|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   drugo delovno mesto:)
31.12.2004 10:54:45   
Romcka
halo pupe:)) sem se cisto zelena v tem 'poslu' in zmedeno srecna...Imam pa eno 'tezko' vprasanje...Stara sem 28 let in trenutno delam kot vodja treh oddelkov (marketing)..to delo me je se do nedavnega zelooo veselilo (seveda zraven sodi veliko stresa, vodenja, garanja po cele dneve in vikende)..sedaj pa je moj prvi mali pikec ali pikica na poti in rada bi kaksno manj stresno delo - to pomeni delo na nizji poziciji z nizjo placo:(
Ali je imela katera kaksno izkusnjo s tem?
Najlepsa hvala vsem..v novem letu vam zelim veliko toplih besed, mocnih objemov, cudovitih trenutkov....:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
31.12.2004 11:04:06   
Anonimen
Sama veš, da je potrebno sprejemat kompromise. Če bi bila rada več z otrokom, boš posledično verjetno manj delala in imela tudi manjšo plačo. Ni pa nujno.
Jaz bi na tvojem mestu iskala službo, kjer boš imela podobno plačo kot sedaj ali pa vsaj ne veliko slabšo. Ciljaj le na to, da bi bila vikende doma. Takih služb, da bi bila med tednom doma ob dveh ali treh pa tako ali tako ni več. Med takimi, ko boš med tednom do petih, šestih (v povprečju), za vikend pa lepo doma je pa kar precej.

Kako pa imaš namen menjat?
Če boš zdaj zamenjala, ko si noseča, boš pustila zelooooooooo slab vtis, če ne boš povedala, da si noseča.:(
Če boš pa povedala, da si, pa ne boš dobila službe! :(

Pa še en nasvet. Če zdaj delaš kot vodja oddelkov, nikar ne sprejmi službe, ki bo imela kakšen precej "slabši" naziv kot to. Ker bo to za vedno ostalo v tvojem življenjepisu in če boš kdaj kasneje spet hotela boljšo službo verjemi, jo boš :hudicek: težko spet dobila prav zaradi tega.

(odgovor članu Romcka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
31.12.2004 11:13:00   
Romcka
Hi you:) Hvala za tvoje pisemce...Ves v tole sluzbico sem priletela cisto po nakucju (pred 4 leti preko studentskega servisa).. vmes sem koncala fax defektologije in mislila zamenjat sluzbico..sedaj pa eto BUMMMM:) in pikec je na poti:) Do nedavnega sem bila tako motivirana, sedaj pa samo po netu surfam in berem tele forume o nosecnosti:) pa kr mislim, da do sluzbe to ni fer...ce ne morem 100% delat, potem..no ne vem:) moj dragi mi pravi, da naj lepo pocasi delam in potem bo tako in tako ze kmalu porodniska:)
Mislila sem samo zaprositi, da mi malce olajsajo (tako in tako bo nekdo moral namesto mene prevzeti zadeve cez cas:)
Uzivaj in se tipkamo:sloncek:
R

(odgovor članu Romcka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.12.2004 11:24:26   
Anonimen
A veš kaj, saj bodo počasi sami prišlo do tega, da te morajo malo izpreči, ker verjetno ne boš več tako "produktivna". Res je včasih bolje, da se v naprej ne komplicira stvari, ki se potem največkrat uredijo kar same po sebi. Jaz sem že prišla do tega.

(odgovor članu Romcka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
31.12.2004 11:35:53   
Romcka
Hi Splisni:)
Mas kr prav...sej bodo cez cas sami vidli, da rastem:)
Hvala in max uzivaj na 'nou let';)
R

(odgovor članu Romcka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.12.2004 12:12:18   
Arwen
Živjo! Tudi meni se zdi, da je bolje ostati, kjer si. Verjetno bi bilo navajanje na novo delo in ljudi še bolj stresno kot pa sedanja služba, kjer imaš zagotovo že vse v malem prstu :zmeden2:. Srečno, T. 24t

(odgovor članu Romcka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.12.2004 13:25:48   
pika78
Ne, ne menjat službe ali iti na nižje mesto... Sej ko bodo videli, da si noseča in da ne zmoreš toliko, ti bodo manj nalagali (vsaj pri meni je tako..). Potrpi še teh nekaj mesecev, potem je pa itak en mesec prej porodniška, pa še dopust prej vzameš...
Tudi jaz imam včasih že kar slabo vest, ko toliko surfam po teh forumih v službi, tako da sem si rekla, da bom drugo leto manj ha ha... Ampak je tko zanimivo to brat, da postaneš kar odvisen.
Se pa strinjam s tem, kar so rekle tudi predhodnice, da bi bilo navajanje na novo mesto še bolj stresno.
Lp in srečno! Pika in :duda:18t

(odgovor članu Romcka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.12.2004 13:30:11   
pika78
Aja, še to.
Za porodniško se ti šteje povprečje zadnjih 12 plač, tako da se ti tudi s tega vidika ne splača sedaj iti na nižje in slabše plačano mesto, če res ni tko, da trene bi zmogla.
Po porodu oz. po porodniški boš pa videla - če se ti bo zdelo, da imaš premalo časa za otročka, pa raje potem zamenjaš mesto.
LP!

(odgovor članu Romcka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.12.2004 14:25:53   
lidia
Jaz na tvojem mestu ne bi šla v varianto menjava službe, vse se bo uredilo, če v redu delaš, se bo tudi dalo vse sproti dogovarjat, postopoma boš nekoga vpeljala, ki te bo nadomeščal...menjava službe bi bila po mojem mnenju prehud stres!

(odgovor članu Romcka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.1.2005 13:06:19   
Romcka
hi sorodne duse:)
Hvala za vase odgovore in nasvete... Tale forum je fenomenalna ideja....se posebej za vse nas, ki smo se cisto 'zeleni'...toliko vsega sem ze izvedela...hvallllaaaaaaaaaaaaaa vseeeeemmmmmmmmmmm
R:rozica:

(odgovor članu Romcka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?