Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prazniki in osamljenost 5.12.2007 20:50:13
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Vsekakor pa.... je bolje da to naredim samo enkrat v celem življenju, kot pa da bi sedela vsa sita, zadovoljna doma in bila sama sebi zadosti. In bi pozabila na vse ostale ljudi. -----------------------------------------
|
|
RE: Prazniki in osamljenost 5.12.2007 22:17:32
|
|
|
|
tincci
|
Evo, če poznate kakega osamljenega, ga povabite na kavo ali pejte na obisk. Če poznate kakega revnega, družino, ki se komaj prebija, jim postavite pred vrata paket. Če imate kako teto, prijateljicio,... brez družine, jih povabite na božično ( ali kako drugo ) kosilo. Če se vam smilijo zapuščene živali, pošljite kak eur ali paket hrane v zavetišče. samo nekaj idej. V glavnem, tisti, ki lahko kaj naredimo, lahko polepšamo osamljenim tale čas ( in vsak drugi čas v letu, seveda ). Od samih besed in solz v očeh ne bojo nič imeli. My thougts exactly.
|
|
|
|
RE: Prazniki in osamljenost 5.12.2007 22:20:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Sej vem, cudna sem... Ampak res ne razumem. Sploh pa ne tega, da se vse zacne okol tega vrtet ze vec kot en mesec prej Jaz tudi ne prav dobro.....a nima leto več kot 300 dni....in zakaj bi bili nekaj oh in sploh samo tisti praznični, zakaj pričakujemo samo njih?
|
|
|
|
RE: Prazniki in osamljenost 5.12.2007 23:16:22
|
|
|
|
mami_miki
|
lahko pa vzamemo drugač: kaj pa, če je nekdo sam, pa ni osamljen...saj niso vsi osamljeni, ki so sami: nekateri pač doma na božič ali novo leto kaj ustvarjajo, slikajo..itd...to jim bo za vedno ostalo-tisti, ki pa se ga napijejo, pa drug dan le teeeeeeeeeeeeežka glava...pa pač eno novo leto... sicer pa je nekdo enkrat zapisal: kako si lahko sam pri 7 miljardah ljudi... men sicer ful pomeni, da sem z družino za božič- da se spomnim filinga, ki je nasplošno- v ozračju tako močen- vsi smo nekako povezani, vse je lepo in mirno...to je zame nek dan, ki me spominja, kako naj bi bilo v meni vsak dan! ne samo na božič...a štekate? božič je zame ta priložnost...zato pa, če nekdo čuti srečo v sebi in mir, pa je sam za božič- ni osamljen, ker čuti radost vseh ljudi, ki so takrat v srcu povezani- zato se ne počuti sam. tisti, ki pa se počuti sam, pa se itak skoz, ne samo na božič, to si mora pač priznat...drugače pa bo ziher kdo na RR, če bo kdo od RR-jevcev sam na božič
|
|
|
|
RE: Prazniki in osamljenost 6.12.2007 9:03:12
|
|
|
|
Fiona23
|
Mislim, da je bistvo vsega to, da so prazniki taki dnevi, ko ljudje še bolj občutijo praznino in osamljenost kot pa sicer.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?