|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečke v 9. tednu
31.12.2004 10:18:14   
Jessy
Mene pa zanima, kako je kaj z vašimi trebuščki? Meni postajajo vse hlače dokaj tesne in očitno bo treba prej v nov nakup, kot sem pričakovala (samo še dvoje lahko normalno zapnem, brez tiščanja).
Ali tudi vam že rastejo? Meni se je kar lepo zaoblil.
Tudi zredila sem se že za cel kilogram.

Dajte malce povedati kako je z vami glede tega!!!

Pa čimlepše praznovanje novega leta vam želim!

lp, Jessy in :duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nosečke v 9. tednu
31.12.2004 11:42:44   
malika
Jaz sem ravno danes stopila v 10 teden in imam te težave :)- že kar nekaj časa. Dva dni nazaj smo bili na kopanju in sem ugotovila, da sem v pasu že kar lepo zaobljena in tudi trebuh že imam.Hecno, vem, da to ne gre skupaj, trebuh tako hitro, ampak je, imam ga.Nosim pa hlače izpred prve nosečnosti(zdaj po prvem porodu sem shujšala za 5 kg) in so mi v pasu ravno prav, iz riti mi pač visijo, ampak glavno da je udobno in da me nikjer ne tišči. Sposodi si od kakšne kolegice , ki ima kakšno kilico več kot ti, kakšne hlače za teden, dva, potem pa bo itak potrebno v nakup za nosečniko obleko.Drugače pa sem se tudi sama zredila za 1 kg.

Lp

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nosečke v 9. tednu
31.12.2004 11:46:31   
Jessy
Malika, tvoja ideja o sposojanju hlač od kolegic je res dobra, vendar imam to nesrečo, da so vse moje kolegice precej manjše od mene, zato bi mi bile njihove hlače vse prekratke, tega pa žal ne trpim. :(
Nič...bo treba kaj kupiti, ni druge! :zmeden:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   nosečke v 9. tednu
31.12.2004 12:08:23   
rouzi
jaz sem noseča 10t in 6dni in sem se zredila za 1,5kg, trebušček se mi pa tudi že ornk vidi! no, to se zdi meni, fant pravi da sem še vedno ista, samo kot ga poznam bo rekel tudi čez 2 meseca. hlače nosim še iste, samo v službi imam skos odpet pas, ko sedim.
tiste bolj na knap sem pa že 14 dni nazaj nehala nositi..
ja, tudi jaz sem brala da se prvi trije meseci ne poznajo, ne po izgledu ne po kilah. očitno pri nas ni tako, ane? tudi jaz komaj čakam, da bo trebušček še bolj viden, zdaj je kot da bi se pred pred parimi urami najedla jote, al pa fižola..

srečno 2005 punce, mamice in bodoče mamice!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   nosečke v 9. tednu
3.1.2005 13:03:28   
Kety
Hojla!

No, jaz sem v 7t in si že težko zapenjam elastične kavbojke. Ko sedim si jih odpnem, ker se bi samo slabo počutila. Vsi mi pravijo, da je ful prezgodaj, da bi me že tiščalo. Sem bolj suhe postave, ampak trebušček se mi pa že pozna...v četrtek imam prvi pregled, bomo videli...9nebesa!

Tudi jaz že komaj čakam, da bom ponosno kazala svoj trebušček:nosecka:

LP vsem!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   nosečke v 9. tednu
3.1.2005 13:36:24   
Romcka
hi pupe..vsec mi je da imamo forum za nas zacetnice:)
Jaz sem v 10 tednu in se mi zdi, da se moj busi ze z avijona vidi:)hlace imam v sluzbi skozi odpete in na WC hodim ko nora, pa basem se s sadjem celi dan...Ce zaj niso pogruntali, da sem noseca, pa tudi nic ne vem:)
Veste kaj sem opazila..zjutraj se nimam nic busija, popoldne pa se mi ze full vidi...In seveda tudi moj lubi nic ne opazi....Morda bo tja do 9 mesca pa ze kaj videl:)))
deklice uzivajte in se tipkamo....
R

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   nosečke v 9. tednu
3.1.2005 14:44:05   
Romcka
Hi Majci....meni na sreco ni prevec slabo (moram potrkat na les)..samo tako tezko po 8 ur sedim... delam lahko tja do 2h, potem se mi pa zacne rolat...samo ko berem, kak je enim slabo, se kr neham sama sebi smilit....kolikor jaz vem, pa se hodi v sluzbico skoraj do 'konca'...razen ce imas kake extra tezave....torej jaz veselo delam, pa se pretegujem po stolu...1x sem sla celo med malco v avto lezat...tok je pasalo...zic sem si cist nazaj dala, pa ene blazinice pod hrbet in sem pol ure UZIVALA:))) sicer pa zadnje cajte kr pridno hodim na malco (vcasih sem samo delllaaaaalllllaaa:)in nabiram malo soncnih zarkov za mojega soncka....zelim ti velikkkkk lepih trenutkov in da bi ti bilo cim manj slabo....
R

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   nosečke v 9. tednu
3.1.2005 15:10:38   
Jessy
Moje počutje je zaenkrat še zelo vredu, brez posebnosti in sem se nekako veselila, da sem ena tistih redkih srečnic, ki jim ni slabo, pa sem se očitno prezgodaj začela veseliti, kot sem prebrala pri tebi, Majči. Zaenkrat mi res ni slabo in tudi upam, da mi ne bo. Je pa res, da sem kar pogosto lačna, kar prej sploh nisem bila.

Danes sem povedala novico v službi. Je bil ravnatelj izredno vesel, da mi je kar trikrat čestital. Sicer sem vedela, da ne bo problemov, ampak takšnega navdušenja pa res nisem pričakovala.

Trebuh je pa čedalje večji. OBUP! Pa šele na začetku smo...kaj šele bo?!?!? Tudi pri meni je trenirka naljubše oblačilo - škoda, ker je ne morem imeti za v službo! Ehhh....saj bo fajn z večjimi trebuščki! Komej čakam!

Uživajte!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?