|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj je treba začet:)
6.12.2007 20:51:55   
anchy82
Pozdravljene! Men se je zmešal ciklus...tak da sem ta mesec user posted image dobila 40.dan:(  Drugače pa sem user posted image dobila na 27 - 28 dni. Ja, grozno... Sem naredila tri teste pa je bil vedno  - .user posted image Jaz pa sem skoz imela upanje, da mi je narobe pokazal. Tak da grema z user posted image ta mesec v nove boje za user posted image . No, zdaj pa me zanimajo vaši nasveti - kdaj naj bi ta mesec imela O, ker takrat misliva tudi malo več user posted image user posted image user posted image . Vsaki dan ni glih priporočljivo, ker takrat postanejo plavalčki že slabši...Hvala vam pa upam, da bom v januarju že lahko bila srečka user posted image Držte pestiuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj je treba začet:)
6.12.2007 20:53:03   
baguSka
jst nebi nic racunala.. ampak sexala spontano.. 

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.12.2007 20:55:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

jst nebi nic racunala.. ampak sexala spontano.. 

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
6.12.2007 21:19:39   
murkica
Tut jaz tako mislim, čim bolj spontano. Ko pride do prevelikega računanja, postanemo nervozne in nam je to ful ena velika obremenitev, kar lahko posledično tudi prepreči zanositev( saj tako pravijo, da naj bi stres vplival na to).
user posted image  kolikor vama paše, sicer pa prvaijo, da je najbolj fino, če na 2 dni, saj tako potem ne moreta zgrešiti O.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.12.2007 21:38:23   
Putka
Midva sva tuda nekje na dva-tri dni.

Mi je pa mama "recept" za fantka povedala: seksat točno na ovulacijo, ker so baje moške semenčice bolj občutljive (itak), ženske pa v nožnici preživijo tudi več dni. No, ja. Je pa res, da sem z obema puncama zanosila (beri seksala) nekaj dni pred ovulacijo).

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.12.2007 22:01:08   
K_a_t_j_a
Midva sma čist spontano user posted image , tak kot je baguSka napisala. Pa sem imela tudi čist zmešane cikluse po prenehanju jemanja KT. Pa je ratalo v drugo.
Veliko sreče in čimanj obremenjevanja in računanja! user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?