Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kašelj in bolečina med rebri 6.12.2007 7:56:38
|
|
|
|
melanija
|
Jaz sem si s kašljanjem tri leta nazaj počila rebro. Med kašljanjem me je tako zvilo, da sem se mogla vležt na tla da je bolečina minila. Slikanje je to potrdilo. Tudi jaz sem en mesec nazaj kašljala kot nora. Meni je to pomagalo: žajbelj na mleku kuhan in potem ga sladkaš z medom in ga zelo pogosto na dan grgraš. Če ne maraš ni treba piti, pa med na žličko in počasi topiš v ustih, tudi pogosto na dan, veliko toplega čaja, pa kakšni vitamini.
|
|
|
|
RE: kašelj in bolečina med rebri 6.12.2007 8:38:02
|
|
|
|
mika
|
Jaz sem si s kašljanjem tri leta nazaj počila rebro. Med kašljanjem me je tako zvilo, da sem se mogla vležt na tla da je bolečina minila. Slikanje je to potrdilo. ne ga lomit, tud to je možno? hvala za nasvet, imam žajbelj tako, da si bom naredila napitek
|
|
|
|
RE: kašelj in bolečina med rebri 6.12.2007 8:51:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa med uporabi,če ga imaš.
|
|
|
|
RE: kašelj in bolečina med rebri 6.12.2007 8:58:12
|
|
|
|
qwasy
|
Rebro zlomila! Pa sem mislila da JAZ kašljam....
|
|
|
| Stran: [1] |
ZanositevAnjušaKako dolgo po končanem jemanju kontrac.tablet ste zanosile?1 mesec (
41%)
2 meseca (
59%)
Število vseh glasov: 171Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!