|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moško ali žensko telo?
6.12.2007 5:58:21   
Anonimen
Katero vam je bolj všeč?

V bistvu me je na to spodbudila ena izjava ene gospe, ki se nad ženskim telesom dobesedno zgraža in da če bi bila moški definitivno ne bi imela ženskega parnerja. Pravijo, da ste ženske bolj umazane (mislila je na menstruacija, vagino,...) in obratno moški.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Moško ali žensko telo?
6.12.2007 6:29:38   
daddy
   Ta gospa ima torej resne težave in konflikte sama s sabo .....
No ok. Če je vprašanje, katero telo mi je tako, na splošno, na pogled bolj všeč, potem seveda žensko. Če pa je vprašanje retorično, recimo, če bi lahko izbiral spol, kaj bi raje bil, pa še vseeno kar to, kar sem ( čeprav je, kot rečejo, tudi lepo biti ženska ). Ne bi zamenjal torej user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.12.2007 6:49:03   
srki
Sem ženska, pa me ni sram priznat, da je žensko telo veliko lepše, kot moško. Glede umazanosti, tudi sirček pri moških ni neznanuser posted image , tako da.....Ta gospa je itak čudna.

Skratka, ženska je bolj seksipilna.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.12.2007 6:59:24   
puncica
ja tud jaz pomislim na to da je pa tale ženska res čudnauser posted image , očitno ma ene konflikte v sebi. Sicer pa je men všeč tako moško kot žensko telo, seveda negovano, nimam nekih prioritetuser posted image .

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.12.2007 7:38:57   
Anonimen
Ma itak, žensko telo... Ampak če pomislimo malo na živalski svet oz. na ostale sesalce (ne, ne mislil na gospodinjske aparate za domača uporabo). Če primerjamo samice in samce. Samci različnih živalskih vrst definitivno izgledajo... kako naj se izrazim, da ne bi kakšen nebodigatreba razumel narobe... lepše. So večji, močnejši, telo lepše definirano (čuj, definirano, kot bi govorili v fitnes žargonu user posted image ), samice majhne, asimetrične, nikakve, z odvečnimi priveski... bljek.

Ampak mater, kako ti priveski izgledajo fenomenalno na samicah človeka!

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
6.12.2007 7:43:32   
srki
Pa dobro no, me ne pašemo v živalski svetuser posted image . Izklesano telo pa se bolj poda mošekmu, kot ženski. Tisto pravo mislim, z mišicami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.12.2007 7:53:05   
nuala
Težko bi rekla, ne vem, če se to lahko primerja.
Meni je všeč telo kakšne ženske, z dobro postavo. Pa moškega brez trebuha.
Še bolj mi je všeč telo konja ali dobermana, na primer.

Ne vem, če gre tu za spol, bolj za estetiko telesa.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.12.2007 8:33:56   
blazka
Ravno včeraj sem gledala film, kjer je slikarka slikala moškega (skoraj golega). Se mi je zdelo  kar malo čudno, ker se mi zdi za slikat lepše žensko telo. Kot da bi moškemu telesu nekaj manjkalo...

Če pa gledam stvari s seksualnega vidika, mi je vsekakor bolj všeč moško telo. Čeprav je lepo videt tudi kakšno lepo žensko, ampak to le v smislu: oh, če bi bila tudi jaz taka.

Kar se pa tiče umazanosti, sta pa lahko tako moško kot žensko telo umazana... ali pa čista, če smo že pri tem. Zaradi tega ni razlike.

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.12.2007 9:16:59   
ovencek
Žensko telo je največjo bogastvo na naši zemlji user posted image . Če ne bi bilo žensk, bi jaz kr umrl user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu blazka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.12.2007 9:38:27   
Anonimen
Men sta obe telesi zanimivi. Različni sta si predvsem od zunaj...navznoter so si vsa telesa skoraj čist podobna- razen par stvari, ki ločijo samice od samcev. Rada pogledam lepo moško telo in lepo žensko telo...tko, sm pa sem vesela to kar sem- ženska (v pravem pomenu besede). Kar se tiče pa umazanije..je pa itak vse tisto kar se nabira na/v našem telesu naravno- smo pač vzgojeni tako, da je to nekaj grdega in je potrebno odstraniti- torej čistiti umivati.

(odgovor članu ovencek)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
6.12.2007 11:31:34   
Čupka
Žensko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.12.2007 11:45:06   
zana21
BAKFARK,zdaj pa samo reči ,da je to gospa iz MB po imenu Miša

(odgovor članu Čupka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.12.2007 12:06:17   
Ze pequeno
Obe telesi sta laho lepi in privlačni ali pa neprivlačni. Seveda je odvisno kaj primerjamo. Če primejamo eno playboyevo zajčico z nekim zamaščenim ameriškim tovornjakarjem, potem je logično, da je žensko telo lepše. če pa primejamo obratno in vzamemo enega postavnega modela, z eno big mac američanko srednjih let, potem je lepota na strani moškega.

Vsekakor pa moram priznati, da so v povprečju predstavnice "nežnejšega" spola lepše in bolj privlačne.

Zato pa sem heteroseksualec. user posted image user posted image

(odgovor članu zana21)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.12.2007 12:08:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ovencek

Če ne bi bilo žensk, bi jaz kr umrl user posted image user posted image user posted image .

Sploh te bilo ne bi.user posted image

Drugače pa, striktno z vizuelnega vidika mi je lepše žensko telo, s seksualnega pa seveda moško.

(odgovor članu ovencek)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
6.12.2007 12:09:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ze pequeno

Obe telesi sta laho lepi in privlačni ali pa neprivlačni. Seveda je odvisno kaj primerjamo. Če primejamo eno playboyevo zajčico z nekim zamaščenim ameriškim tovornjakarjem, potem je logično, da je žensko telo lepše. če pa primejamo obratno in vzamemo enega postavnega modela, z eno big mac američanko srednjih let, potem je lepota na strani moškega.

Pa s tem se tudi strinjam.

(odgovor članu Ze pequeno)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
6.12.2007 12:38:40   
snake
žensko telo je zelo posebno, z oblinami...moško pa tudi po svoje, no rajši imam moško, ker pač me privlači moško telo, vsekakor pa mi je tudi moje žensko telo zelo všeč, čeprav imam lepo okroglo rito.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.1.2008 10:22:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zana21

BAKFARK,zdaj pa samo reči ,da je to gospa iz MB po imenu Miša

Šele zdaj sem videl tole. Sori, če je še aktualno, ne gre za gospo Mišo...

(odgovor članu zana21)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
3.1.2008 10:30:34   
Bety upa
Kaj je lepše, nosorog ali žirafa?????!!!!!user posted image

Kar žirafa naredi pa nosorog ne zmore.....user posted image user posted image  Za znoret, ej....

Oseba, iz prvega posta, mora k Freudu na psihoanalizo, saj je tudi njegova prva pacientka imela probleme z zgražanjem nad menstruacijo....

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
3.1.2008 12:12:00   
Taula
Drugače pa, striktno z vizuelnega vidika mi je lepše žensko telo, s seksualnega pa seveda moško.

Se strinjam.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.1.2008 16:46:01   
mami_miki
IZVIRNO SPOROČILO: daddy

Ta gospa ima torej resne težave in konflikte sama s sabo .....

ja..itak...to je edini problem, da tako misli..sovraži sebe, še prej pa mamo...

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 20
7.1.2008 16:46:32   
mami_miki
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Se strinjam.

ja...ker si ženska, pa pač tako vidišuser posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 21
7.1.2008 16:49:47   
san
men se zdita in žensko in meško telo zelo lepa. jaz sem čisto zadovoljna s svojim ženskim telesom, tudi če ni čisto popolno in se mi sploh ne zdi, da bi bilo žensko telo bolj umazano od moškega ali obratno. to je stvar higiene. ta gospa, pa ima verjetno kakšne komplekse iz mladosti in od tu njeno razmišljanje.

(odgovor članu mami_miki)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?