|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spet z vami
3.1.2005 12:54:50   
pupika
Da se vam nasmeh na ustnice nariše,
življenje novo stran vam piše,
v novem letu naj se vam zgodi 2005 lepih stvari.
Srečno, zdravo, uspešno 2005.

Punce je že kaj novega, je katera že šla dol iz našega seznama. Jaz je še nisem dobila.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Spet z vami
3.1.2005 13:21:07   
pupika
Neža poskusi se dvakrat prijavit in odjavit, meni je potem uspelo.

Meni zamuja od sobote, vendar si testa sploh ne upam delat, to kar sem pa probala danes zjutraj pa tak nič več ne verjamem. Sem vidla najprej na Baby Checku full rahlo črtico, kasneje pa malo bolj obarvano. Samo ne verjamem ker, sem imela prejšnji mesec s tem testom tudi grenke izkušnje. Pa kaj čem, sem ga imela že dolgo v predalu pa sem rekla, zakaj pa ne bi.

Bom pa probala čet tri dni z CB in vam bom takrat poročala.

Me je pa amlo strah, ker sem bila 100%, da ta mesec pa res ni ratalo, pa sem se pregrešila in sem jedla biftek. Sedaj ko mi pa M zamuja, me pa panika grabi, tako, da si po tihem kar želim da pride, ker ne bi rada škodila svojemu :duda:.

Neža, prav imaš, ker se ne sekiraš, tako bo hitreje, po vsej verjetnosti te bo tvoja :duda: zelo presenetila, takrat ko boš najmanj pričakovala.

lp, pupika

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Spet z vami
3.1.2005 13:25:38   
Tejčika
Zdravo Pupika,

tudi jaz jedla biftek:):):)

pa tudi zato, ker nisem mela nobenih znakov, no jih tudi zdaj nimam,...M pa zamuja 1 dan,...

pa si mislim saj to ne more biti to, ker nekaj bi pa sigurno čutila...

sicer pa držim pestke zate:bravo::bravo::bravo:

poročaj veselo novičko,.....aja, pa vse vse vse dobro v novem letu,...

tejcka:kuza:

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Spet z vami
3.1.2005 13:30:38   
pupika
Tejcika tudi jaz tebi želim izredno lepo leto 2005.

Potem sva pa nekje bolj skupaj, meni zamuja danes 3 dan, je pa res, da tudi jaz nič nisem čutila, tako da sem bila prepričana da nič ne bo ta mesec, pa sem ga še kar veliko pojedla, sedaj se pa tako sekiram, da sploh ne znam opisat tega z besedami. Pa še meso je bilo po moje kupljeno od strica od moža, ker ni dolgo nazaj, ko so prodajali govedno.

Tejcika tudi jaz držim :miska::kuza: zate in da se bo vse dobro izteklo.

lp, pupika

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Spet z vami
3.1.2005 13:33:33   
Tejčika
Pupika,...nic se sekirat,.....!!!!!!!!!!!!!!!

Moja svakinja je jedkla v obeh nosecnostih biftek kot za salo....sploh je nismo mogli prepricat, da ne sme!

pa ima dve tako zlati, lepi, zdravi pupiki,....

ne se sekirat,.....!

imaš kakšne zneke?

piši:rozica:

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Spet z vami
3.1.2005 13:35:42   
pupika
Znaki skoraj nič, le da me bradavice na vsake toliko časa bolijo, pa kakšno šravfanje, kot prvi dan M. To je pa vse.

Kako pa je kaj pri tebi, imaš ti kakšne posebne znake?

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Spet z vami
3.1.2005 13:39:22   
Tejčika
Ne, nič posebnega,....zato pa vem, da bo zdaj zdaj tukaj:hudicek:

pa nič hudega, baje da v tetje gre rado, tako da bo pa prihodnji mesec:)

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Spet z vami
3.1.2005 13:50:46   
pupika
Tejcika veš moja sestra, sploh ni vedela, da je noseča, dokler ji ni M zamujala 5 dni, potem je pa naredila test. Tako da dokler nimaš M si kar na dobri poti.

Stiskam :miska::miska::miska::miska:zate.

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Spet z vami
3.1.2005 17:01:35   
bambi
Ne, Naja 78, ni vedno tako, da ženska čuti, da je noseča.... Jaz npr. nisem čutila, šele po 14 dneh zamude so prišli znaki.....

LP Bambi

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Spet z vami
3.1.2005 18:47:59   
Pia73
Tudi jaz v nobeni nosečnosti nisem čutila oz. nisem imela posebnih znakov,... Samo slutnjo,..to je pa že druga zgodba.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

prevara
bybyka_1987

kaj bi storile ce bi izvedele po parih letih(npr.3) da vas je partner na zacetku vajine zveze prevaral?

razsla bi se,saj prevare ne more odpustiti (44%)

bi mu oprostila (56%)

Število vseh glasov: 444

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!