Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj mi svetujete 2. 5.12.2007 11:19:32
|
|
|
|
pika74
|
Ojla, glede zanositve po laparoskopiji... kolikor so meni povedali, je takrat v 6 mesecih po laparoskopiji največ šans, da se prime, potem je se pa baje stanje lahko spet poslabša (npr. zarastline al pa kaj podobnega). Čeprav pri meni se takrat ni prijelo. Ampak tako ponavadi rečejo po laparoskopiji. Držim pesti, da ti kmalu rata . Lp
|
|
RE: kaj mi svetujete 2. 5.12.2007 11:23:39
|
|
|
|
emaa
|
Kot je rekla pika74 naj bi bila 6 mesecev po laparo boljša možnost zanositve. Meni v tem času ni uspelo, mi je pa po drugi histero. Tudi sam močno upam, da bo šlo v drudo lažje. Torej jaz bi na poseg počakala, izgubit nimaš kaj,, kot si že sama rekla, če ne bo pomagalo, je še vedno IVF.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?