ariel, sva oba s ta malim spet dobila alergijo.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.1.2009 17:22:14   
LERO
A vas samo srbi ali imate tudi drugačno barvo kože? Jaz sem po nogah kar rdeča, čeprav se obvladujem, da se ne praskam. Tam, ko je rdeče, je tudi bolj oteklo.

Kako pa zdržitev v službi?

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?