Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
pasenje kravic in sedenje 1.1.2005 23:23:15
|
|
|
|
Gina
|
Večkrat jo tako obrni, je fino, če trenira hrbtne mišice, se bo prej plazila in sedela. Na začetku je tudi moja bejba tako delala, potem se je pa navadila. Ko pokaže interes, da bi sedela višje dvignjena (glavico dviguje - k bradi), jo dvigni za eno stopnjo, če imaš tisti stolček, ravno tako v vozičku. Nič naj te ne skrbi preveč, zdaj ni več tako zelo majhna.pa pa
|
|
|
|
pasenje kravic in sedenje 2.1.2005 10:53:30
|
|
|
|
Jančika_
|
Vasja tudi ni znal pri treh mesecih pasti kravic, prav neumno je gledal in deval glavo dol na čelo. Pediatrinja pa ga je dala na trebuh, rokice naprej, potem pa mu je ritko držala dol, pa je šlo. Ampak še zdaj pri petih mesecih ni nek hud pastir:)-. Mu bolj paše bit na hrbtu ali sedeti s podporo.
|
|
|
|
pasenje kravic in sedenje 2.1.2005 10:58:02
|
|
|
|
sonček2*
|
Meni je fizioterapevtka rekla, da z oporo v naročju naprimer lahko sedi že od 2.meseca naprej. Meni se je zdelo to zelo zgodi, samo jo pač tako rekla.
|
|
|
|
pasenje kravic in sedenje 2.1.2005 12:15:28
|
|
|
|
Tejči
|
Ojla, moja pikica tudi ne zna kravic past, pa je stara 3 mesece. Jo dam na bušeka, pa eno minuto leži, pa niti duha in sluha o dvigovanju glavice, pol pa se že začne bunit.:(( Pa nič zato, vse ob svojem času;)
|
|
|
|
pasenje kravic in sedenje 3.1.2005 14:36:50
|
|
|
|
kiki.l
|
Baje je dobro, če pase kravce. Zigi je na začetku jokala, pa sem jo takoj obrnila. Naslednji dan sva vajo ponovile. Po enem tednu je postalo zabavno, ker je nisem silila ona pa je počasi ugotovila v čemu je štos. Res pa je da sem s tem začela šele ko je imela tri mesece. Zdaj po dveh mesecih je to ena od bolj zabavnih stvari. Pasenje pa je dobro za motoriko otroka. Kar vstrajaj.
|
|
|
|
pasenje kravic in sedenje 3.1.2005 15:49:45
|
|
|
|
BARBARA R.
|
zdravo! Naš sonček jih pri sedmih mesecih ne pase.Ji pač ni zanimivo.To kar počne Lara je plavanje in tudi pri nas se dogaja.Otrok ti bo sam pokazal interes za napredek,sedenje,plazenje,....in takrat mu boš pomagala. V igri se bosta skupaj vse naučili. Veliko uspeha! :muca:
|
|
|
|
pasenje kravic in sedenje 3.1.2005 17:30:13
|
|
|
|
ksenija.
|
Moja Zala pa pase kravice že od drugega meseca (včeraj je bila stara tri mesece). Pa tudi sedi že skoraj sama, dol sploh noče več ostati.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?