Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kontracepcijske tabletke 5.12.2007 21:32:06
|
|
|
|
Petraa
|
zamenjaj tabletke in g
|
|
|
|
RE: kontracepcijske tabletke 5.12.2007 21:44:46
|
|
|
|
lukec
|
Če ti tabletke ne štimajo, bi ti jih po moje G brez problema lahko zamenjal. Jaz imam Yasminelle in ni nobenih stranskih učinkov - so pa za plačat.
|
|
RE: kontracepcijske tabletke 5.12.2007 22:35:52
|
|
|
|
lelaval
|
En mesec jih ne jej, pa boš videla, če še imaš iste težave. Če ne, so zagotovo krive tabletke. Čudim se, da ti je G rekel, da potrpi, namesto, da bi ti predpisal druge tabletke. Jaz sem takoj, ko sem omenila težave, dobila druge. Pa ne samo enkrat.
|
|
RE: kontracepcijske tabletke 5.12.2007 22:53:16
|
|
|
|
nicnic
|
Že v navodilih pri KT piše, da če imaš probleme, med njimi omenjajo tudi visok pritisk, potem naj bi ženska prenehala jemati tablete. Še enkrat se posvetuj s svojim G in zahtevaj naj ti da kakšne druge tabletke, saj jih trg premore celo malo morje. Ne morem verjeti, da ti je rekel, da še malo potrpi
|
|
RE: kontracepcijske tabletke 6.12.2007 7:39:45
|
|
|
|
aluš
|
Prve tri mesece je baje za potrpet. Ker se telo pač različno odzove, potem se pa navadi. Torej, jaz bi rekla tako, da če jih ješ že tri mesece, zateži g. v nulo, da tako ne gre. Če pa šele prvi mesec, pa še mal počakaj, ker ni rečeno, da če boš zamenjala za druge KT, da bo bolje.
|
|
|
|
RE: kontracepcijske tabletke 6.12.2007 7:59:31
|
|
|
|
LUNA06
|
IZVIRNO SPOROČILO: aluš Prve tri mesece je baje za potrpet. Ker se telo pač različno odzove, potem se pa navadi. Torej, jaz bi rekla tako, da če jih ješ že tri mesece, zateži g. v nulo, da tako ne gre. Če pa šele prvi mesec, pa še mal počakaj, ker ni rečeno, da če boš zamenjala za druge KT, da bo bolje. Se popolnoma strinjam!Tudi sama sem mela na začetku težave (nonstop mi je blo slabo), pa se je potem use umirilo. Prenehat jih pa ne smeš jemat, ker je baje za to operacijo dobro, da jih jemlješ, se ne spomnim točno zakaj, ampak tud sama sem jih mogla jemat pred operacijo. Držim pesti, da se uredi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?