Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: slalom pro v italiji... 5.12.2007 18:57:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Za ta voziček ne vem, sem pa v Italiji kupila PP Modular System Top in je bil full cenejši.
|
|
|
|
RE: slalom pro v italiji... 5.12.2007 21:03:05
|
|
|
|
bondi
|
Hvala za info... Saj mi je že kar nekaj ljudi reklo, da se čez splača, samo teh Jane vozičkov, pa nikjer ne najdem... al pa ne znam iskat... Bo Že...imam še 4 mesece časa... lp
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.12.2007 23:31:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.12.2007 23:38:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: slalom pro v italiji... 7.12.2007 9:01:32
|
|
|
|
ninula
|
v Monfalconu je cena za komplet, formulo rebell 620evrov. Če pa hočeš specifično barvo ga moreš že zdej naročit ka imajo španci ful čudn uvoz. Ga zaaraš in ti ga tudi spravjo v skladišče in ga prideš iskat kadr češ.
|
|
|
|
RE: slalom pro v italiji... 7.12.2007 11:12:56
|
|
|
|
amaya
|
Tudi v Trstu jih imajo in sicer v trgovini La cicogna (po naše štorklja). Tudi mene so zanimali in so definitivno cenejši čez. Pa še se da kaj zmenit. To so namreč družinske trgovine in bi radi čimveč prodali in se dajejo med sabo. Predvsem ta trgovina in tista v Monfalconu. Bila sem namreč v obeh. Trenutno ceno ti ne vem povedati, ker sem pozabila, saj sem se zagledala v nekaj drugega. Zdej me vleče na Bebe confort. Je tudi trikolesnik in malo bolj nežnega dizajna. Se pa da sneti vsa tri kolesa in tudi sedež obrniti, kar se pri Jane ne da. Če želiš kaj več informacij o tem kje ta trgovina je mi lahko zasebno pišeš. Iz kje pa si?
|
|
RE: slalom pro v italiji... 7.12.2007 18:28:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambina V Monfalcone smo šli gledat voziček je trgovina Tutto per il bambino. Mi smo skoraj vso opremo za spalnico + voziček nakupili v tej trgovini. Se je splačalo! Pa še dali so nam full popusta + darila.
|
|
|
|
RE: slalom pro v italiji... 7.12.2007 20:36:50
|
|
|
|
bondi
|
O super koliko informacij.... Vidiš, nisem bila sigurna, če se sedež obrača... Amaya, praviš, da je B.Comfort bolj Fajn? katerega pa gledaš? Sej pravzaprav niti ne vem, zakaj sem se toliko zapičla na Slalom pro... Mi bo kakšna druga info prav prišla. Aja, kaj gre pri temu, ki ga ti gledaš, popolnoma v raven položaj (naslonjalo)? Sem pa iz Lucije, PDp imam 19.04. in tako časa za nakup kr precej...
|
|
|
|
RE: slalom pro v italiji... 7.12.2007 20:38:47
|
|
|
|
bondi
|
V Monfalconu sem bila v trgovini Io bimbo, pa me je izbira malo razočarala. Kje pa je Tutto per il bambino? Imajo veliko izbiro? Hvala še 1x vsem... LP T.
|
|
|
|
RE: slalom pro v italiji... 7.12.2007 21:43:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bondi Kje pa je Tutto per il bambino? Imajo veliko izbiro? Na trgu, poleg cerkve. No ja, ni glih Baby Center (glede izbire), ma lahko marsikaj najdeš.
|
|
|
|
RE: slalom pro v italiji... 9.12.2007 20:15:45
|
|
|
|
amaya
|
Bondi. je tudi trikolesnik, samo meni osebno bolj fajn in lepši (bolj eleganten).
|
|
RE: slalom pro v italiji... 9.12.2007 20:16:17
|
|
|
|
amaya
|
pridi kaj k nam primorkam...pod obala 2008 (čvekanje v pričakovanju)
|
|
RE: slalom pro v italiji... 10.12.2007 6:14:34
|
|
|
|
Lanchy
|
Ce je v Italiji cena 620 evrov, je to samo 30 evrov ceneje kot pa je v akciji komplet REBEL pri nas do februarja 2008. Se pravi, za vse tiste, ki nismo s primorske, je cena tam tam... Midva sva ga kupila v tej akciji, s tem da sva imela barvo naroceno ze od poletja in je vseeno drzala akcijska cena. Dobila sva pa trdo kosaro, lupinico, torbo, sportni del, mrezo proti komarjem, dezno zascito in pa previjalno podlogo za 650 evrov
|
|
|
|
RE: slalom pro v italiji... 10.12.2007 11:32:51
|
|
|
|
Lea2007
|
Lanchy kje pa imajo tole akcijo in katero barvo sta vidva izbrala?
|
|
|
|
RE: slalom pro v italiji... 12.12.2007 14:05:41
|
|
|
|
pupika27
|
jaz sem ga tudi v tej akciji nabavla za barvo pa ni bilo nobenega problema.nanj sem čakala dva dni,akcija pa je v pikapolonici.imaš pa kar nekaj barvnih kombinacij;jaz sem vzela zeleno -modrega in to res žive barve,so pa še oražno -moder ali pa zeleno - rdeč ali pa sivo-oranžen ali pa črno-zelen(živo zelena barva)ali pa sivo-zelen(olivno zelena barva)upam da sem ti kaj pomagala
|
|
|
|
RE: slalom pro v italiji... 13.12.2007 8:01:40
|
|
|
|
Lanchy
|
Midva sva barvo narocila ze takrat ko ni bilo akcije (v Pikapolonici na Rudniku)...izbrala sva turkizno modro in oranzno , vozicek je prisel ze pred akcijo in so ga hranili v skladiscu, kupila sva ga pa tako ko sva izvedela za akcijo. JUPI
|
|
|
|
RE: slalom pro v italiji... 13.12.2007 9:44:55
|
|
|
|
jana81
|
tud midva sva ga naročila pred kakšnim mesecem oranžno-modrega in ravno prejšnji petek sva ga dobila... se tale akcija kar pozna , je cenejši za 100 eur, moj brat ga je kupil 8 mesecev nazaj in je dal zanj 750 e. je pa vozek 1A, res super, kjerkoli gre, po makadamu, po cesti, po travi, ful priročen, tud če ga sama mamica zloži,ni težek, v glavnem mene je fuuul navdušu ,ko sem vozila tamalo od brata okoli, zato sva se tudi midva odločila zanj.
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.